Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#101) Móci válasza KicsiUbul (#93) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem is sok Gémer cuccom van akkor... ;]

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#102) Geönczy

Geönczy
(fanatikus tag)

Szerintem király.

CSS (Hun)Bloodkiller

(#103) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Mutton: nagy feeling lehet takarítani azt a sok beugrót, sarkot

Kompreszzor csodákra képes :D

szvsz ennyiért vigyék a píbe...

(#104) Ptech

Ptech
(őstag)
LOGOUT blog

Ez a legundorítóbb házszerű valami amit valaha láttam.
Kell hozzá egy totál részeg tervező, egy kis marketing bullshit, meg egy gamer edisön cimke. Ja, és meg kell szorozni az árát 5-el, és már kész is ez a förmedvény.

http://hardverapro.hu/apro/nezz_be_msi_gx720_ms-1722-id1_bontas_p8400_9600m/friss.html

(#105) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:Y

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#106) Xaels

Xaels
(PH! kedvence)

Ez a szörnyeteg annyira ronda, hogy már tetszik. Csak nem ennyiért :S A másik kávéautomata kinézetű gép amit itt linkelt valaki az is ebbe a kategóriába tartozik sajnos. Majd várjuk azért a teszteredményeket, hogy tényleg jobb e ez mint a klasszikus kialakítás.

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#107) e00dgy

e00dgy
(tag)

Alap hogy Gamer!

Akinek nem tetszik a kijelentés, mehet a sunyiba. Akinek nem tetszik a ház, nem kell ideírni.

Szép, egyedi, és veszek is amint lesz rá pénzem.

Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat.

(#108) kariad

kariad
(senior tag)

Huha :Y Ez olyan, mint a kirakos?! :DD

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#109) harry válasza e00dgy (#107) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

"Akinek nem tetszik a ház, nem kell ideírni."
Ez nem fanklubb, hogy csak pozitív véleményeket lehet írni egy termékről :U

A gamer kijelentést meg manapság tényleg sokmindenre ráhúzzák, ami így értelmét veszti. Pl. régen, logitech mx 500, sehol egy gamer jelző, meg csillogó doboz, spéci matrica, játékos neve, mittomén, és mégis, megvették a játékosok, mert arra a célra remek volt. Most meg van gamer mindenféle, aminek még ha adott esetben indokolt is lehet a választása (mert esetleg tényleg jobb, mint az átlag darabok), akkor sem éri meg azt a felárat, amit emiatt kérnek érte (mert nem csak azért kérik, mert eseteleg tényleg jobb, hanem mert ott a "duma" mögötte).

the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

(#110) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Na ezen egy kicsit elcsodálkoztam rendesen :K
Fel sem ismertem, hirtelen, hogy ez ház..

(#111) X Factor válasza harry (#109) üzenetére

X Factor
(PH! addikt)

5éve használom a kis mx518amat, mert azóta nem igazán találtam oylat ami nekem jobban megfelelne, csak nagy többségeben csili villi szarokat, talán a mostani g500.

(L) Atiradeonika (L)

(#112) Gomezz

Gomezz
(senior tag)

Nem praktikus, viszont ronda! :(
Szerintem ezt nem gondolták komolyan, bár viccnek is rossz! :Y

(#113) rATdrAgOn válasza ZCoyote (#81) üzenetére

rATdrAgOn
(senior tag)

Köööhhhmm... csak szólok, hogy a Mini-ITX bemegy oda, ahova egy sima ATX, vagy micro-ATX lap bemegy... nem tudom, hogy hallottad ezt a butaságot, de sürgősen felejtsd el. :D

Egyébként meg ez a ház nem tetszik, drága és a burkolat alatt hozza a szokásos Thermaltake minőséget -> amatőr gagyi a csillogó felszín alatt. :D Az a kábelezés, nos, ennyiért? Igaza volt valamelyik előző hozzászólónak: köpedelem. :D

Az, meg hogy a BMW-nek volt köze hozzá, csak súlyosbító körülmény. ;)

[ Szerkesztve ]

A pC vajommi?! A kindoz vajommi?! <A Href="http://www.szittyozium.hu" target="_new">http://www.szittyozium.hu</A>

(#114) oettinger01

oettinger01
(őstag)

nagyon egyedi és eredeti, nekem nagyon tetszik :C

A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!

(#115) Arena87

Arena87
(fanatikus tag)

Fasza egy ház. XDDD
Nekem hírtelen Kocka jutott eszembe erről a házról :)

東方神霊廟 [Mausoleum of Divine Spirits] ~Ten Desires

(#116) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

De fasza. Végre valami egészen új.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#117) Blood Mage

Blood Mage
(senior tag)

A ház nagyon király meg minden de mivel 700$ így értelmetlen beszélni róla... több mint 120k-t kiadni egy házért?? Még 80k-ért sem lenne egy olcsó ház, de talán azt megérné :U (többé-kevésbé)

(#118) Anubis_9

Anubis_9
(őstag)

Hogy az én házamban nem lesz ez a ház, az tuti! :DDD

GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 - i5-2500K + CM Z600+Noctua - A-DATA 8192MB AX3U1600GC4G9-2G DDR3 1600Mhz - CM RC-690 - Corsair TX650W

(#119) asthma

asthma
(kvázi-tag)

Azta***** de durván néz ki :D Holnap meg is rendelem

(#120) Maestrohun

Maestrohun
(senior tag)
LOGOUT blog

Képen jól néz ki, de ha meglátnám élőben, elrettennék. több mint 60cm magas?! Még ha egy PS3 méret lenne azt mondanám rá, hogy vagány. Akinek kell a vagány luxus és mutogatni akarja a gépét, midenféleképpen best buy...

A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8

(#121) rvn_10

rvn_10
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szép-szép de 130000 Ft-ot nem ér abból már gépet veszek majdnem. Kis túlzással ukránba még tankot is veszek sofőrökkel együtt ebből a lóvéból!!!

Gigabyte Z68AP-D3 -Intel I5 2500K @ 4Ghz - 1,2V - Alpenfhön Triglav- 2x4 Gb Corsair Vengance Blue 1600 - Sapphire 6870 1Gb DDR5 - Samsung470 64Gb SSD - Gigabyte Superb 460

(#122) Isee válasza rvn_10 (#121) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

"Kis túlzással ukránba még tankot is veszek sofőrökkel együtt ebből a lóvéból!!! "
Ez nagyon tetszett! :C
Az ára az tényleg horrorisztikus, de legalább a Therma tudott olyat alkotni, ami nagyban eltér a mostani kecóktól, és ráadásul jól is néz ki, legalábbis nagyon bejön :K

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#123) KaraDani

KaraDani
(őstag)

Fú kövezettek meg, nekem rohadtul tetszik, de asszem ha csak nem nyerek a lottón, nem lesz ilyenem. :D

(#124) rovtiv

rovtiv
(tag)

"Akinek nem tetszik a ház, nem kell ideírni."
Akkor ezt nem írom ide.
Viszont idéznék a cikkből:

"A részegységek kihajthatók, kinyithatók, így a teljes rendszer működése jól átlátható, bármikor ellenőrizhető mindenféle szerelés nélkül is."

("Ellenőrizhető" -- a pofám leszakad.) A helyzet az, hogy ugyanezt a hagyományos házaknál is "ellenőrizhetjük", egyetlen oldallap kinyitásával. És ez mi: "...így a teljes rendszer működése jól átlátható..."? A rendszer működése ránézésre semmiféle házban nem átlátható. Feltéve, ha már füstöl valami odabent.

Aztán:

"a Forma 1-es versenyautók tervezésénél megszokott szélcsatornás teszteket is végeztek, hogy semmi se állhasson a légáramlatok útjába (ezek után nem meglepő, hogy a gépezet létrehozásában a BMW dizájnerei is részt vettek). Így elérték, hogy a négy főbb blokkot, a tápegységet, az alaplapot, az 5,25 colos, illetve a 3,5 hüvelykes meghajtókat tartalmazó „dobozokat” hatékonyan védjék a túlmelegedés ellen."

Istenem! Ajkamon elhal a tréfaszó! Vajon mennyiért találják ki az ehhez hasonló slampos vérmarketingdumákat a szakemberek? Nyilván ez is benne van az árban...

Na meg a közel 22 Kiló. Aztán amikor a Gémer belerámolja a cuccokat és sikerül megemelnie, rájön, hogy a súlypont véletlenül sem a függőleges oldallap síkjába esik, ezért nem csak a heréi szállnak le, de még a bokáját is kékre-zöldre veri néhány lépés után. Aztán leül a Gémer, megtörli izzadt homlokát, és elgondolkodik: mi is került ezen hétszáz dolcsiba? Ja, igen. Hogy szép! Már akinek... De így már neki se annyira...

...már bocsánat...

(#125) Integra válasza rovtiv (#124) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

"Ajkamon elhal a tréfaszó! "
ez kész...
:))

(#126) Calibos

Calibos
(PH! addikt)

annyira brutal ez a ház hogy a lanparty-k koronázatlan királya lesz :K

(#127) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Egyedi semmi kétség,de számomra nagyon ocsmány. :)

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#128) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

Ez k. jól néz ki, a kérdés csak az hogy milyen magas procihűtő borda fér bele. Nálam a Mugen2-n a rambordák magassága miatt nem lehet teljesen rányomni a ventit, kilóg vagy 3 centit, a CM Stacker házam oldalát már nem is tudom ártenni (mondjuk ha le lehetne bűvölni az oldallapról a ventitartó keretet, akkor talán rá lehetne tolni).

Nameg ha kihajtom a blokkokat, az alaplapból vagy a vinyóból fogja kirántani a kábeleket?

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#129) Dr. Akula válasza Dr. Akula (#128) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Amúgy tökre PS2 dizájn. De jó.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#130) RootRulez

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát hirtelen azt se tudom, mi, hol, micsoda :DDD

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#131) hejesírásó

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

nagyon ízléses sztem a design.

a funkcionalitás már másodlagos ;] no meg az ár

(#132) caprine

caprine
(tag)
LOGOUT blog

700$ hát az mire ideér lesz van 150-180 ezer, ennyit nem adnák egy házért.

Viszont a takaritónők réme lesz a tömege, és a rengetek kisebb nagyobb felület miatt. :D

A zajszíntjére azért kíváncsi lennék egy normál "doboz" házhoz képest.

Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a földön sehol. (SCKG)

(#133) priti

priti
(őstag)
LOGOUT blog

Nem lehet hogy ez sajtóhiba és az ára 70$? Az kb. rendben is lenne. Maga a termék nem lehet egy üres PC-ház, ha 700$, ennyiért nem lehet eladni pc házat, ha el lehetne adni ennyiért akkor kétszáz kóreai másolat lenne a megjelenés másnapján belőle, Thermalbrake. Ez így komolytalan.

Hardverlesen

(#134) exx

exx
(kvázi-tag)

Érdekes dizájn, horribilis árcédula.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.