Hirdetés

2012. február 10., péntek

(#1) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Igényes mint az elődje, tetszik az a dokkolós megoldás :K

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#2) sp@rtan

sp@rtan
(senior tag)
LOGOUT blog

Gyönyörű!
Bár kétlem,hogy itthon is 100$ körül lenne.... :( Szerintem 30ezer felett nagyon nincs jó helye.(HAF,ATCS,LianLi...)
25 reális lenne számomra.És venném is :B

aram01: Lehet nekem is :D (335)

[ Szerkesztve ]

(#3) aram01

aram01
(PH! kedvence)

na ez fogja nyugdíjba küldeni a 335-öm :B

Neked az lenne a legelfogadhatóbb öngyilkossági mód, ha leugranál az egódról az IQ-dra.

(#4) Gerisz

Gerisz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha kivágták a tárcát mi a fenéért nem voltak képesek nagyobbat vágni, hogy AMD-hez is jó legyen! :(((

(#5) Zájec

Zájec
(PH! kedvence)

méltó utódja lesz , jól néz ki ;)

(#6) [CS]Blade2

[CS]Blade2
(őstag)

Szerintem a dokkoló hülyén néz ki. Talán egy címke nélküli teljesen fekete HDD-vel jobb lenne.

(#7) segi67

segi67
(lelkes újonc)

Vártam már és még mindig jól néz ki, de én is félek hogy az ára egy kicsit magas lesz!

(#8) Gabesz84

Gabesz84
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha nem lenne egy 331-em amivel valamennyire elégedett vagyok, ez lenne a jelölt, bár elképzelhető hogy következő gépfejlesztésnél ki lesz cserélve :)

A hátulján az a különálló, álló helyzetű pci kitkaró az vajon mire jó?

[ Szerkesztve ]

(#9) kelzsoca

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szép-sép, és ha az ára is jó lesz, tényleg jó vétel lesz majd.
Az a dokkoló ötletes megoldás, kérdés, ha nincs bent éppen merevlemez valami takaró azért jut arra helyre, vagy erősen porfogó lesz :U

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#10) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

Szép. A tetején lévő dokkoló ugyan hasznos, de így nagyon bénán néz ki. Legalább valami "takarólemezt" kitalálhattak volna rá! :(((

Alléz Olympique de Marseille!

(#11) tlac

tlac
(PH! nagyúr)

papírvékonyságú?

(#12) EarL 007 válasza Gabesz84 (#8) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pl TV-tuner, vagy hangkártya extra kivezetéseihez (ha tele van az összes slot a lapon), de hasznos egy hátlapi panelra szerelt potihoz is. :)

(#13) El_Gringo válasza yakuza.tora (#10) üzenetére

El_Gringo
(lelkes újonc)

Van takarólemez rajta. [link]

(#14) PpenoO

PpenoO
(fanatikus tag)

Így első blikkre szerintem egy letisztult kinézetű, viszonylag jól szellőző és extra változatban (+ kiegészítők mint pl. a vga merevítő) is választható - advanced version - ház lett ez a 690 II.

Kár, hogy ATI 5970es már nem fér bele. (persze aki olyan kártyát vesz, több mint valószínű, hogy nem ilyen házat választ, de apró negatívumként megjegyezhető)

Review

A dokkolóval kapcsolatban csak annyit jegyeznék meg, hogy akkor lehet igazán kihasználni ha ismerős, rokon stb olyan házzal rendelkezik, amikbe a hdd rögzítés nem hagyományos csavaros és elforgatott rekeszes -> Oldalház levesz, hdd leköt, kipattint és mehet a dokkolóra. Ellenben ha régi hagyományos házban lévő merevlemezzel van dolgunk és a szállítás is megoldott, egyszerűbb vinni az egész házat, összeforgatni a másik házzal és rákötni a kívánt hddt, mint kiszerelni a vinyót, esetleg még a vgat is folyt köv.

Ettől függetlenül hasznos, innovatív extra ez a dokkoló és összességében maga a ház is jobb mint az átlag. Az egyetlen és szokásos kérdés ami ilyenkor felmerülhet, azaz ár. Mai elszállt árakkal 25e a reális kisker ár de szívem szerint 18900ra áraznám be :))

P.S.: videóból kiderül, hogy van fedele a dokkolónak. Nem rossz ez a video review. thx

[ Szerkesztve ]

http://www.nextlevelshit.atw.hu/

(#15) Davidof92

Davidof92
(senior tag)
LOGOUT blog

Szép és jó, bár nekem ez a keresztbe vinyós dolog nagyon nemtettszik. Barátom CM házába is, ha hallk ventit raktunk előre, nem volt semmi légáramlat, pedig csak egy vinyója van.

(#16) Gabesz84 válasza EarL 007 (#12) üzenetére

Gabesz84
(senior tag)
LOGOUT blog

valóban, erre nem is gondoltam :K, ez tényleg hasznos lehet.

(#17) tothbe válasza yakuza.tora (#10) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

Csak kattintani kellett volna a link-re, ami a kép alatt van.
Ott találsz egy tesztet és másik képeket is, pl. ezt:

[ Szerkesztve ]

By(e) Tothbe

(#18) Kendek válasza Gabesz84 (#8) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az Elite 331 az egy pöppet alacsonyabb kategória mint ez a drágaság, egyáltalán nem alternatívája a kettő egymásnak. Akinek csak a 331-re van pénze (mint nekem is, és ez is van az asztalomon), annak erre kicsit körülményesen lenne manija, meg kedve ilyet vásárolni. Aki pedig ebben az árkategóriában szemezget, na annak meg a 331 szóba sem jöhet. Szal inkább ne ahhoz hasonlítgassuk. Nekem például megvolt törve az egyik első USB csatakozónak valamelyik vezetéke, ki kellett cserélnem egy újra, hát nem voltam annyira boldog tőle.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#19) ADAM1337

ADAM1337
(PH! addikt)

Nekem a mai napig tetszik.
Aki léghűtést használ és akar mindig használni annak ideálisabb nem nagyon van ennél.
Csak 1-2 ok amiért: olcsó, jó anyagból van, van 50k-s ház is amiben nincs kábel vezető lyukak ez meg kb a fele és rendelkezik ilyennel, fekete festést kapott kívül belül, elég design-os.

[ Szerkesztve ]

steam/origin: cars1dA

(#20) Dr.Én

Dr.Én
(PH! addikt)

Jól néz ki, nekem tettszik, a dokkolós mod elmegy szerintem :DDD tágas és szelős akár az elődje :)
egy biztos egyenlőre olyan áron adják amire nekem nem lesz keretem :)
de azért elöbb utobb valamire lekkel cserélnem a mostani kecómat, sima CM 690 acél egyenlőre :B

Az ámokfutás a jövő tömegsportja....Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem....A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva

(#21) TK36

TK36
(tag)

"és akár 10 ventilátor is" :Y nem semmi.
De az elején a kék ledes ventiért hogy hogy nem szóltok? :U
Nekem azért furcsa, de ha már ilyen jó számítógépház, akkor a felső részén a két USB port miért nem USB 3.0-ás lett?

Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

(#22) infectedmann

infectedmann
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez a ház tetején lévő dock nagyon nagyon nagyon nagyon hasznos.
Ha kapható lesz nálunk tuti összegyűjtök egy ilyen házra.

http://avpuniverzum.hu - http://www.infectedmann.hu - iPhone 4S 16GB (fekete)

(#23) yakuza.tora válasza tothbe (#17) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

És azt a takarólemezt a helyére lehet tenni akkor, amikor a hdd a dokkban van? Mert szerintem nem. Lehet, hogy az én szemem csal, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy a vinyó vége bizony bőven a tető síkja fölé lóg...

(#24) FID

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

Tetszik csak szerintem az a takaró lemez bénán néz ki a tetején! Szebbre is meglehetett volna :K

www.darkorbit.com A játék! Én korrekt vagyok az üzletekben, és ezt tőled is elvárom! Eladó!!!

(#25) tothbe válasza yakuza.tora (#23) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

nem, de ha használod, akkor minek takargatni? Hogy melege legyen?
Ha meg nem használod, akkor ki kell venni. Azért dokkoló és nem vinyóhely. A vinyóhelyek a házban vannak. Ez arra jó, hogy gyorsan áttegyél valamit egy vinyóra, ami miatt nem akarod szétkapni a gépet. Vagy pl. Backup-olsz egy vinyóra, és olyankor bedugod, utána meg elzárod valahová.

By(e) Tothbe

(#26) madgie válasza yakuza.tora (#23) üzenetére

madgie
(VIP)

Nálam addig szokott az egyik vinyó a gépben lenni, míg a fotóvinyóról backup-olok, aztán már ki is kapcsolom és le is húzom. Erre a célra pont jó ez a megoldás, most egy ronda SATA rack van a gépben, amit nem annyira szeretek ám...

(#27) Gabesz84 válasza Kendek (#18) üzenetére

Gabesz84
(senior tag)
LOGOUT blog

hát ez úgy volt hogy akkor mikor a 331-et vettem nem volt több erre szánt pízem, most lenne, de annyira nem rossz a 331, hogy lecseréljem erre, pedig ez tetszik, jobban mint a 331-em. Persze hogy nem egy kategória.

(#28) yakuza.tora válasza tothbe (#25) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Lehetett volna egy felhajthatós, rácsos talarólemez is.
Én vinyót akkor szoktam dokkolni, ha nagy adatállományt kell másolnom, (kisebbnek ott egy 4-8Gb-s pendrive) ami hosszabb ideig is eltarthat, akkor pedig egyáltalán nem rossz, ha le tudom takarni a hdd-t. A hűtést pedig alulról kellett volna megoldani.

(#29) Xirtam

Xirtam
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Méltó utód!

☆Ferrari☆ 1979-ben előrukkoltunk a 312T4-es géppel, mindeki elájult: hű, de ocsmány. Aztán megnyertük az első versenyt Dél-Afrikában, az év végén bajnokok lettünk. Mára a 312T4 egy klasszikus masina . . .

(#30) CarrGomm

CarrGomm
(fanatikus tag)

Nekem az elődje van és nincs is vele különösebb gondom azon kívül, hogy az előlapi usb, audio stb. a tetejére került és alig férek hozzá. Na meg az oldalsó venti amit adtak hozzá elég hangos...
De szép!

(#31) poczabence válasza yakuza.tora (#28) üzenetére

poczabence
(kvázi-tag)

Tutira nem tudod letakarni, mert kilóg. :)

[link]

[link]

Egyébként tényleg méltó utód! Végre az USB kivezetések sem egymás mellett vannak, így több eszközt is kényelmesen bele lehet dugni. :) A bekapcsoló/újraindító viszont nekem nem tetszik fent... Meg amúgy sem cserélném le egy darabig a jó kis elődjét. :))

"Ha a zene az életed, akkor Walkman a mobilod." :)

(#32) zsirfecske

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

dögös! jelenlegi cm690-em kizárólag erre cserélném :)

(#33) ^Clown

^Clown
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Baromi jó házikó, must have :)

IBM pöcökegerek | Intel Pentium matricák --> http://bit.ly/eLWpUo

(#34) aram01

aram01
(PH! kedvence)

remélem nem szállnak el az árral mert ha 20-25k fölé mennek akkor már inkább a kisebbik HAF

Neked az lenne a legelfogadhatóbb öngyilkossági mód, ha leugranál az egódról az IQ-dra.

(#36) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez tetszik.

2500K @ 4.2GHz többet tud VP8 számításban, mint egy 990X... Hopp.

(#37) aero.

aero.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

eddig nem volt valami meggyőző az első széria után, nem sok volt az újítás a kétszeres árért, habár nem valószínű, hogy ilyenem lesz, de egyre jobban tetszik.

(#38) Tomate

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

100dollár a sima 690 (itthon). 25-lesz a legalja szvsz...

(#39) aero. válasza Tomate (#38) üzenetére

aero.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szlovákiában 125€ ( 33-34k ) előrendeléssel, szóval durván majdnem, mint egy HAF932.

(#40) CarrGomm válasza Tomate (#38) üzenetére

CarrGomm
(fanatikus tag)

Ez már csak egy ilyen ország... Csóró népnek magas árak! Ez van.
Én 16-ért vettem az elődöt, most nem lenne ennyim rá.

(#41) _Voyage_ válasza aero. (#39) üzenetére

_Voyage_
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

:Y
HAF932-t pedig messziről se ugatja.
Sima 690-et több, mint 2 éve vettem, 17-ért. Ez max újdonsága hatása miatt 20-at ér. És a gyártó valóban annyit is kér érte, 100 dolcsit, az 18.700ft... :)

- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -

(#42) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szép csendben jól elqúrták....

az 5 db. 5.25 helyből csináltak 4-et. (nekem a mostani 5 is kevés...)
szellemes a felső dokkolás, de ha meghagyták volna a + helyet, akkor lenne hely belső dokkolónak: icy box, és nem a ház tetején kéne bénázni. (igaz, ez + lé.)

de persze a szokásos kék parasztledeket jól meghagyták. gondolom kikapcsolhatatlanul...
az első volt, hogy kiventtem belőle a világító ventit...

pont ugyananz történt, mint a logitech g25 -> g27. újabb, de nem jobb...

a belső hdd keretek vajon kompatibilisek a régivel?

"a belső rekeszekbe a mellékelt átalakítók segítségével a 2,5 vagy akár az 1,8 colos egységek is beszerelhetők" - ez jó.

"A nyílásokat természetesen porszűrő betétek takarják, így megvédhetjük a kényes alkatrészeket." - biztos mindegyiket? mert nálam a réginél pl. oldalt nincs szűrő. vagy kihagyták... ehhez van?

[ Szerkesztve ]

fanless project: second gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#43) antonx

antonx
(lelkes újonc)

Jó cucc , de inkább az 590 utódját várom .

The year : 2011

(#44) aram01 válasza szab.tam (#42) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)

"de persze a szokásos kék parasztledeket jól meghagyták. gondolom kikapcsolhatatlanul...
az első volt, hogy kiventtem belőle a világító ventit..."
:DDD
egy véleményen vagyunk ;]

(#45) aero. válasza szab.tam (#42) üzenetére

aero.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Meg merem kockáztatni, hogy az emberek jóval több, mint a fele csak egy 5.25"-ös meghajtó helyet használ. Nekem elég lenne 4. Persze vannak kivételek, mint pl. te :)

De ha meg azt nézzük, akkor 6 hdd rekesz sem szükséges, a többség elvan egyel, kettővel.

A kék ledeket meg el lehet vágni, vagy csak simán csere, de nekem sem tetszenek.

Voyage: 100 dolcsi az amerikában és a fejlettebb országokban lesz maximum, szerintem itthon 30+.

[ Szerkesztve ]

(#46) szab.tam válasza aero. (#45) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"A kék ledeket meg el lehet vágni,..."

azt te csak hiszed! :D
műanyag "küllőbe" ágyazott vezeték visz a ledekhez. szabályosan szét kellett faragni a ventit ahhoz, hogy elaludjanak....

fanless project: second gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#47) aero. válasza szab.tam (#46) üzenetére

aero.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

na az tényleg kiszúrás :)

(#48) Gerisz válasza szab.tam (#42) üzenetére

Gerisz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ki lehet kapcsolni [link], rászokik a CM

(#49) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Régóta nézem mi jöhetne a 331 helyére :D Már 2 éves...

(#50) Male válasza [CS]Blade2 (#6) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mondjuk egy Raptor-X-el? :)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.