Tippek:
1. Half-Life Ep. 3
2. A program amivel Valve készíti az animált videóit kiadása
3. TF2 contest winner itemek játékba kerülése
[ Szerkesztve ]
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
Tippek:
1. Half-Life Ep. 3
2. A program amivel Valve készíti az animált videóit kiadása
3. TF2 contest winner itemek játékba kerülése
[ Szerkesztve ]
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
Episode 3. Más ne is legyen.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.''
az egyik az új source motor, ez tuti
a többiről fogalmam nincs 
EVIL IS BACK!
Jóltáplált fickó
,remélem episode 3.

1. Jön a Half Life 3
2. Mégsem jön a Half Life 3
3. Dolgozunk a Duke Nukem Forever-ön 
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?
-Ep. 3
-Az új Source motor
-Valami a TF-el kapcsolatban?-Gabe lefogy
"A játékok nem tesznek erőszakossá. A lag igen."
Gabe lefogy.Ez tényleg sokkoló lenne ![;]](/dl/s/v1.gif)
http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

Előbb lesz EP3 
Hirdetéseim : http://href.hu/x/b7yq

Első meglepetés, hogy mégsincs meglepetés.
Második meglepetés, hogy mégis van meglepetés.
Harmadik meglepetés, hogy majd csak később mondják el.

Amúgy meg...
1: új Source motor
2: HL2 Ep3.
3: teljesen mindegy, az előző kettő a lényeg.

-első meglepetés eltolva 2020 ra (HL2EP3)
-második meglepetés egy új CS új motorral
- haramadik meglepetés. olyan nincs csak így szép a hír a protálon 
najó komolyra véve a dolgot ep3 már tényleg jöhetne akk vmi TF2 cucc tuti a 3. at meg kíváncsian várjuk 
[ Szerkesztve ]
A sokkolo, az azt jelenti, hogy olyan, amit kevesbe varna az ember. Tehat:
Nem lesz HL folytatas,
Megszunik a Steam,
Blizzard utan ok is filmet fognak kesziteni: A day with Gabe Newell cimmel.
A vilagvege erdeklodes hianyaban elmarad...
Egy új CS-t el tudnék viselni... 
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

A bejelentések bejelentése 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
Ha sokkoló akkor lehet tényleg nem lesz Ep3 !!! Az nagyon durva lenne,így hagyni a storyt,lusták befejezni,inkább az új project,és több zsééé !!!!

LOL 
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!

A Valve ezt nem csinálja meg.

Inkább jöjjön 25+ óra játékidővel a Half-Life 3 minthogy egy újabb ~5 órás episode szvsz
/,,/ ...:-:... METALLICA ...:-:... /,,/ :-: Rise Up! Rise Up! RESURRECTION! :-:
DE akarnak filmet a HL röl 
Pilisvörösvár környékén lanparty? http://href.hu/x/hopf

Szerintem Ep3 már tényleg nem lesz. Valószínű hogy dolgoznak az új Source motoron, és arra fog jönni a HL3. Ez ugye már két dolog. Hogy mi lesz a harmadik?
Talán valami teljesen új játék (DNF
). Esetleg valami animációs film 
szerk: Lehet h Left 4 Dead 3, bár az nem lenne valami nagy meglepetés
[ Szerkesztve ]
"Fuck it!" for Chris. :)
Oké az ep befejezésért kiállt !!!

Hiszem, ha látom 
[ Szerkesztve ]
Source 2-n Half-Life 3-nak örülnék. 

3 kg mínusz
3. epizód
3 a magyar igazság
[ Szerkesztve ]
1. Valve MMO
2. L4D3
3. Xbox-ra is jön a Steam
No Antivirus

1.HL Ep.3
2.HL Ep.4
3.csak vicc volt mind a kettő ha-ha
am állandóan meglepetéseket ígér pufi barátunk...inkább csak mondja meg őszintén,most akkor lesz új Half Life vagy nem??
Vittoria agli assassini!
Meglepetések:
1. Új Source motor
2. Megjelenik végre az EP3
3. Gabe Newell megmutatja igazi arcát:

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

Szerintem meg:
1. Megszólal Gordon
2. Megszűnik a Valve
3. Elhizik Gabe 
Lehet az új Source motor annyira jó lesz már, hogy még a feszítővas is le lesz festve, és emiatt tart sokáig a programozása. 
Gigabyte X58A UD3R - Core i7 920 Mugen 3 - Corsair Dominator 3x2Gb - Corsair Tx750w - Gigabyte HD 5850 - Samsung F3 1Tb - WD Caviar Black 2Tb - Cm-690 - 2x Dell 2209wa -- PowerMac G5 Late 2005 --- Apple iPhone 4 32GB - Apple iPad 3G 64GB -
1. Az tuti h az a vitaminbomba csávó a képen
2. HL3
3. Vicc az egész?
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Az EP3 nem lehet, mert az nem meglepetés lenne, hanem evidens lépés. Mindenki azt várja. Hogyan lenne már meglepi, ha valóban kijönne? Kizárt.
A magam részéről gyanítok egy komplett HL3-at. 3D-ben..
.
Pentium 4 630 HT 3.0Ghz/2M/800 S775 for sale. (http://href.hu/x/hs1r)
portal2? azzal mi van?
-= live-for-speed.hu =-

3.: Ennél jobban?
1. HL:EP3.
2. Source Engine 2, képek belőle stb [bár már a felturbózott SE1 is üt Portal 2 alatt]
3. Half Life 3, folytatásnak rögtön, SE2-vel 
Ezek valóban sokkolnának, méghozzá pozitív értelemben... Mi van a többi játékkal? Ehm... Team Fortress 2, Left4Dead, ilyenek hidegen hagynak amíg nem játszottam velük, Portal 2-ről meg már csak megjelenési dátum kéne, ami azért nem feltétlen sokkoló esemény...
Már tudjuk, hogy lesz. Hálfájfot akarok. 
~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| Whohhehhje
meglepetés, amikre tényleg nem számítottak a játékosok:
1.: nem lesz HL3
2.: nem lesz EP3
3.: lesz viszont Duke Nukem Forever!
komolyra fordítva: itt az ideje cserélni a Source motort, elavult. és HL szériával kapcsolatban sem ezt vártuk.
szerk: és közben látom, hogy nem csak nekem jutottak ezek eszembe... ok, az epizódosdi mégse volt jó ötlet (így utólag nézve), de azért le kéne zárni.
[ Szerkesztve ]
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.
Már alig várom a sokkolást.. 
Németországban dolgozok, emailben keressetek! ★nézz szét a hegyek között: www.sikfo.try.hu ★ olbaidhun.blogspot.com

Jót nevettem
♫ Xears Bazár Számla/1év Garancia! -> xears.com + ebay.de ♫ Turbo Devices TD II/TD III v2/XE200Pro, XN1-2, Motion XMPro, Giant Force XGF500Pro, XR120Pro III/Resonance, iPhone 3/3GS/4 Headset href.hu/x/f41b ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
Jövőre jön. Azzal kapcsolatban csak az lenne sokkoló, ha bejelentenék a Portal 3-at...
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)
milyen érdekes ez a 12 hónapos intervallum, gyanús lessz hogy csak majd a 2011es e3-on lesz valami....ha lesz.
"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

csak úgy legyen ez meglepetés, mint az E3-on...

sokkoló?
- kész az új source motor, de sli/cf kell hozzá
- ep3-ban nem lesz single player mód
- duke forever csak 2015-ben lesz
megfelel? 
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!
Ajjaj, még egy Ep3-at sem cserélnék el egy DNF-re 
Sectumsempra - For Enemies

1. Megerősítették a székeket.
2. Lecserélték a síma kólát diétásra.
3. Jön a HL 3 Az új Source motorral
.

1., HL3 mmorpg lesz, szigorúan havi fizetős megoldással
2., Gordon Freeman új játékot kap, a Pajszer napja címmel
3., mindezt 2013-ban

Már megint ezek a sokkoló, Valve meglepetések...
Az EP 3 miért lenne meglepetés? Mindenki tudja, hogy lesz csak még azt nem, hogy mikor.
Mondjuk nekem mind1 a többi, csak a Dota 2 legyen köztük!

az a képen lévő faszi is elmehetne szörnynek a hl 3-ban 

És a meglepetés az utolsó tippedben az lesz, hogy minden steam felhasználónak kötelezően végig kell nézni.
Magyarország az a hely, ahol 4millió miniszterelnök, 4millió jogtudós és 4 millió vezetési oktató él.

Csak nehogy az legyen a sokkoló meglepi hogy nem lesz ep3. 
[ Szerkesztve ]

Van benne valami 
Na az már tényleg sokkoló lenne egyeskenek ![;]](/dl/s/v1.gif)

Szerintem nem lesz HL3 mostanában.
Ha egy 4 órás epizódot, ahol adott a történet (mert gondolom már eleve felépítették valamilyen szálra a 3 epizódott), a graf motor, a karakterek stb...és ezt nem képesek megcsinálni, akkor, hogy a bánatba csinálnának egy teljesen új rész mindent a nulláról új graf motorral? 
Esetleg EP3 új SE motor, 3 óra játékidő, teljes árú játékként (hiszen a fejlesztést ki kell fizetni).

Egyáltalán nem bánnám, ha nem jönne HL2EP3, HA a HL3 (lehetőleg új Source motorral) ott folytatja a történetet, ahol EP2 abbamaradt... Amúgy a három bejelentés közül ha nem lesz legalább egy Half Life-os, a Valve örökre eláshatja magát (legalábbis nálam)
"All glory to the hypnotoad!" (Futurama)

Biztos hogy Half-Life Ep. 3 lesz a meglepetés!
Jól csinálják,olyan befejezést adtak a Ep.2-nek hogy az emberek alig várják a folytatást utána évekig nem adnak semmi infót hogy lesz a folytatás vagy nem!
Amikor évek múltán bejelentik az Ep. 3 nagy őrjöngés lesz! 
És már a megjelenés napján nagy eladásokra számítanak! ![;]](/dl/s/v1.gif)
HUNSlade92

Pesszimista:
1. HL:Ep3-t már kiadták (mint anno a Bioshock 2 első DLC-jét az alapjátékkal).
2. Csak elvesztették a kulcsgenerátor algoritmust.
3. És már nem ölnek több időt a feltörésébe.
Ergo nem lesz Ep3.
Optimista:
1. Elkészül a Source Engine 2
2. Elkészül az Ep3.
3. Elkészül a HL2
4. Elkészül a CS2
Jajj, ez már négy. 
VIGYORRRGAZMUS.....
Nem tudom mi lehet az amivel sokkolhatnak ( sokkoló?
). Várható az EP3 meg egy új motor ahogy elöttem írták. A 3. kérdéses. De persze én is várom, nagy kedvenc a HL sorozat. 
Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<

3. Elkészül a HL2
Az már kész van már a HL3-at kell várni 

Különben régebben azért nem az volt a jellemző, hogy bejelentik, hogy fél év múlva bejelentik a megjelenési időpontot, meg ilyen meglepetés, olyan meglepetés stb. Mondanák azt, hogy emberek, teljes erővel készítjük ezt meg ezt a játékot vagy motort, néha egy-egy videó szép fokozatosan aztán majd csak megjelenik. Mondjuk amit a HL2-nél csináltak az meg már túlzás volt, a fél végigjátszásra emlékeztem a videókból, meg hogy melyik fegyver hol van.
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?
Az eredeti terv szerint az EP-verziók 3-6 havonta jöttek volna egymás után. Ha azt meg tudták volna oldani (nem hinném, hogy tech akadálya volna), akkor simán jöhet ennyi idő alatt egy teljesen új gamma és nem EP. Több éve húzzák..
Pentium 4 630 HT 3.0Ghz/2M/800 S775 for sale. (http://href.hu/x/hs1r)

Ejj milyen jó volt az Half-Life, Opposing Force, Blue Shift, Uplink, Gunman Chronicles
Nem is tudtam, hogy volt Decay is 
[ Szerkesztve ]
♫ Xears Bazár Számla/1év Garancia! -> xears.com + ebay.de ♫ Turbo Devices TD II/TD III v2/XE200Pro, XN1-2, Motion XMPro, Giant Force XGF500Pro, XR120Pro III/Resonance, iPhone 3/3GS/4 Headset href.hu/x/f41b ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇

CS2 jöhetne. 
Noob is not a level, it's a state of mind.