Hirdetés

2012. február 10., péntek

(#1) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hmm, kicsit engem azokra a régi olcsó makettekre emlékeztet, ahol vákumhúzott fóliából kellett kivágni pl. a hajó vitorláját, és hasonlók.

Az elv érdekes, de 99% csak a látványért venné meg. (szerintem)

Ich bin fritzkandur. eladó cuccok: http://mcaf.ee/64957 | alaptörvény: 1.§ a trollkodás demokratikus jog. 2.§ az 1.§ elolvasásával magadra vonatkozóan elismered ezt.

(#2) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lehet velem van a baj, de nem látom át 100%-ig, hogy ezt menet közben mégis hogyan lehetne kinyitogatni meg belenézegetni. Összességében tipikus termék a gyártótól, pláne a 6cm@2500rpm@19dBA :DD Az a 700$ meg egyenesen agyrém, komolyan adhatnának mellé egy ingyenes beutalót valamelyik fehér zubbonyos intézetbe. Aki ezt megveszi, annak szüksége is lenne rá...

Telefonon vagy mail-ben elérsz. Keresek Irodába olcsó mATX LGA775 DDR2-s integrált vga-s lapot!...who likes to go his own way, stay far away from the world..

(#3) Muton

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

nagy feeling lehet takarítani azt a sok beugrót, sarkot :)

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#4) ZewaDeluxe

ZewaDeluxe
(kvázi-tag)

Hááát... Egyrészt eredeti, sőt szvsz még esztétikum is van benne - persze ez szubjektív. A 700$ ellenben nevetséges... Azért annyira nem high-end az elgondolás, hogy ennyire vicces árcédulát biggyesszenek reája... :N

...Na persze akinek mindegy... :B

(#5) joi29

joi29
(őstag)

-Hát ez király 21kg-os gépre oké hogy tesznek fogantyút a cipekedés
megkönnyítése érdekében, de a forma nem a leg ideálisabb eme tevékenységhez.

„Ash nazg durbatulûk..."

(#6) hito válasza ZewaDeluxe (#4) üzenetére

hito
(őstag)

Hát az én "objektív" véleményem pedig az hogy ez egy köp*dék ;]

MAEMO rocks

(#7) ZewaDeluxe válasza hito (#6) üzenetére

ZewaDeluxe
(kvázi-tag)

:C :C :C

(#8) jambiyya

jambiyya
(fanatikus tag)

Nagyon ott van! Nem rondítaná el a nappalit sem. Tudom, ízlések és pofonok, de nekem nagyon tetszik.
Tök jó, hogy ilyet is csinálnak. Az ár meg relatíve sok, ez igaz. H atehetném tuti vennék egyet.

(#9) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

érdekes,nemrossz,de 700 dollár kicsit sok érte,annyiért biztos nem kellene :DD

[ Szerkesztve ]

< ModernWarfare 2- 3 baráti kör > < hmmm....aureo mediocritas >

(#10) gardener

gardener
(őstag)

Sznob apucik veszik majd maguknak ebben szerelve gépüket, hogy a nappaliban jól mutasson. :)

(#11) muxi-muxi

muxi-muxi
(fanatikus tag)

Árát nem nézem, nem fikázom: GYÖNYÖRŰ.

Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...

(#12) SGábor

SGábor
(újonc)
LOGOUT blog

[/OFF]Ez legalább annyira egzotikus dolog, mint a videóban szereplő növény. ;]
Videó[/OFF]

[ Szerkesztve ]

(#13) blazsey2

blazsey2
(őstag)

Enyhén szólva is érdekes a design,de attól még megszoknám de az 700$ az elképesztő érte.Ebből se sokat fogunk látni itthon.

GO KIMI!THE BEST!!!

(#14) marsu

marsu
(PH! kedvence)

Ez valóban valami új, valami szokatlan ház. Maga a forma és a design tetszik, és lehet hamarosan az olcsóbb gyártók is lekoppintják az ötletet ... Lehet, hogy hamarosan ez lesz a jövő?

Én egy ideig még maradok a jól bevált midi ATX házamnál. 700 dolcsit jól el lehet költeni másra is.

A nappali dísze számomra megmarad a másfél méteres yukka pálma.

Press any key to continue ...

(#15) VaniliásRönk válasza Muton (#3) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Aki ilyet vesz annak van takarítónője, csak szólni kell neki, hogy vigyázzon a pohártartóra. :DDD

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#16) atti_2010 válasza blazsey2 (#13) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Jól néz ki de mire ideér 700 euro amiért nem semmi gépet tudok csinálni, egy kicsit szerényebb de nagyon jól mutató és praktikus 130$ házba.

[ Szerkesztve ]

Érzelmi úton veszek AMD-t, óvakodjatok tőlem!

(#17) Sefter

Sefter
(őstag)

jól néz ki, de kib@ drága....

(#18) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na végre valami újdonság! Tetszeni annyira nem tetszik, de végre valami más, formabontó ötlet. Az ára meg Thermaltake a négyzeten.
Azért élőben meglesnék egyszer egy ilyet...

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#19) 00roli00

00roli00
(senior tag)

Szokni kell a formát az biztos, nekem bejövős, de az ára horror. :((

(#20) Illusion1010

Illusion1010
(fanatikus tag)

Végre valami újdonság :)
Unalmas már a sok egyszerű doboz. Évek (évtizedek) óta semmi új ötlet nincs ezen a téren. Az Antec Skeleton-t nem számítva :P

Take chances.Tell the truth. Date someone totally wrong for you. Say no. Spend all your cash. Get to know someone random. Be random. Say i love you. Sing out loud. Laugh at stupid jokes. Cry. Apologize. Tell someone how much they mean to you. Tell a jerk what you think. Laugh till your stomach hurts

(#21) harry válasza muxi-muxi (#11) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

Így van, szerintem is, én szívesen látnék egyet itt magam mellett :K

the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

(#22) CsendesMark

CsendesMark
(fanatikus tag)

randa

...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

(#23) marsu

marsu
(PH! kedvence)

Persze élőben én is megnéznék azért egy ilyet!

Akinek ilyen háza van, annak milyen lehet a gép benne?

:U

(#24) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

"szélcsatornás teszteket is végeztek"

Az alaplap meg a táp dobozkáján van egy méhsejtes rész kivágva. Meg nyilván azok hátulján, ami evidens. Ez aztán a mérnöki bravúr. Szóval ez szimpla marketing bullshit. És ettől lesz $700-as ára. :(((
A vinyók viszont meg had forrjanak fel. Mert pl. azokon a kis rekeszeken sehol nem látok szellőzőrostélyokat... :U

[ Szerkesztve ]

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#25) Psych0

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

Broáf... :O

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#26) nuke7

nuke7
(senior tag)
LOGOUT blog

jol néz ki, és az ára a high-end cuccok között teljesen normális.
ennek nem csak a dizájnja ilyen különleges, de a hűtési teljesítménye is high-end, méghozzá viszonylag halkan ha ez kimardt volna a cikk olvasása közben.
teljesen jo. a LEGJOBB dolgokért mindig sokat kell fizetni.
csak azért mert neked nincs pénzed, vagy nem akarod erre költeni, nem biztos hogy rossz ez a dolog, sőt. "sznob apuka" -s beszolások meg... na mind1.
ha legjobbat akarod megvenni, mindig a pénztárcádba kell nyulni mélyen, nem kell ehhez sznobnak lenni.

Stiky: a másik oldalrol kapják a friss levegőt, nézz több képet a házról. (meg ezeken a képeken nincsenek rajta a ventik sem)

[ Szerkesztve ]

"Where is my fuckin' jacket?" "On the chair, right next to your regular one."

(#27) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

700 $: egy fémipari képzettségű modder a töredékéért összehegeszt egy ilyet. :K (sőt lehet szebbet is.)

(#26) nuke7 a marketing áldozata vagy, bocs. :U (maga a "high-end" kifejezés is egy marketingszemantikai torzszülemény...mint a "gamer" jelzővel ellátott hardwarek.)

[ Szerkesztve ]

Ich bin fritzkandur. eladó cuccok: http://mcaf.ee/64957 | alaptörvény: 1.§ a trollkodás demokratikus jog. 2.§ az 1.§ elolvasásával magadra vonatkozóan elismered ezt.

(#28) Móci válasza Stiky (#24) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valamin kell sülnie e tojásnak, meg a szalonnacsíkoknak... 2in1! Gépház, s mobil konyha!

(#29) Horbal

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Sztem dizájnilag nagyon ott van, az már más kérdés, hogy szép-e. Nekem tetszik és el is tudnám képzelni, hogy valami modern beltérben jól is mutatna, csak azt nem tudom, hogy ez a sok nyitom csukom rekesz, megfelelően rezgésmentes-e, meg a hangszigetelés is kérdéses számomra. Az biztos, hogy a TT ventiknek semmi gyári adatát nem hiszem el.
Másik, hogy mennyire fogja a port, a sok sok zeg-zug. Kábelezésre is nagyon kíváncsi lennék...

Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

(#30) Balika911 válasza Horbal (#29) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Csatlakozom. :)

(#31) marsu válasza CsendesMark (#22) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

randa?

randa és finom!

:K

jah, és még lábtartónak sem kényelmes ....

:U

(#32) nuke7 válasza Mr.Csizmás (#27) üzenetére

nuke7
(senior tag)
LOGOUT blog

hát bocs, de a gamer hardver az sehol sem marketing duma :DDD
egy 48xx-as vga kari pl. simán lehet gamer, míg egy 46xx-os már semmi esetre sem.
ezen mi olyan fura? ha szerinted nem létezik a gamer hardver...
és a high-end..? milyen szót használnál a "legjobb"-ra? vagy olyanra ami kiemelkedik a kategoriájából? (mert hogy ez nem sima atx-tower szerintem, marketing ide vagy oda)

Horbal: a kábelezése nagyon jol meg van csinálva, hátul mennek a tápbol a kábelek. ;)

[ Szerkesztve ]

(#33) Horbal válasza Mr.Csizmás (#27) üzenetére

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

[OFF]
Már miért lenne a High-End marketing torzszülemény... Igenis vannak olyan termékek, főleg abban a világban ahonnan ez a kifejezés jött amik megérdemlik, hogy így beszéljenek, róluk, mert valóban ennyivel túlszárnyalják a kommersz társaikat, plusz ezeknek az esetek többségében, még csak marketingje sincs, mivel általában annyira egyediek olyan szűk piacnak készülnek, ahol a tömegmarketing fogalma, nem is létezhet.

Az, hogy ez a termék High-End lenne az már inkább vitatható...
[/OFF]

Nuke7: nem kétlem, de a szerelhetőség így első ránézésre bennem kérdéseket vet fel...

[ Szerkesztve ]

Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

(#34) valory

valory
(tag)

nagyon tetszik, szívesen birtokolnék egyet, de 700 dollárt :Y akkor se adnék érte ha uszkálnék a pénzbe...

kényelmesebb a biztonsági öv, mint a tolószék!!! "Őszintén szólva, inkább azért kritizáljanak, hogy dominálok, mintsem azért, hogy lassú vagyok." (M.S.)

(#35) nuke7 válasza Horbal (#33) üzenetére

nuke7
(senior tag)
LOGOUT blog

azt nemtom, még nem volt hozzá szerencsém :DDD
de nem tűnik nehezebbnek mint egy átlagos midi-torony...

(#36) Mr.Csizmás:

ez bennem azért nem vetődött fel (gamer füles) mert gondoltam azért a józan ész közbe szól.
a "gamer" jelzőnek van létjogosultsága, csak van aki ezt rosszul használja. amíg egy általad említett füles vagy alaplap nem biztos h jol alkalmazza ezt a jelzőt, egy procin vagy vgan nyugodtan szerepelhet ez, szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#36) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor sorban a válaszok:

(#32) nuke7 gamer alaplap, gamer fülhallgató...utóbbira ottvan a Sennheiser (amúgy kiváló) fülese, amiben is a gamer, meg a "sima" csak az árcédulában, és címkében különbözik.

(#33) Horbal igen, ez a cucc nem igazán high-end...elnézést hogy félreérthető voltam. Mondjuk minőségibb anyagokból, pl. natúr karbonacél, szénszálas anyagok, stb. és nem Thermaltake néven (:DDD) simán lehetne 700$, és az általad vázolt high-end dolog, de így ez max. 200-250-300 $ árcímkét érdemel. (szerintem)

(#33) Horbal "tömegmarketing". az más fogalom ne keverjük ide. Lásd Barátok közt, Heineken, stb.

Tisztelettel:

[ Szerkesztve ]

(#37) Mr.Csizmás válasza nuke7 (#35) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

gamer jelző:

engem csak az zavar, hogy ezzel a címkével x % felárral el lehet adni a dolgokat. pl. videókártya, amit említettél. Egy 4850/GTX260 ugyanúgy használható 3D render, tervezés, CAD munkára, mint éjjel-nappal WoW, vagy CS fügike...a hardver az hardver, semmi több. ;)

A BMW is lehet csajozós verda, meg céges autó... :C

:R

(#38) .mf

.mf
(PH! addikt)

Egy kicsit mintha valamelyik Giger-filmből (pl. Alien-sorozat), vagy valami más sci-fiből merítettek volna, olyan érzésem van. "Form over function", azaz itt is inkább a dizájnra mentek rá, mint a használhatóságra. Érdekesen néz ki, gépet építeni viszont még ingyen sem kéne. Egy hosszabb vga, nagyobb procihűtő már el se férne benne...

[ Szerkesztve ]

(#39) Horbal válasza Mr.Csizmás (#36) üzenetére

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Igazából nem nagyon tudom elképzelni mitől lehet egy PC ház high-end, de ez amúgy is elvi vita, mert sztem a leggagyibb kutyaól (pl amit én használok :D ) is kb uazt nyújtja mint egy 30-40K-s csoda ház... nem érzek akkora különbséget szolgáltatásban, mint pl a HIFI világban... megfizetni meg egyiket se tudom/akarom...

Nekem valami attól lesz HE, hogy annyival többet ad. Tőlem egy ház akár még 24K-s aranyból is lehet, meg lehet rajta 100 karát gyémánt, attól semmivel nem fog többet tudni.
Én erősen külön választanám a luxus ill a HE terméket.

Nekem ez a ház tetszik mert különleges, de ettől sztem még nem lesz jobb, pl egy Lian Li háznál... minden más szubjektum...

(#40) nuke7 válasza Mr.Csizmás (#37) üzenetére

nuke7
(senior tag)
LOGOUT blog

o, hát persze... csak lehet, hogy ilyen célra tervezett kártyán sokkal (CAD, stb.) gyorsabban megcsinálod a renderelést mint egy gtx260-ason, és játékra mégse jo.. :U és az áruk kb. ugyanannyi lehet. itt sincs létjogosultsága az említett jelzőnek? (tudod h melyik kártyát veszed game-re, és melyiket tervezésre)
felárat meg szerintem az OC kártyákért szoktak kérni, ami tényleg nem éri meg...

(#38) .mf: Te láttad képeket? ebbe simán befér egy X2-es kari, és még hely is marad.. a képen a cpu-hűtő sem a kisebb kategória... :U

[ Szerkesztve ]

(#41) Mr.Csizmás válasza nuke7 (#40) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nuke7
Horbal

uraim, asszem akkor ezt meg is tárgyaltuk :) :R

ja, OC, az is egy jó lehúzás...

[ Szerkesztve ]

(#42) nuke7 válasza Mr.Csizmás (#41) üzenetére

nuke7
(senior tag)
LOGOUT blog

igen :)

(#43) old gray válasza Mr.Csizmás (#37) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Lassan már az éjszakai pillangók is gamer editionok lesznek, játékosak, de +50% a tarifa.

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#44) Balika911 válasza Mr.Csizmás (#37) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

A gamer cucc nekem csak akkor szúrja a szemem, mikor az csicsás, a minősége jó esetben középszerű, viszont pofátlanul drága. A VGA nem egy tipikus példa erre. (De látom közben már túl vagytok a témán.) :)

[ Szerkesztve ]

(#45) tome.jr válasza Mr.Csizmás (#36) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A high-end egy létező kategória, nem csak kitaláció. Az ezzel kapcsolatos hsz-edet látom korrigáltad, így ebbe most különösebben nem folynék bele.

Egyébként a ház szerintem formabontó. A 700 dollár alapvetően nem sok érte (figyelembe véve az egyedi design-t, illetve azt hogy egy nappaliban akár egy formatervezett bútordarab szerepét is betöltheti), csak mire ideér ez 700 euró lesz ami meg már egy más kategória.

LG Optimus 2X - v20l Hell_97 (BGB) - 725 RIL/BB

(#46) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Ajánlom a hivatalos oldalt mindenkinek. Főleg a részt ahl ecsetelik kiknek is ajánlják. A marketingesek az ilyen szöveg után kapnak csak igazán szép prémiumot. :DDD

nuke7
Nézegettem én a képeket, de semmi érdemleges szellőzése a dolognak. Max annyi, hogy ahol a hdd kábele hátra fut ahhoz a kinyitható oldalajtóhoz, ott van kis rés. :)
Mert elvileg a Tt-sek elképzelése az volt, hogy a vinyó slotok közti 'szóközökben' jár majd a levegő. Namármost ez akkor lenne igazán hatékony, ha rászorulna a fém beépítőkeret a hdd teljes felületére, amit viszont kétlek mert, nehéz lenne szerelni. :U
Szóval érdekes a dolog.

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#47) ABee

ABee
(tag)

Nekem nagyon tetszik. Kár, hogy saccra egy max 30e Huf-ba kerülô ház teljesítményét hozhatja hangban és szellôzésben. Csak a dizájnért meg nem fizetnék ennyit csak ha durván milliomos lennék. Persze a sznob hatásra alapozni hatásos dolog is tud lenni.

Fukushima para: Ha megharap egy rádioaktív pók, pókemberré változok. Akkor ha rádioaktív eső ér én leszek az esőember?

(#48) Agyzuzo

Agyzuzo
(PH! addikt)

700 dollár??? :Y
Nincs több kérdésem. :P

Ha majd 30k körül lesz akkor beszerzek egyet. ;]

(#49) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szvsz ez a ház nagyon is jó, és az ára sem rossz, figyelembevéve, hogy a BMW kezenyomát viseli. Az ilyen dizájn-stúdiók pedig nem 2 fillérért dolgoznak. A szélcsatorna kicsit bűzlik, mivel ahány hűtő, annyiféle áramlás. Ez nem egy homogén dolog...

Az, hogy idehaza csak a "sznobok" engedhetik meg maguknak, az sokkal inkább az ország hibája az alacsony fizetések (elcs*szett gazdaság) okán, mintsem a gyártóé... Jobb országokban ez nem vág földhöz senkit.

Persze aláírom, hogy ennyi pénzért egy Lian Li tégla sokkal köbbet nyújt, de az is igaz, hogy nem ez a legdrágább ház.

Aki szerint év(tized)ek óta nincs új a nap alatt, annak ajánlom figyelmébe a Lian Li évfordulós házait (PC-777, PC-888) vagy a SuissaComputers munkásságát.
A probléma, hogy a HW-ek formavilága és helyigénye a szögletes tégla formának kedvez.

A "High-End" kifejezésnek van ám magyar megfelelője! Nem más mint a "Csúcskategória".
A "Gamer" kifejezés szintén egy valós, létező dolog. A játékosok számára legoptimálisabb eszközök megjelölésére szolgál.
Más kérdés, hogy a marketing gátlástalanul felhasznál mindent és mindenkit, hogy elérje célját. Így válnak az eredetileg a vásárlókat segítő kifejezések semmitmondóvá.

(#50) Móci: 10000dpi-s felbontásuk lessz, és támogatják a MultiTouch technológiát. sz: És CrossFire-be lehet őket kötni. ;]

[ Szerkesztve ]

Eladó: http://href.hu/x/bm7i - / / - "Szép-szép dolog a sok UP, meg fasza cucc komment, de abból nem lesz üzlet." DigitXT - / / - "Az igazság általában csak mentség a fantázia hiányára." Elim Garak - / / - Tilo Sawarez

(#50) Móci válasza old gray (#43) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mindenre rá lehet sütni a gamer címkét, csak más kérdés, hogy tényleg használható e arra...

Remélem a lányokon azért lesz pár villogó led, vagy valami menőbb gamer kiegészítő. :DDD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.