1300 és 2000 dollár 
még jó hogy lehet "frissíteni"
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Sefter
(őstag)

radi8tor1
(PH! nagyúr)
Ha én Leica-t vennék biztos nem akarnék megválni a vörös Leica logotól...
TRON addict
Epp ezert talaltak ki az olcsobb megoldast
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
(#4) Depression
Ezaz! Váltson csak mindenki, és lepjék el a használt piacot minél olcsóbb régiekkel! 
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

nord_
(őstag)
Ízlés kérdése... én egyértelműen a "P"-s változatot kérném a polcról. A felső gravír a gyengém. 
Egyetértek, bár én akkor már 2500ért kérném piros logóval és gravírral
! Annyit megér.
Ha az élet egy nagy játék, akkor én tuti, hogy kocka vagyok!

yakuza.tora
(PH! addikt)
De jó lehet annak, aki e probléma miatt nem tud aludni... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Alléz Olympique de Marseille!

zazahoho
(őstag)
biztos rengeteg gépet eladnak kis hazánkba ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

MLaca
(HÁZIGAZDA)
meglepődnél, ha tudnád!
http://mlzphoto.blog.hu/

kerelo
(senior tag)
Én is kíváncsi lennék a statisztikákra?
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

fank70
(újonc)
Nagyon korrekt ár... Gyanítom, hogy külön számláznak a köszönésért is... Vitán felül jó cuccok a Leicák, de azért az áruk nem normális.
"Our honor is more important than our wealth"

nord_
(őstag)
Ha lenne egy kis konkurencia, talán engednének valamelyest az árból - de ez sose lesz az átlagnép fotógépe. (Egyébként nem is a váz a drága, hanem az objektívek! Maga az M9 például olcsóbb, mint a Nikon D3x...)

zazahoho
(őstag)
Tisztában vagyok a gép tulajdonságaival ill. hogy világhírű gyártóról van szó,ill.(brad pitty is leica gépet használt
),de az ára szerintem nagyon elvan szállva
.Biztos van egy két fanatikus,ill. kő gazdag ,de darabszámban max 100-as nagyságrendben kellhetnek csak el.
[ Szerkesztve ]
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.