Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) TcK_Marco

TcK_Marco
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hát, az a +45%-ot kicsit soknak tartom. :U

| It's over NYAN thousand! - EarL 007 | UFO = Unidentified Farming Object - by: moha21 | Origin/Battlelog: kyrixx | "Be yourself, no matter what they say....."

(#2) Löncsi válasza TcK_Marco (#1) üzenetére

Löncsi
(őstag)
LOGOUT blog

[link]

A processzor elbírja e a vga-t ? Ez így nem helyes.Az hogy kihajtja e annek már van értelme. - Bib

(#3) DRB válasza TcK_Marco (#1) üzenetére

DRB
(fanatikus tag)

Ha a fele igaz, már akkor is jó. ;)

Az idei tél egy szép februári szombatra esett... :D

(#4) BiP

BiP
(PH! addikt)

Én abban reménykedem, hogy a telepítéssel kapcsolatos problémát megoldja. Fura, de az legutolsó bétát (295.51) nem tudtam feltenni, és utána már az azelőtti 290-est sem engedte, pedig az már fent volt korábban. Vissza kellett mennem az utolsó whql-ig.

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#5) GIJoe

GIJoe
(fanatikus tag)

"általános stabilitással kapcsolatos gondjait" :Y

(#6) Abu85 válasza TcK_Marco (#1) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Teljesen hihető az aktuális teljesítményt figyelembe véve. Az AMD nem véletlenül a belső terek tesztelését erőltette a review guide-ban, mert ott az NV valamiért nem úgy teljesített, ahogy az várni lehetett volna. Néha rosszabb volt a sebesség, mint külső terepen, ahol egyébként nem volt ilyen probléma. Most megtalálták azt, hogy hol veszett el a teljesítmény, így a belső tereken is úgy teljesít a rendszer, ahogy kell. Sőt, elvileg jobban, bár ez lehet, hogy a patch miatt van, ami elég sok tempóelőnyt ad amúgy. Lehet az is, hogy a patch tette ezt a sebességnövekedést lehetővé, vagyis nem az NV-nél volt a gond alapja. A lényeg, hogy nőtt a tempó.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#7) Normi01

Normi01
(fanatikus tag)

Nekem sajnos a 295.51-es is tdr hibával járt,remélem jó lesz ez,mert kissé elkeserítő a történet már,de bízzunk benne. :K

[ Szerkesztve ]

"Nem könnyű dolog a sok rendszerből kiválasztani a helyeset; az egyik ezt választja, a másik azt, a bölcs egyiket sem."

(#8) Locutus

Locutus
(senior tag)

570-el nekem még sose volt "TDR" hibám... meg ilyen instabilitás, BF3 hibajelenség se jött elő.
Szal én maradok a jól bevált nemtomhányas béta drivernél...

www.korszellem.hu - - - Samsung U70-et vennék: http://href.hu/x/g23a

(#9) Apika válasza Abu85 (#6) üzenetére

Apika
(PH! addikt)

Ez jó hír! :K

(#10) oliba

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Abu, te készítetted nekik ezt a WHQL drivert, igaz? 300-as verzióknak mikor indulsz neki? :DDD

(#11) Abu85 válasza oliba (#10) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Persze én mondtam el nekik, hogy hol a gond. :D Vicc, de pont azt mondtam, hogy szét kellene választani a mobil és az asztali drivert ... és tessék. :DDD
Csinálom-csinálom. :P

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#12) Löncsi válasza Abu85 (#11) üzenetére

Löncsi
(őstag)
LOGOUT blog

Profi fejlesztővel van dolgunk kérem szépen. :DDD

A processzor elbírja e a vga-t ? Ez így nem helyes.Az hogy kihajtja e annek már van értelme. - Bib

(#13) Tigerclaw

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor ezek szerint az én gépem is a GTX-460 drivere miatt fagyott le többször, mióta ezt a kártyát használom. Gyakran elsötétült a kijelző, majd kb. 15 másodperc múlva visszajött és várt az üzenet hogy az nv akármi újraindult. Máskor meg vissza se jött a kép, csak reset után.

(#14) shteer válasza Locutus (#8) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

mert nem szuperóverklokkult vga-d van. hiba. ha tdr-ezni akarsz, nem jó vga-t választottál :D

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#15) schwartz

schwartz
(őstag)

Miert nincs benne SLI profil az Alan Wake-hez? :((

Fuck yourself Jay Wilson

(#16) Ueda

Ueda
(kvázi-tag)

Nálam a 9800 GT Green kártyámnál produkált ilyen zavaró dolgokat a BOINC és játék váltásánál, videólejátszóval is összeveszett, meg órajel sem ment a megszokott módon. Magyarán kaki volt az egész. Ezért most is a 266.58 drivert használom.

"Ha kétmillióan is mondják a butaságot, az attól még butaság marad."

(#17) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a hibában szenvedő felhasználók által kedvelt 275.33-as driver

Inkább:
- hibától szenvedő
- hibával érintett

Mert ugye nem a felhasználó a hibás.

(#18) bestyen

bestyen
(kvázi-tag)

Bocs, ha hülye kérdés, de már régóta érdekel. Milyen logika alapján számozza az nVidia a drivereit?

(#19) Ilsyde

Ilsyde
(őstag)

Atfutottam gyorsan a changelogot de nem lattam infot arrol hogy a videok lejatszasakor elofordulo memoriatulcsordulast javitottak-e.

(#20) Abu85 válasza tome.jr (#17) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Köszi. Igaz. Előbbire váltottam. :R

(#21) Janus27

Janus27
(újonc)

Néhány napja olvastam a neten hogy nvidia feloldotta hybrid physx-el kapcsolatos korlátozást, van valakinek konkrét tapasztalata ezügyben?

(#22) V!ck

V!ck
(kvázi-tag)

Fel is dobtam, unalomból néztem egy kis GPUZ-t, megdöbbenve látom, hogy a PCI-E csak x8 módban megy... holott eddig akármikor néztem, mindig x16 módban ment... erre valaki? :S 9600GT és 890GM Pro3 R2...

Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.

(#23) Rebourne válasza Janus27 (#21) üzenetére

Rebourne
(lelkes újonc)

A cikkben linkelt dokumentációban az van leírva, hogy a GPU Physix gyorsítás automatikusan letiltásra kerül, ha nem Geforce kártya is van a rendszerben, még akkor is, ha az "idegen" kártya nem vesz részt a renderingben.

Ez alapján nincs feloldva a korlátozás.

(#24) TomLion

TomLion
(tag)
LOGOUT blog

További érthetetlen adalék, nekem a tdr hiba csak bekapcsolt fraps mellett jön elő a Mozzillánál. Kiváncsi vagyok, mi lesz a friss meghajtóval...

''Jobb ma egy XP mint holnap egy Duron''

(#25) lorincmate

lorincmate
(kvázi-tag)

Eddig jónnak tűnik :R
Nem lenne jó elkiabálni a dolgokat.
Utóbbi időben már nálam is kezdett jelentkezni a TDR.

(#26) siriq

siriq
(őstag)

Nalam az elozo is jo volt, minden igaz ez is jo. 10/10 pont.
Spec en nem vartam az uj meghajtot.El voltam en az utolso whql-l is.

[ Szerkesztve ]

PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

(#27) thybee

thybee
(újonc)

Nekem már a legutolsó "béta" driver óta megszűntek a TDR hibák,, csak a firefox használata közben úgy pörgött a vga minta bf3 futott volna:D ... de ezzel a driverrel elcsendesült .. <3 nvidia, végre

e

(#28) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

A 295.51-es béta meghajtóval ugyan úgy összeomlott a FF.

Remélem ez már stabilabb lesz.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#29) Ilsyde válasza banhammer (#28) üzenetére

Ilsyde
(őstag)

Én is. Hivatalos fórumon már rákérdeztem de eddig csesztek válaszolni. Vagy még senki nem tudja. Megvárom hogy felrakd és ha nem anyázol akkor valószínuleg jó lesz :D

(#30) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

"...emellett a The Elder Scrolls V: Skyrim elindítható lesz optimusos notebookon is anélkül, hogy le kellene tiltani a technológiát."

De jó, hogy ilyesféle problémákkal nem találkozom/találkoztam, mert fizikai kapcsolóval tudok váltani a 2 GPU között :B

Kezd iPon szint lenni...

(#31) banhammer válasza Ilsyde (#29) üzenetére

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Az a vicc az egészben, hogy csak a GTX 560 Ti-vel omlik össze a FF a többi gépemen atom stabil.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#32) akicsrak

akicsrak
(újonc)

Aki displayporton keresztül hajtja a monitorját, Ő ne rakja fel az új drivert, ugyanis nincs kép az új driver install után. Nvidia fórumon azt írják, egyes monitor(ok)-displayport gondok vannak, tudnak róla, türelem, majd márciusban orvosolják. Addig maradjon a 285.62. :(

(#33) mcmike

mcmike
(senior tag)

Nekem soha sem volt stabilitási gondom a 285.62 WHQL driverrel, csak TDR (pont a veszélyeztetett konfigom van: 560Ti Firefox új verzió), de azt is végtelen egyszerű módon lehet orvosolni egy Youtube videó alaján. Nekem legalábbis működött. ;)

Az a baj a világgal hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyéknek meg minden tök egyértelmű...

(#34) banhammer válasza mcmike (#33) üzenetére

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Hol van az a videó?

(#35) mmdms

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

Már elkezdtem letölteni, aztán leesett h nincs is NV-m. :DDD

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#36) Löncsi válasza mmdms (#35) üzenetére

Löncsi
(őstag)
LOGOUT blog

(#37) Recon666

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Felraktam BF3-ban elég sokat lökött a textúrák élességén és bug mtesebb is lett a játék. :K

(#38) Lipton

Lipton
(senior tag)

Arra sose lesz megoldás, hogy két monitort használva is működjenek a low power 3D módok?

(#39) Abu85 válasza Lipton (#38) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Olyan megoldás sosem lesz, hogy egy monitorral egyező legyen a fogyasztás. Egyszerűen a két monitor konkrétan megduplázott terhelés. A Radeon HD 7700/7800/7900 tartalmaz több monitorra egy külön órajelkonfigot, de az sem olyan alacsony, mint az egymonitoros.

(#40) biacsia válasza banhammer (#34) üzenetére

biacsia
(lelkes újonc)

Emlékeim szerint a hardveres' gyorsítást kell kikapcsolni FF ban és akkor jobb lesz!

(#41) Lipton válasza Abu85 (#39) üzenetére

Lipton
(senior tag)

Nálam így vannak bekötve a kijelzők:
DVI 1: monitor, 2540x1440
DVI 2: TV, 1280x720

Ha a monitort alapesetben elviszi a legalacsonyabb 51MHz-es órajellel, akkor nem indokolt, hogy a második kijelző miatt a gyári 822-es órajelen menjen folyamatosan.
Ha a köztes lépőcst használná, azaz 405MHz-et, még az is jobb lenne mint a 822.
Fogyasztásban elég nagy a különbség a 3 mód között.

Így alakul a gép idle fogyasztása:

51Mhz: 70-75W
405Mhz: 80-90W
822Mhz: 115-125W

(#42) Abu85 válasza Lipton (#41) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Elméletben a köztes lépcsőt kellene használnia. Bár lehet, hogy ez csak a klón módra vonatkozik, és kiterjesztett módnál max. órajelek vannak. Ezt az NV-től kell megkérdezni. Az biztos, hogy két kijelzővel nincs alsó órajel.

[ Szerkesztve ]

(#43) tome.jr válasza Abu85 (#39) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem 2 monitornál (kiterjesztett képernyő 1920x1200) a GTX 460 SE idle 51 Mhz-en szalad.

[ Szerkesztve ]

(#44) Abu85 válasza tome.jr (#43) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az érdekes. Elképzelhető, hogy a driver lövöldözi ezeket be rosszul. Lipton pechére pont 3D-re lövi nála.

(#45) Pipó

Pipó
(senior tag)

Feltettem én is a 285.62 után, aztán látom, hogy röcög a witcher2. Nézem a gpu terhelést, látom, hogy 50-90 százalék között fűrészel, holott úgy örültem, hogy az előzővel egy vízszintes csík volt 99%-on, hogy olyat még nem is láttam korábban. Szóval ment vissza az előző.

Kicsi gyerekkorom óta senior szerettem volna lenni! dziwny grzyb

(#46) mariomahmoud válasza DRB (#3) üzenetére

mariomahmoud
(kvázi-tag)

Na lássuk :C :R

ولله على الناس حج البيت من استطاع إليه سبيلا

(#47) Lipton válasza tome.jr (#43) üzenetére

Lipton
(senior tag)

Ez érdekes, mert eddig mindenhol azt írták, hogy 2 monitornál nem működik ez a funkció.
Kellett hozzá valamit bűvészkedni, vagy alapból működik?

(#48) FLATRONW válasza V!ck (#22) üzenetére

FLATRONW
(kvázi-tag)

Ez azért van, mert a kártya visszavált 2D módba, ilyenkor a PCI-E is visszavált. Indíts el pl. egy filmet, és vissza fog váltan x16-ra.

(#49) Normi01

Normi01
(fanatikus tag)

Érdekes dolgot csinál ez a driver is,az előző bétánál is észrevettem már,hogy mikor bootol a windows,tehát a win 7 logó és az üdvzöljük felirat között 1-2 másodpercre elsötétül a képernyő,standby-ba rakja magát egy pillanatra a monitor majd bejön az üdvözöljük felirat és minden ok,nem minden újranidításnál de azért sűrű,a sötétülés mindig,de a standby nem.
Találkozott már valaki ilyen jelenséggel?

"Nem könnyű dolog a sok rendszerből kiválasztani a helyeset; az egyik ezt választja, a másik azt, a bölcs egyiket sem."

(#50) tome.jr válasza Lipton (#47) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Alapból így megy, semmit nem varázsoltam.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.