kék ledes ventillátor? ![;]](/dl/s/v1.gif)
megszellőztetni a dolgokat... 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!
kék ledes ventillátor? ![;]](/dl/s/v1.gif)
megszellőztetni a dolgokat... 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!
http://www.pcper.com/article.php?aid=723
itt azt mondják, teljesen rászorul...
nemtom, csak ugy lenne értelme.
(#49) TESCO-Zsömle: 97%-ban egyetértek 
[ Szerkesztve ]
Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D
Azért egy passzív borda sem ártana, hátha túlhevülnek a csatlakozók...
Csak akkor lenne a baj, amikor a 8 pines vga kábelt kellene bedugni. A kérdés: hova? 
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Az hogy "újítani" akarnak, az nem rossz.
Nem értek egyet az itthon nagyon elterjedt mentalitással sem hogy: "ami drága az sznob" meg "apuci így meg úgy"
A "High-end" kifejezés arra vonatkozik, hogy egy termék minden alkotórésze a legkiválóbb anyagokból (ház esetében alu, premium gumi, egzotikus faanyagok és edzettüveg) van összerakva a műszaki elvárásokat maximálisan kielégítve.
És srácok, szembe kell nézni azzal hogy vagy nagyon ügyes vagy és tényleg értesz a műszaki megvalósításhoz, árubeszerzéshez és anyagmegmunkáláshoz; vagy fizesd meg az árát. Ezt pedig az határozza meg aki "kitalálja".
Ha nem tudod/akarod megfizetni, akkor ne ócsárold, vegyél acéllemez/műanyag oldalú olcsó házat. A funkciót az is ellátja.
A cikkhez: a gond ott kezdődik ha 700USD-ért nem ezt kapod. 
nemá, ferdén néznek már rám a munkatársak, hogy mit röhögök ennyit magamban 

Zsír! Akarom! Most! - vagy ha nyerek a lottón

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
Mutasd meg nekik is, had röhögjenek... 
Edelweiss ?
Annyira azért nem egyedi...
sálálé
Ezzel kávét is lehet főzni, vagy esetleg sört csapolni kell?
Amúgy nem semmi, nekem tetszik.
Nekem tetszik.
Az 5870x2 vajon belefér?
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
áhh, ezek noobok, nem kockák...nem értenék. 
Szvsz High-End téren se a műanyagot (kompozit-anyagok), se az Acélt nem szabad leírni, mert mindkettőből lehet olyat csinálni, hogy bárki seggreül tőle.
Meglátásom szerint HE kategóriában a minőség és a nyújtott szolgáltatlás a legfontosabb. Az anyaghasználat másodlagos.
Amúgy is kihagytad a fél periódus-táblázatot...
Titán, Magnézium, Ezüst, Arany, Platina, Réz, króm, Nikkel. Például... 
[ Szerkesztve ]
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
Tettszik, nagy előnye, hogy az egyes hardverelemek nem egy házban vannak, pl a a vinyók is külön vannak. Igaz kicsit szokatlan, de nem ronda. szvsz. Meg hát az ára az nem kevés. 
PC-STYLE.hu

Okéoké, de ebben a házban a bádogból hajtogatott lemez meg a ráköpött érzékeny fekete festés a csúcsminőség? Oldalról még kinéz valahogy, de az a kábelhányás a másik oldalában tönkrevágja az összképet.
Tény hogy egyedi dizájn, de lehet inkább a hulladék ATX formátumot és a hozzá tartozó kábel-és ventihalmot kellene már végre elfelejteni, nem a sz@rt pofozgatni..
3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu

A high-end a kivitelezés mellett a funkcióban is nyújt valami egyedit. Háznál mindez annyit jelenthet, hogy halk üzem mellett is hűvös marad benne a gép, könnyen lehet szerelni, s egyedi, meghatározó a stílusa. Ezeknek egy Silverstone vagy Lian Li inkább megfelel.
Emellett számítógépháznál high-end kategóriáról beszélni olyan mesterkéltnek, idegennek tűnik. Maradnék annál, ami a címben is szerepel - különleges. 
[ Szerkesztve ]

Tetszik a designja, nekem drága. Passzív hűtésű alkatrészeknél talán jobb is az ilyen kialakítás, mint a hagyományos zárt ház.
my hovercraft is full of eels
Én is abba a táborba tartozok, hogy egy ilyen ház kéne. a látvány és a meghökkenés amivel normál emberek erre reagálnának, már cirkusz 
sajnos 700 usd nekem is túl sok. ha nagyonnagyon lenne pénzem, mondjuk megvenném 
Nekem is tetszik. Jó, igényes, nem mindennapi. Ennek megfelelően sajnos drága is, de hát mi úgyis csak beszélünk róla max. 
PH semleges

Ez nem kulonleges, hanem hasznalhatatlan ![;]](/dl/s/v1.gif)
.::www.megadanceradio.hu::.
Hát ez eszméletlen jól néz ki. Bevallom gyólölöm a thermaltake terméleit, de ez fenomenális. Ha nem lenne ennyire drága tuti vennék egyet. De 700 dodó. Pff. Ha 350 lenne még talán elgondolkodnék rajta. De 700;Y
.
Próbáltad?? 
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

Egy gépházat nem szokott túl sok mindenre használni az ember. Onnantól, hogy bele lehet építeni egy gépet, s nem melegszik túl, végképp nem minősíteném használhatatlannak. 

Nos mindekeppen designosabb mint praktikus.
Pistikeknek valo 
Jovanna had kotozkodjek maa 
.::www.megadanceradio.hu::.

Szerintem éppen nem Pistikének. Inkább valami extravagáns lakóhelyiségben tudnám elképzelni, s ez nem az Operation Flashpoint, Maserati és Playboy poszterekkel borított 4x3-as szobát jelenti, középen a 22" TN paneles gamer monitorral, mellette pedig egy olyan géppel, ami durvábban világít, mint egy vidéki disco szombat esténként. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Első blikkre nekem sem tűnik praktikusnak, egy teszt azért jó lenne róla. 
Ez tetszett! 

Kövezettek meg, de sztem k**va jól néz ki... Egy gond, hogy a vizezéséhez neki kellene állni kaszabolni, az meg egy ilyen értékű háznál azért eléggé meggondolandó.
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
Hy
Nagyon szép ház egyből beleszerettem. Csak az ára kicsit húzós. 100-150 $-ért megvenném.
"Csak úgy mondom"
Szerintem ocsmany de klassz hogy ilyen termek is piacon van... 
alba gu brath
Hát ez meg hogy néz ki? Jesszusom. 
Maximum PC? Ja, Maximum PC, minimum ház. 
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222
Bocs, kétszer ment. 
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

Én nem kövezlek meg, mert nekem is tetszik. Bele egy mini-ITX rendszer és mehet a menet.
(tudom hogy nem megy bele gyárilag)
Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.
Legalább lenne tétje a műtétnek... ![;]](/dl/s/v1.gif)

Ezt a házet kinéztem magamnak már régebben,amikor még csak koncepció volt.Örülök,hogy termék lett belöle,de amikor megláttam az árát,leesett a szemüvegem.
Lehet sokak szerint nem drága,meg hogy a BMW keze is benne van.Nos ezt magasról le.....
Azt tudom ennyi pénzt sohasem adnék egy házért,mégha lenne is miböl.
Maradoka Zalman GS1000 mellett

Már régen is írtam h. nekem valami eszméletlenül tetszik, csak gusztustalannak tartom h. 700dodó-t kének érte merth. innoatív és mert ilyet más még nem árul...
(L) Atiradeonika (L)

Mitől lesz pl egy memóramodul gamer? 

Nagyon tetszik
az ára meg kit érdekel
ha megadják a méreteit, akkor nyert ügyünk van, mert lehet menni a műhelybe és hajlítgatni a lemezeket
(home made) ![;]](/dl/s/v1.gif)

Nem semmi!!
Ki volt a tervezője?
Dart Véder? 
Nem rendelek, veszek soha semmit a netről!
Csilivili borda, villogó ledek, matricák, dupla ár. Néha valóban nagyobb/jobb teljesítmény, de sajnos ez a ritkább...

Remélem pár év múlva már lesz 1ft-os aukción használtan a vaterán ...

Press any key to continue ...

Nemrég talán itt volt egy hírben "gamer" ram, és semmi ilyesmi nem volt rajta, tök sima modul volt.
A teljesítmény meg... egy játék se lesz gyorsabb ha a memória +100Mz-el gyorsabb, vagy egyel jobb az időzítése.
A ledes, csillogós dolgoktól meg egyenesen rosszul vagyok, szerintem azokat kisgyerekeknek gyártják (max általános iskola 8. osztály).
Végülis... Nekem is van egy Gamer DVD íróm, mert abba szoktam tenni a COH DVD-t, mikor telepítem a játékot ![;]](/dl/s/v1.gif)
Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!
Szép, szép, de ennyi pénzért feleséget veszek magamnak az interneten.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

Vegul is Thermaltake...eddig tart a hir,toväbb nem is erdemes olvasni 
Van egy guminőm, Pamela Anderson a neve. Ha pedig nem fújom fel teljesen, akkor Medveczky Ilona.

Nem értelek, hosszú évek óta csinálnak jó házakat.
(L) Atiradeonika (L)
Ugyan ez jutott nekem is az eszembe!
Egyébként nekem tetszik a cucc! Nem egy tömegtermék, de szvsz nem is annak szánták.
Akinek meg ilyen kell az fizesse is meg. Nem értem egyesek miért háborodnak fel az árcédula láttán.... 
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
be nem tenném a lakásba... sőt. akinél ilyen van, az a lábát se tehetné be 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Arra gondoltam hogy legyártok egy hasonlót fából. Nagy meló lesz, lehet egy évig is eltart de ezt most megcsinálom.
[ Szerkesztve ]

Omfg! Micsoda design!
Egyébként szvsz. normál módon használhatatlan. Egy felhasználási módját tudom csak elképzelni, ha valaki direkt arra játszik hogy meghökkentse a környezetében élő embereket és mániája az hogy folyton róla és a kifordult ízléséről beszélnek.
Na pont egy ilyen embernek tökéletes látványelem a nappaliba, dolgozószobába.
"Ez meg itt a gépem!"- jellegű odaszólás keretében.
Tomcat