Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Végre! Az első konkrét hír a 3 Tb-os HDD-k ről! :)
(Legalább is én eddig még hivatalos, konkrét infót nem láttam.)

[ Szerkesztve ]

(#2) wetomi

wetomi
(tag)
LOGOUT blog

Ki a fene fog 16gigát 2megás írási sebességgel megtölteni? :Y
Az 5 éves x-micro pendriveom 8 mega fölött ír nagyobb fájlokat, de ez? szánalmas

(#3) Hebry

Hebry
(senior tag)

Ez a pendrive baromira lassú.
És még nem is tetszik, ezzel a hengeres kialakítással.

(#4) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Ez az Apogee pendrive nagyon kész. Ezt csak elhagyni lehet... :DDD Lassú is, gondolom drága is. Na meg nem én vagyok az egyetlen aki nem fog a víz alatt pendriveot használni... :) :)

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#5) macilaci78 válasza wetomi (#2) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Az, aki a 256Gb-osat 20mbps-el. :D

Ennek a pennek az a nagy előnye, hogy ellenáll a fizikai behatásoknak. Pont oda való, ahová mondjuk az ipari, vagy katonai notikat is tervezik.

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#6) E-Roby

E-Roby
(újonc)
LOGOUT blog

Helló!
Arról van valami információ, hogy ezt a 3 TB-os kapacitást milyen tányérfelépítéssel fogják elérni?
Köszi!

(#7) Male válasza wetomi (#2) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez az új adatvédelem... nem kell titkosítani, elég ha olyan lassú az olvasás, hogy mire lemásolnák elévül az információ ami rajta van :DDD

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#8) Márton válasza Angel1981 (#1) üzenetére

Márton
(PH! addikt)

Már régóta kaphatók 3Tb-os hdd-k :DDD
Én épp most veszek 2,5" méretben...

Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

(#9) Killing válasza atike (#4) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem is arról szól hogy víz alatt használd, akkor már kéne hozzá vízálló számítógép/noti is. :DDD
Az írási/olvasási sebessége pedig elég gyatra. :U

előző: Hogyne, 3 vinyó RAID 0-ban. :))

[ Szerkesztve ]

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#10) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

ez a kis pendrive hasonlít nem is kicsit egy bizonyos dologra amit a csajok használnak "azokon" a napokon :))

ezért a neve:
TampDrive vagy PenOn
:)

(#11) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

-mi van a kezemben?
-pendrive
-jó,de mennyi? :B

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#12) Duracellm...

Duracellm...
(őstag)

a pendrive elég gyatra, több mint 2 óra és 15 perc kell a teleírásához :P

az egy notin már a fél akku elhasználása, inkább ne :DD

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#13) TeeJay válasza E-Roby (#6) üzenetére

TeeJay
(PH! kedvence)

mivel a Seagate úgy tudom max 4 tányért szokott rakni a vinyóiba mostanság így 4x750GB-ra tippelek, tehát 750GB-ot fognak egy tányérra pakolni és ennek lehet örülni mert akkor hamarosan érkeznek az 750gigás 1, 1,5TB-os 2 tányéros merevlemezek :R

Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

(#14) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"olvasásnál 3 MB/s-ot, írásnál pedig csupán 2 MB/s-ot képesek elérni."

OMG, ez most komoly?!

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#15) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

a felhasználóknak biztos van olyan szűk rétege akiknek fontosabb az ellenállósága mint a gyorsasága ! nyilván én mint átlag felhasználó biztos nem vennék ilyet ! tipikusan a toughbook kategória , a mellé jó lehet ! :C

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.