Érdekes megoldás, ez a megemelt billentyűzet.
Nekem alapvetően nem tetszik.
Diablo III BattleTag / xEon1337#2985
(#1) xeon.Szabi

Érdekes megoldás, ez a megemelt billentyűzet.
Nekem alapvetően nem tetszik.
Diablo III BattleTag / xEon1337#2985
ezt sem fogják ölben használni, ahogy elnézem...
jól látom, hogy a képernyőre csukódik rá a billentyűzetes rész (belesimul)?
[ Szerkesztve ]
Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

Úgy néz ki.
Háát nem tudom: véletlenül rákönyököl a gazdája és máris két darabban van.
Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

Mintha a súlyt kizárólag a vastagság határozná meg 

Ekkora térfogatba nehéz annyi anyagot tenni, hogy a súlya annyira nagy legyen 
Hacsaknem ólmot.
[ Szerkesztve ]

2000 dollárét atomerőművet kapni nem ilyet.
Mozi az élet!

A nagyon vekony notebookot csak a nagyon vastag penztarca tamogatja... Par lyukkal szepen be lehetne fuzni egy irattartoba 

Kíváncsi lennék rá, hogy a hűtést hogyan oldották meg és mennyire hatékony.
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

mit kell itt hűteni?
ja... ulv proci, chipset, wifi...
nekinyomnak egy alulapot oszt jóvan ![;]](/dl/s/v1.gif)
Device: ZTE Blade | Android ver: 2.3.7 | FW: gen2@128MB system | Kernel: 2.6.35.7 | ROM: IceArmor II ReBoRn (by Apeelme&Kelzsoca) | Theme: OrangeKiss
Hol lehet kamatoztatni azt az előnyt, hogy ennyire vékony egy laptop?
Fenébe, csak nem tablet lett! Hűtés kapcsán csak azt tudom tippelni, hogy a CPU és a chipset közvetlenül a fémházra csatlakozik. Egyébként ennek a gépen illett volna Tegra vagy Snapdragon platformmal kijönnie. De hát, már a Dell sem a régi, pedig az ARM társprocis Latitude Z után még reménykedtem...
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Nem azt kérdezte, hogy hogyan osztják el a hőt, hanem hogy hogyan vezetik el. 
#10 akosf: Elfér mellette a sminkkészlet. 
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Etiopiaba?
Honlapon, reklámban, PR anyagokban, kiállításon, villantós helyeken 

Ha a gépház maga a hűtőborda, akkor egy idő után nem fog fázni a user keze..

Remek kis notesz, kár hogy nekem a 4 centi vastag laposom is tökéletesen vékony ez pedig egyenesen papírlap. Az ára pedig húúúha kategóriás 
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

Ennek a vékonyságnak csak annyi jelentősége van, h fel tud vágni vele a cég, h nekik sikerült az, ami a másiknak (még) nem.
Nem a használhatóság vagy a tudás a lényeg, itt a sznobhatás a fő szempont, ami elég erősen tükröződik az árban is.
Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
Ez a kialakítás nagyon rossz szvsz. A „sima" adamo hagyományos megoldása még mindig ésszerűbb elgondolás, hiába old-school 
A másik meg, hogy ha már XPS akkor fusson rajta a Crysis meg a GTA4 ![;]](/dl/s/v1.gif)
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

Azt kérdezném, hogy miért nem dől hátra az egész? Ennyire könnyű a kijelző és ilyen nehéz bill. alatti rész? Szerintem csúnya + hülyeség + drága. Persze demonstrálni jó, hogy nekünk ilyen is van, másra nem. Ezzel a kialakítással csak asztali használatra tudom elképzelni, a méret meg a súly pont a hordozhatóságot predesztinálná...

meg a hosszát nem nagyon emlegetik pedig az a kiemelésért felelő rész ami tulajdonképpen a többi részt tartalmazza az hosszba több centit fog eredményezni mint egy átlagos 13 colosnál...
www.nokiaprogramok.hu
Ennek semmi érteleme. Nekem 40 centis van.
És még mielőtt valaki jönne, a desktop gép 40 centis.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
A vékonyság az oké, de a kialakítása nagyon nem tetszik. Az ár meg horror szerintem.
Bár azért megnézném élőben is, mire képes a masina, hiába ronda...
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Ezzel a kialakítással csak a használatóságot vesztik el.. Nem tudom csak úgy hirtelen lecsukni, illetve semennyire sem állítható a monitor dölésszöge. Cserébe vékony, de az meg kb senkit sem érdekel..
Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

Kicsit átestek a méretekkel a ló túloldalára, a design meg rátesz egy lapáttal. Az eredmény: vékony, de legalább használhatatlan. Célközönsége viszont biztos van
Én félnék magammal vinni bárhova, mert ha még stabil is, és nem billen hátra, akkor is még kettétörhet 
2000 dolár??

Hol a nyuszi? - Hole a new see? Hideg van. - He dag one. Van két macskám. - One Kate much come. http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=117708
Nem fog, mert minden bizonnyal ventilátor nélküli a hűtés. Vagyis, ha nincs mi melegítse a házat, akkor nem lesz fölöslegesen hideg. Egyébként 35 fok kröli felületi hőmérsékletet az Intel CULV platform nyugalmi állapotban is lazán tartani tud.

Én is félteném, hogy könnyen törhetne.
Szeretem ha azért elég "erős" a gép háza.
CSS (Hun)Bloodkiller

És ha valaki videószerkeszt rajta? 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Hát itt alu a ház, aminek alapból elég erősnek kellene lennie. Csak itt nem igazán tud adni semmi oldalmerevítést, így ha épp nem törik el mint a műanyag, akkor hajlik, amit mint már tapasztaltam sem a kijelző panel, sem az alaplap nem díjaz
De inkább ne legyen igazam, és legyen az Adamo XPS egy stabilan álló elpusztíthatatlan csoda. Végül is az árába beleférne ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Akkor minden bizonnyal melegít majd alaposan. Termelve úgy 12-15 wattot, ami jó kialakítással talán még lekezelhető passzívban.

"a központi egység pedig egy kétmagos, ultraalacsony fogyasztású processzor lehet, ami 1,4 vagy 1,9 GHz-es órajellel rendelkezik."
Szerintem 1.6GHz lesz az utóbbi, mert olyan (SU9600, ha jól emlékszek) létezik, míg 1.9GHz-es nem.
Ha ingyen adnák, akkor se kellene (egyből továbbadnék rajta):
- hiába lapos, ha széles;
- a merevítést is biztos kispórolták belőle;
- akkuideje se nagy szám;
- még kézreállónak se néz ki;
- hűtése kétlem, hogy jó lenne
- drága.
Ha lapos gép, akkor inkább a Sony Vaio X, bár az is kissé drága és gyengébb hardverrel rendelkezik, de legalább kicsivel nagyobb vastagsága ellenére hosszában-széltében kisebb, és sokkal hosszabb az akkus üzemideje.

Igen a műanyag ha nem is sokat de egy kicsit deformálódik.
Az alu meg tényleg erős mert pl a Ferrari 599 is aluvázas.
Csak olyan vékony a laptop és emiatt gyengének látszik.
CSS (Hun)Bloodkiller

Lehet könyvjelzőnek használni

A korábbi hozzászólókkal egyetértve őszintén remélem, hogy ezek az eszközök elég masszívak lesznek a mindennapos használtban. Legalábbis, ha azt feltételezzük, hogy valóban ez, illetve a miniatürizáció a mostani fejlesztési irány.
Windows - buta tömegtermék, OSX - agyondesignolt sznob, Linux - kocka "lego"-rendszer. Nagy általánosságban, akkor melyik a jobb OS? ;)

Olyan vékony,hogy félteni kell.
Kíváncsi vagyok mennyire bírják majd a strapát

Elég csajos kis gép 
www.laptopkalauz.hu

Epic fail... Azt hittem a neten keringő képek csak "mock-up" verziók voltak. Egy notebook amit nem lehet ölbe venni, de lagalább nem atom van benne ennyiért.
Véletlen a válaszra nyomtam, csak ezért ment neked 
[ Szerkesztve ]
twitter: MatrixfanLive

Ha lapos, akkor inkább a macbook air...
bejövős kis gép ez, el viselném itthonra, nem tudom miért kell fikázni, akinek tetszik úgyis megveszi, talán a szokásosan nem a mi pénztárcánkhoz van mérve lehet ér ellene
gyúrunk vazze

Ezt sem nekem találták ki. Azon túl hogy drága még nem is igazán számottevő a teljesítménye. Ez vélhetően a vékonyság ára.
Viszont az egyik ismerősöm pont egy ilyen üzlettársakat (is) meghökkentő gépet keres amit hanyagul az asztalra dobhat egy üzleti tárgyalás előtt.
Majd szólok neki hogy nézzen utána ennek a notinak.
Tomcat

Ha csak a meghökkentés a cél, az asztalra dobhat egy 486-os masinát, de azt szó szerint, azok még elpusztíthatatlanok, nem úgy mint ez az irattartó. 

Nem-nem, 2000 dollár
- Ne haragudj, magaslabda volt 
Móci : Jó az új avatarod!
Laptophoz : Jól nez ki, de nem kéne! Tipikusan az a játékszer, ami nagyon könnyen tönkremegy, szerintem... Egy kis nyomás alulról, vagy fentről, aztan nem biztos, hogy üzemképes lesz utána 
www.oaziscomputer.hu

Használhatatlan, drága, de legalább a kezed elvágja!
Ha legalább Apple lenne... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
Ez egy teljesen fölösleges, parasztvakító és drága gép. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)
Ha otthonra kell akkor kapsz sokkal jobbat olcsóbban, ezt hordozásra tervezték (ehez képest érdekes, hogy ölben nem használható, és az akkuideje is gyengécske).
Ez a gép egyértelműen a DELL-nek készült (presztizs), és mint olyan, nem látom, hogy valaki miért választaná ezt egy bármilyen szubnoti helyett (legyen az az Apple vagy bármilyen más cég terméke).
Bűnronda, viszont legalább drága. 
[ Szerkesztve ]
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
Ronda és finommmm.....(amugy nem tudom mire jó ilyen drágán adni, fél év és lemegy a felére az ára...csak várni kelll)
════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-
Aki igazán vékonyat akar az vegyen ilyet! ![;]](/dl/s/v1.gif)

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
Első látásra elég fura, de valószínűleg ergonómikusabb, mint a lapos billentyűzetek.
Nem tudom, miért ne lehetne ölbe venni.
Ráadásul nem a teljes aljával érintkezik az alatta lévő felülethez vagy a lábunkhoz (nem "izzaszt"), hanem van egy légrés, ami segíti a hűtést is.

Próbáltad már ilyen szögben huzamosabb ideig tartani a kezedet?
Ez már egyáltalán nem ergonomikus...
Valóban, csak kérdés mennyire stabil így mondjuk ölben, őszintén szólva azon is csodálkozok, hogyhogy nem borul fel, de sok biztos nem kell neki egy bukfenchez.
Szerintem szerencsésebb lett volna fordítva (bill. monitor felcserélve), de valószínűleg úgy nem lehet elviselni a huzamosabb idő alatt felhevülő borítást, asztalra helyezve meg simán felforrna a cucc. Conceptnek elmegy, valódi terméknek...