Végig 3DMark2011 SE eredményekről beszélsz, a képeket meg 3DMark2001 van. 
[ Szerkesztve ]
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

Végig 3DMark2011 SE eredményekről beszélsz, a képeket meg 3DMark2001 van. 
[ Szerkesztve ]
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

Ott van alatta, hogy "Second Edition".
Siemens M35 -> Nokia 5110 -> Siemens S55 -> Nokia 3650 -> Nokia 6680 -> Nokia N73 -> Nokia 5800 -> Nokia N8 -> Nexus S
OC bajnokság 3DMark alapján. lol...
.
Pentium 4 630 HT 3.0Ghz/2M/800 S775 for sale. (http://href.hu/x/hs1r)
De jó nekik hogy ilyenekkel játszadoznak
Grat az eredményekhez!! 
C:\Privátot előbb észreveszem!...
(#5) freestailo

4870 x2 azért kemény hogy mire képes ez a "régi" kártya...
Időgépkészítő verseny! Határidő: TEGNAP!
Itt döntően a proci számít.

Nagyon régen mennyire odavoltam a tuningért és érdekeltek az ilyen események. Ma már egyáltalán nem mozgat meg a téma, inkább a felhasználás foglalkoztat. Azért jók voltak azok a régi idők 
twitter: MatrixfanLive

Majd figyeljétek meg ez után a hír után,hogy meg fog nőni torrenteken stb a 3dMark 2001 SE letöltések száma 
A sok kis fiatal ilyenkor:
"Melyik az a 3dmark2001se???
Gyorsan leszedem az én gépem mennyit tud alatta?!"
[ Szerkesztve ]
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "

Én meg azon lepődtem meg hogy még játszanak ilyen 10 éves oldschool pontgyüjtő programmal egyesek mai hardvereken is. Azt hittem hogy ma már nem "versenyeznek" a tisztelt "versenyzők" ebben a műsorszámban. Tényleg ha ennyire retro feeling az általános ebben a közösségben akkor miért nem nézik meg hogy mennyit megy az adott konfig 3DMark2000 vagy az elvetemültebbek a 3DMark99 alatt?
Igazi ínyenceknek a MadOnion 3DMark XLR8 futtatását javaslom 8 magos processzorral, 8GB RAM-al és 4VGA-val. Kíváncsi lennék mi sülne ki belőle. 
Tomcat

Úgy látszik, még mindig nem kell cserélnem a 280gtx-em, hiszen a csak kicsit nagyobb órajeleken menő 285-ös tesója veri az 580 sli-t
. Emlékszem, mikor még ezen a progin nézegettem, hogy a frissen vásárolt 3dfx v5500-am lecseréljem-e a gef2gtx-re és le is cseréltem. Valahol még nemrég megvoltak a papírfecnijeim, amire az akkori eredményeket írtam.
Kicsi gyerekkorom óta senior szerettem volna lenni! dziwny grzyb

Ha a 285-nek több a pontszáma, miért az 580sli nyert???
Ok, rájöttem, összesített úgy, hogy mindhárom kategóriában versenyeztek.
[ Szerkesztve ]

Flytouch 2 Superpad .:. ZTE Skate - IA II.