Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) EczkE

EczkE
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem tudom mi lehet az amivel sokkolhatnak ( sokkoló? :DDD ;] ). Várható az EP3 meg egy új motor ahogy elöttem írták. A 3. kérdéses. De persze én is várom, nagy kedvenc a HL sorozat. :)

Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<

(#52) Geri9159 válasza Fáraó (#50) üzenetére

Geri9159
(kvázi-tag)

3. Elkészül a HL2

Az már kész van már a HL3-at kell várni :D

(#53) Archer

Archer
(őstag)

Különben régebben azért nem az volt a jellemző, hogy bejelentik, hogy fél év múlva bejelentik a megjelenési időpontot, meg ilyen meglepetés, olyan meglepetés stb. Mondanák azt, hogy emberek, teljes erővel készítjük ezt meg ezt a játékot vagy motort, néha egy-egy videó szép fokozatosan aztán majd csak megjelenik. Mondjuk amit a HL2-nél csináltak az meg már túlzás volt, a fél végigjátszásra emlékeztem a videókból, meg hogy melyik fegyver hol van.

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#55) Geller_1972 válasza wednesday (#47) üzenetére

Geller_1972
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az eredeti terv szerint az EP-verziók 3-6 havonta jöttek volna egymás után. Ha azt meg tudták volna oldani (nem hinném, hogy tech akadálya volna), akkor simán jöhet ennyi idő alatt egy teljesen új gamma és nem EP. Több éve húzzák..

Pentium 4 630 HT 3.0Ghz/2M/800 S775 for sale. (http://href.hu/x/hs1r)

(#56) themebuilder

themebuilder
(őstag)

Ejj milyen jó volt az Half-Life, Opposing Force, Blue Shift, Uplink, Gunman Chronicles

Nem is tudtam, hogy volt Decay is :W

[ Szerkesztve ]

♫ Xears Bazár Számla/1év Garancia! -> xears.com + ebay.de ♫ Turbo Devices TD II/TD III v2/XE200Pro, XN1-2, Motion XMPro, Giant Force XGF500Pro, XR120Pro III/Resonance, iPhone 3/3GS/4 Headset href.hu/x/f41b ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇

(#57) LucifeI2

LucifeI2
(őstag)

CS2 jöhetne. :K

Noob is not a level, it's a state of mind.

(#58) Fáraó válasza Geri9159 (#52) üzenetére

Fáraó
(őstag)

Ja-ja, elírtam.

VIGYORRRGAZMUS.....

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.