Nagyanyám padlója jobban csillog ennyi pézé 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Nagyanyám padlója jobban csillog ennyi pézé 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
A Swarovski kristály = üveg!
"A Swarovski ékszer elkészítésére felhasznált Swarovski kristály üvegből van, így tulajdonképpen nem is lehetne kristálynak nevezni."
Ennyit erről.
[ Szerkesztve ]
off: kb akkora befektetés, mint a néhány üres piásüveg a konyhapolcom tetején... habár a tartalmukat magamba fektettem anno rendesen és kellemes volt
nem értem, mi ez a nagy hájp a swarovski név körül? oké, hogy elismert ember volt meg minden, de ez akkor is csak szépen csiszolt üveg... ha gyémánttal lenne körberakva, akkor azt mondanám, hogy: "oké, az tényleg tartja az árát és befektetés lehet", de így inkább csak vicc... (persze, ha ilyenem lenne gyémántberakással, azt szerintem nem vinném sehova, hanem jól őriztetném valami biztonságos helyen)
ui: egyébként ennek a pontos neve "rajbook"? 
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

"rajbook" 
Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.
a kensington zárat is adnak hozzá amivel nyaklánc üzemmódban lehet használni gondolom. hiánypótló termék.
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
Na én indulok üveggolyókat ragasztani az összes itthoni monitorra, aztán eladom őket okosba tripla pénzért, kristálylámpaként ![;]](/dl/s/v1.gif)
http://hardverapro.hu/apro/nezz_be_msi_gx720_ms-1722-id1_bontas_p8400_9600m/friss.html
Egy élelmiszerüzlet-lánc megszórta már a fél világot Swarovski kövekkel díszített netbookkal.
Az sem volt felhőtlen sikertörténet, nem álltak sorba érte a vevők.
Ez legalább kinéz valahogy egy nő mellett.
Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)
giccses
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

Nem tudom, hogy ti hogyan vagytok vele, de nem számtek cuccba fektetném a pénzemet ilyenkor. 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

Én igen .... csak nem ilyenbe 
(#12) TESCO-Zsömle válasza juliabrilke (#10) üzenetére
Én meg nem pénzt fektetnék, de ez megint személyes vélemény... 
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
Tudjuk Zsömi! Te inkább mini HDD-kkel díszítenél! 

Válság van? Fektessen Swarovskiba!
"Még nem ostromolják a bankokat? Itt szinte kibírhatatlan a roham. Azt ajánljuk az ügyfeleknek, fektessék mindenüket konzervekbe és vadászpuskákba." - "Brain"Gremlin Szörnyecskék 2 ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ha ékszerész építi be a "köveket" egyenként, az már önmagában sem semmi gyártási költség.

Mint egy falat kenyer... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nalam ha valsag van akkor nincs penz 
.::www.megadanceradio.hu::.
Őőőő... Ez most nem jött át...
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

CSILLÁMHHH! 
Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
anno egyik mododban volt egy rakás mini hdd ha jól emléxem 
Ja, igen. Ahhoz a modhoz még most is gyüjtögetem az alapnyagokat... 
aztafanatikusmindenségedet! 

Ez nagyon jó
. Hiánypótló

Amit abszolút nem értek, az az, hogy a burzsujékat feltétlenül hülyének kell néznie a "gyártóknak"? Mert ha még szép lenne és még jó hw is lenne benne, azt mondom, akár még meg is érheti az árát. De ez egy kalap kaka, drágáér'. Nehéz elképzelni, hogy lesznek olyan hülye emberek, akik ezt ennyiért meg fogják venni. Nem csak a külcsín nincs rendben, hanem a belbecs se... 
Te is fiam, Bluetooth?
Mekkora egy fostalicska befektetés. Gagyi Swarovski és netbook párosítása. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

"Válság van? Fektessen Swarovskiba!"
Na ez egy olyan idióta mondat hogy mindjárt magamba szúrom a kést. Ha válság van, akkor szerintem nem épp egy idióta giccses szarra kell költeni a pénzt
Ráadásul ez egyáltalán nem befektetés, csak pénzkidobás. Bár vannak olyan gazdagok, akik meg sem érzik a válságot, és meg akarják mutatni, hogy nekik mennyi zséjük van, azok meg is érdemlik, hogy ilyesmire dobják ki a pénzt. Hardveresen sem egy bajnok ez a gép, kívülről meg egyszerűen ronda. Ennyit erről.
Amúgy kíváncsi vagyok, legközelebb mit akarnak majd eladni Swarovski nevével. Telefon, számítógép, usb kulcs már van. Esetleg jöhetne egy kristállyal kirakott router, vagy processzorhűtő...
Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...