Napi Rambus hírek
[ Szerkesztve ]
Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.
Napi Rambus hírek
[ Szerkesztve ]
Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.

Én egy kicsit unom ezeket a rambus híreket.
Na meg a licenc háborút is.
https://plus.google.com/b/117212749409218964552/ Ha kell valami új cucc, írj egy üzenetet. ;)

Hirtelen nagyon mozgolódnak a Rambus-nál, eddig persze minden jó volt úgy ahogy volt, amíg csak a pénzt kellett szedni...
Én már a megszűnésükről szóló hírre lennék csak kíváncsi.
A Rambusnál ügyvédnek lenni stabil, hosszú távú meló. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
Azonkívül, hogy a többiek vérét szívja mit csinál még ez a vállalat?

Nos kérdés, hogy mikkor perlik a Rambus-t vissza mert ugye elveszik a szabadalmát. Persze az még eltarthat egy darabig. 
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD
[link] - például vásárolgatnak. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Azon kívül, hogy mesterségesen generált igényeket elégített ki, mit csinált az összes többi?
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
Vegyenek ügyvédet is 
Üdv Barack. 2 Informatikus beszélget. Nincs kölcsön egy 1000-esed ? De van, adok 1024-et, hogy kerek legyen :D//Steam nick: ruszkii97//Origin nick: Barack_HUN
Abból van elég. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

szabadalmak. pff. szánalmas, hogy az amerikaiak eltűrik ezt az imperialista államberendezkedését.
,,Pikarinak underage megmondóember szaga van'' | ,,a normális fejlesztők szemét kihugyozzák a Pikari jellegű merénmegmontammok''

Inkább bírót 
Hát nem kapkodák el 
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

Jobb későn mint soha.
Mindenesetre ha az nV fizet, ők se sok reményt fűznek a szabadalmi jogok megszüntetéséhez.
Fel lesz még kavarva itt az egyébként sem "állóvíz" nek mondható ügy. Kiváncsi leszek ezek után hogy mi lesz belőle. (eddig is mindig érdekesen szemlélődve olvastam az ilyen híreket)
Szerk: azért remélem a dolgózok is látnak belőle valamit.
[ Szerkesztve ]
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

Na végre. Mekkora megnyugvás ez nekem. 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Hogy ezek mennyire ráérnek. 
Veszélyes dolog gondolkodni 
[ Szerkesztve ]
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

Nem úgy volt az egész, mielőtt még a fél világot beperelték, hogy beadtak egy csomó ötletet a JEDEC-nek, a többi gyártó elkezdte használni őket csak a Rambus elfelejtette közölni, hogy azokat ők már szabadalmaztatták, most meg verik a mellüket?
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

Köszönöm nektek: Kunkli Tivadar, Robert Dahlgren, Mr. Bader és Christian von Köenigsegg

Kicsi a bors, de erős! 
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

Én is ilyesmire gondoltam először, de ez elég együgyű megoldásnak tűnik.
Egy korábbi cikk hozzászólási közt be van linkelve, hogy is lehetséges ez.

Meg almás ügyvédnek 
Intel C2D laptop processzorok eladók!

Köpni nyelni nem tudok. Pedíg előbbit tenném. Mindenbe belekötnek.
Ha válok az asszonytól, tudom hol keressek ügyvédet.
Pl az XDR-t...
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Szerintem ott más már nem is dolgozik, csak az ügyvédek 

Akkor ezért nem lett az új AMD vga-n XDR2? 
Chiwasuu!!!
Gondolod volt némi "per-alap" a szerződésben? 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Tény, hogy ez a Rambus ügysen intézi a dolgait...

Na persze. Fejlesszen csak ki egy cég akár dollármilliókért valamit, aztán meg én csinálom belőle a hasznot, ugye?

Jó de a Rambus szerint összeesküdtek ellenük a nagy gyártók azzal hogy a DDR árait mesterségesen lenyomták, így tönkretéve őket hát azért na. Kb. olyan áraik voltak mintha most 1GB DDR3-at 25-30k-ért árulnának. Persze, hogy nem vették. Csak akkor nem egyből a Hynixet meg a többit kellene szapulni.
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

hát persze, összeköt X módon valamit, vagy feltalál egy algoritmust, aztán akkor mostantól minden állampolgár fizessen neki x dollárt? így gondolod ugye? meglátszik, hogy fogalmad sincs róla, hogy miről beszélsz. Valószínűleg életedben nem láttál még informatikával kapcsolatos terméket -hardvert, szoftver- belülről, csak ilyen kis önjelölt gamerpisti vagy, aki olvasott két cikket, és osztja az észt.
a szabadalmi rendszernek semmi értelme nincs, az ok amiért létrehozták: monopolisztikus, imperialista rezsimek támogatása. és már a kelet indiai társaságok idejében sem volt sok. megfigyelhető ma is ez a trend, az amerikai egyesült államok illegitim, diktatórikus rezsimje tulajdonképpen a saját piacát igyekszik megvédeni ezzel illegálisan, elzárva a jobb minőségű külföldi termékek elől, egyfajta plussz védővámként.
tudod, anno a keletindiai társaságok szabadalma, monopóliuma közvetett módon lángaborította dél-kelet ázsiát. és nagyon sok ember meghalt azért, hogy szabadon kereskedhessen.
úgy tűnik, hogy nem te vagy az, aki a monopolimperialista álláspontot meg fogja védeni ezeken az interneteken.
,,Pikarinak underage megmondóember szaga van'' | ,,a normális fejlesztők szemét kihugyozzák a Pikari jellegű merénmegmontammok''

bármi előferdülhet 
Chiwasuu!!!

"hát persze, összeköt X módon valamit, vagy feltalál egy algoritmust, aztán akkor mostantól minden állampolgár fizessen neki x dollárt? így gondolod ugye? meglátszik, hogy fogalmad sincs róla, hogy miről beszélsz. Valószínűleg életedben nem láttál még informatikával kapcsolatos terméket -hardvert, szoftver- belülről, csak ilyen kis önjelölt gamerpisti vagy, aki olvasott két cikket, és osztja az észt."
Te meg egy nagy marha!
De mondd csak tovább, tetszik a szöveged! Igazi önégetés felsőfokon. 
[ Szerkesztve ]