Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) Mr.Csizmás válasza Móci (#50) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kék ledes ventillátor? ;]

megszellőztetni a dolgokat... :DDD

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

(#52) nuke7 válasza Stiky (#46) üzenetére

nuke7
(őstag)
LOGOUT blog

http://www.pcper.com/article.php?aid=723

itt azt mondják, teljesen rászorul... :U nemtom, csak ugy lenne értelme.

(#49) TESCO-Zsömle: 97%-ban egyetértek :R

[ Szerkesztve ]

Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D

(#53) Móci válasza Mr.Csizmás (#51) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért egy passzív borda sem ártana, hátha túlhevülnek a csatlakozók...
Csak akkor lenne a baj, amikor a 8 pines vga kábelt kellene bedugni. A kérdés: hova? :DDD

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#54) Endreas válasza TESCO-Zsömle (#49) üzenetére

Endreas
(tag)
LOGOUT blog

Az hogy "újítani" akarnak, az nem rossz.
Nem értek egyet az itthon nagyon elterjedt mentalitással sem hogy: "ami drága az sznob" meg "apuci így meg úgy"

A "High-end" kifejezés arra vonatkozik, hogy egy termék minden alkotórésze a legkiválóbb anyagokból (ház esetében alu, premium gumi, egzotikus faanyagok és edzettüveg) van összerakva a műszaki elvárásokat maximálisan kielégítve.

És srácok, szembe kell nézni azzal hogy vagy nagyon ügyes vagy és tényleg értesz a műszaki megvalósításhoz, árubeszerzéshez és anyagmegmunkáláshoz; vagy fizesd meg az árát. Ezt pedig az határozza meg aki "kitalálja".
Ha nem tudod/akarod megfizetni, akkor ne ócsárold, vegyél acéllemez/műanyag oldalú olcsó házat. A funkciót az is ellátja.

A cikkhez: a gond ott kezdődik ha 700USD-ért nem ezt kapod. :K

(#55) Mr.Csizmás válasza Móci (#53) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nemá, ferdén néznek már rám a munkatársak, hogy mit röhögök ennyit magamban :DDD

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

(#56) ]Phobos[

]Phobos[
(senior tag)

Zsír! Akarom! Most! - vagy ha nyerek a lottón ;] :D

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#57) Móci válasza Mr.Csizmás (#55) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mutasd meg nekik is, had röhögjenek... :DDD

(#58) Ndruu

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Edelweiss ?
Annyira azért nem egyedi...

sálálé

(#59) Móci válasza Ndruu (#58) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezzel kávét is lehet főzni, vagy esetleg sört csapolni kell? :)
Amúgy nem semmi, nekem tetszik.

(#60) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem tetszik.
Az 5870x2 vajon belefér?

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#61) Mr.Csizmás válasza Móci (#57) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

áhh, ezek noobok, nem kockák...nem értenék. :DDD

(#62) TESCO-Zsömle válasza Endreas (#54) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szvsz High-End téren se a műanyagot (kompozit-anyagok), se az Acélt nem szabad leírni, mert mindkettőből lehet olyat csinálni, hogy bárki seggreül tőle.

Meglátásom szerint HE kategóriában a minőség és a nyújtott szolgáltatlás a legfontosabb. Az anyaghasználat másodlagos.

Amúgy is kihagytad a fél periódus-táblázatot... :DDD Titán, Magnézium, Ezüst, Arany, Platina, Réz, króm, Nikkel. Például... ;)

[ Szerkesztve ]

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#63) zuchy

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Tettszik, nagy előnye, hogy az egyes hardverelemek nem egy házban vannak, pl a a vinyók is külön vannak. Igaz kicsit szokatlan, de nem ronda. szvsz. Meg hát az ára az nem kevés. :Y

PC-STYLE.hu

(#64) zeg válasza Endreas (#54) üzenetére

zeg
(senior tag)

Okéoké, de ebben a házban a bádogból hajtogatott lemez meg a ráköpött érzékeny fekete festés a csúcsminőség? Oldalról még kinéz valahogy, de az a kábelhányás a másik oldalában tönkrevágja az összképet.

Tény hogy egyedi dizájn, de lehet inkább a hulladék ATX formátumot és a hozzá tartozó kábel-és ventihalmot kellene már végre elfelejteni, nem a sz@rt pofozgatni..

3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu

(#65) Balika911 válasza Endreas (#54) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

A high-end a kivitelezés mellett a funkcióban is nyújt valami egyedit. Háznál mindez annyit jelenthet, hogy halk üzem mellett is hűvös marad benne a gép, könnyen lehet szerelni, s egyedi, meghatározó a stílusa. Ezeknek egy Silverstone vagy Lian Li inkább megfelel.

Emellett számítógépháznál high-end kategóriáról beszélni olyan mesterkéltnek, idegennek tűnik. Maradnék annál, ami a címben is szerepel - különleges. :)

[ Szerkesztve ]

(#66) fordfairlane

fordfairlane
(PH! addikt)

Tetszik a designja, nekem drága. Passzív hűtésű alkatrészeknél talán jobb is az ilyen kialakítás, mint a hagyományos zárt ház.

my hovercraft is full of eels

(#67) oPalRx7

oPalRx7
(tag)
LOGOUT blog

Én is abba a táborba tartozok, hogy egy ilyen ház kéne. a látvány és a meghökkenés amivel normál emberek erre reagálnának, már cirkusz :D

sajnos 700 usd nekem is túl sok. ha nagyonnagyon lenne pénzem, mondjuk megvenném :)

(#68) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nekem is tetszik. Jó, igényes, nem mindennapi. Ennek megfelelően sajnos drága is, de hát mi úgyis csak beszélünk róla max. :)

PH semleges

(#69) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Ez nem kulonleges, hanem hasznalhatatlan ;]

.::www.megadanceradio.hu::.

(#70) XuChi

XuChi
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát ez eszméletlen jól néz ki. Bevallom gyólölöm a thermaltake terméleit, de ez fenomenális. Ha nem lenne ennyire drága tuti vennék egyet. De 700 dodó. Pff. Ha 350 lenne még talán elgondolkodnék rajta. De 700;Y:Y.

(#71) TESCO-Zsömle válasza Devid_81 (#69) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Próbáltad?? :P

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#72) Balika911 válasza Devid_81 (#69) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Egy gépházat nem szokott túl sok mindenre használni az ember. Onnantól, hogy bele lehet építeni egy gépet, s nem melegszik túl, végképp nem minősíteném használhatatlannak. :)

(#73) Devid_81 válasza Balika911 (#72) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Nos mindekeppen designosabb mint praktikus.
Pistikeknek valo :)

Jovanna had kotozkodjek maa :DDD

.::www.megadanceradio.hu::.

(#74) Balika911 válasza Devid_81 (#73) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Szerintem éppen nem Pistikének. Inkább valami extravagáns lakóhelyiségben tudnám elképzelni, s ez nem az Operation Flashpoint, Maserati és Playboy poszterekkel borított 4x3-as szobát jelenti, középen a 22" TN paneles gamer monitorral, mellette pedig egy olyan géppel, ami durvábban világít, mint egy vidéki disco szombat esténként. ;]

Első blikkre nekem sem tűnik praktikusnak, egy teszt azért jó lenne róla. :)

(#75) Móci válasza Balika911 (#74) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez tetszett! :C

(#76) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Kövezettek meg, de sztem k**va jól néz ki... Egy gond, hogy a vizezéséhez neki kellene állni kaszabolni, az meg egy ilyen értékű háznál azért eléggé meggondolandó.

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#77) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hy
Nagyon szép ház egyből beleszerettem. Csak az ára kicsit húzós. 100-150 $-ért megvenném.

"Csak úgy mondom"

(#78) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem ocsmany de klassz hogy ilyen termek is piacon van... :)

alba gu brath

(#79) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát ez meg hogy néz ki? Jesszusom. :F

Maximum PC? Ja, Maximum PC, minimum ház. :DDD

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#80) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Bocs, kétszer ment. :B

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#81) ZCoyote válasza X@b3e (#76) üzenetére

ZCoyote
(őstag)

Én nem kövezlek meg, mert nekem is tetszik. Bele egy mini-ITX rendszer és mehet a menet. :DDD (tudom hogy nem megy bele gyárilag)

Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

(#82) Móci válasza X@b3e (#76) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Legalább lenne tétje a műtétnek... ;]

(#83) Duree

Duree
(PH! addikt)

Ezt a házet kinéztem magamnak már régebben,amikor még csak koncepció volt.Örülök,hogy termék lett belöle,de amikor megláttam az árát,leesett a szemüvegem.
Lehet sokak szerint nem drága,meg hogy a BMW keze is benne van.Nos ezt magasról le.....
Azt tudom ennyi pénzt sohasem adnék egy házért,mégha lenne is miböl.
Maradoka Zalman GS1000 mellett

(#84) X Factor

X Factor
(PH! addikt)

Már régen is írtam h. nekem valami eszméletlenül tetszik, csak gusztustalannak tartom h. 700dodó-t kének érte merth. innoatív és mert ilyet más még nem árul...

(L) Atiradeonika (L)

(#85) Lipton válasza nuke7 (#32) üzenetére

Lipton
(senior tag)

Mitől lesz pl egy memóramodul gamer? :)

(#86) L4R$()n

L4R$()n
(fanatikus tag)

Nagyon tetszik :C az ára meg kit érdekel :DDD ha megadják a méreteit, akkor nyert ügyünk van, mert lehet menni a műhelybe és hajlítgatni a lemezeket :DDD (home made) ;]

(#87) bluobluo

bluobluo
(fanatikus tag)

Nem semmi!!
Ki volt a tervezője?
Dart Véder? :DDD

Nem rendelek, veszek soha semmit a netről!

(#88) Móci válasza Lipton (#85) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csilivili borda, villogó ledek, matricák, dupla ár. Néha valóban nagyobb/jobb teljesítmény, de sajnos ez a ritkább...

(#89) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Eleg furcsan nez ki a haz.

(#90) marsu válasza X Factor (#84) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Remélem pár év múlva már lesz 1ft-os aukción használtan a vaterán ...

;)

Press any key to continue ...

(#91) Lipton válasza Móci (#88) üzenetére

Lipton
(senior tag)

Nemrég talán itt volt egy hírben "gamer" ram, és semmi ilyesmi nem volt rajta, tök sima modul volt.
A teljesítmény meg... egy játék se lesz gyorsabb ha a memória +100Mz-el gyorsabb, vagy egyel jobb az időzítése.
A ledes, csillogós dolgoktól meg egyenesen rosszul vagyok, szerintem azokat kisgyerekeknek gyártják (max általános iskola 8. osztály).

(#92) zed1983

zed1983
(őstag)

Elég lesz leportalanítani :W

(#93) KicsiUbul válasza Móci (#50) üzenetére

KicsiUbul
(őstag)
LOGOUT blog

Végülis... Nekem is van egy Gamer DVD íróm, mert abba szoktam tenni a COH DVD-t, mikor telepítem a játékot ;]

Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!

(#94) h-yle

h-yle
(őstag)
LOGOUT blog

Szép, szép, de ennyi pénzért feleséget veszek magamnak az interneten.

Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

(#95) Kom-ancs

Kom-ancs
(tag)

Vegul is Thermaltake...eddig tart a hir,toväbb nem is erdemes olvasni :)

Van egy guminőm, Pamela Anderson a neve. Ha pedig nem fújom fel teljesen, akkor Medveczky Ilona.

(#96) X Factor válasza Kom-ancs (#95) üzenetére

X Factor
(PH! addikt)

Nem értelek, hosszú évek óta csinálnak jó házakat.

(L) Atiradeonika (L)

(#97) Face8814 válasza Ndruu (#58) üzenetére

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Ugyan ez jutott nekem is az eszembe!

Egyébként nekem tetszik a cucc! Nem egy tömegtermék, de szvsz nem is annak szánták.
Akinek meg ilyen kell az fizesse is meg. Nem értem egyesek miért háborodnak fel az árcédula láttán.... :U

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

(#98) shteer válasza Kom-ancs (#95) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

be nem tenném a lakásba... sőt. akinél ilyen van, az a lábát se tehetné be :D

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#99) XuChi

XuChi
(senior tag)
LOGOUT blog

Arra gondoltam hogy legyártok egy hasonlót fából. Nagy meló lesz, lehet egy évig is eltart de ezt most megcsinálom.

[ Szerkesztve ]

(#100) Tomcat

Tomcat
(őstag)

Omfg! Micsoda design! :Y
Egyébként szvsz. normál módon használhatatlan. Egy felhasználási módját tudom csak elképzelni, ha valaki direkt arra játszik hogy meghökkentse a környezetében élő embereket és mániája az hogy folyton róla és a kifordult ízléséről beszélnek.
Na pont egy ilyen embernek tökéletes látványelem a nappaliba, dolgozószobába.
"Ez meg itt a gépem!"- jellegű odaszólás keretében.

Tomcat

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.