Én annak örülök a legjobban a képekkel kapcsolatban, hogy talán nem kell több "K bajonettes lesz" topic-ot, thread-et, hozzászólást olvasni. 
Legalábbis reménykedem benne.

Én annak örülök a legjobban a képekkel kapcsolatban, hogy talán nem kell több "K bajonettes lesz" topic-ot, thread-et, hozzászólást olvasni. 
Legalábbis reménykedem benne.

Csak hiszed 
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

Naív vagyok mi? 

tetszetős,de a samsungnak sorba kéne kihoznia az obikat....
régi k-bajonettesek adapterrel menek fel,és az AF is nyögvenyelős lesz valszeg..
m4/3-is lassan jönnek ki az obik,sokszor csak átcimkézi a panasonic,olympus a másik obiját...

Na, ugye? 
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

"régi k-bajonettesek adapterrel menek fel"
Mivel más lehetőség a rendszer alapjait tekintve nem létezett.
"sokszor csak átcimkézi a panasonic,olympus a másik obiját..."
Én egyről sem tudok m4/3-ban, sőt ennél a két cégnél még normál 4/3-ban sem. A vaku az igen, az átcímkézett. Sigma obik jelentek meg Olympus felirattal, más nem. A régi 14-54 hasonlítható még a Lumix 14-50 O.I.S.-hez.

pl olympus micro 14-150 most most mutattak be,és a panának is van 14-140..
14-42 és 14-45 páros logikus alapobi kell....
7-14-re a válasz a 9-18
erre gondoltam..
egymásra licitálnak,pedig még fiatal a rendszer,kezdetbe nem arra kellene törekedniük h együttesen minél nagyobb választékot csináljanak(vékony fixek),bemutatja egyobit a pana,utána kidobja a hasonlót az oly...
http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=ja&tl=en&zn=en&u=http://dc.watch.impress.co.jp/docs/news/20090902_312633.html
ez lesz panáéknak...
oly jövőre tippem:vmi 50-es macro,és egy 45-200 minimum,h nekik is legyen meg,ez csak az én tippem
[ Szerkesztve ]

"erre gondoltam.."
Azt írtad, átcímkézik. Mi köze van ezeknek az átcímkézéshez? Sem mechanikailag, sem optikailag semmi közük egymáshoz.
Nikon 24-70 egy átcímkézett Canon 24-70?
Canon 70-200 egy átcímkézett Nikon 70-200 vagy Sony 70-200?
Canon 300/4, 300/2.8, 400/2.8, 500/4, 600/4 átcímkézett Nikon-ok?
Átcímkézés a Sigma 18-200 vs. Zuiko 18-180 és a Sigma 70-300 vs. Zuiko 70-300. Ezek valóban azok. A többi nem.
nagyon komolyan néz ki főleg felülről
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

"Azt írtad, átcímkézik. Mi köze van ezeknek az átcímkézéshez?"
nem találtam jobb szót,nah..
canon EF,nikon F bajonett két külön rendszer,addig a m4/3-ra mind az új oly és pana obik jók,összedolgozás h tényleg nagy legyen a választék...de ők tudják...
[ Szerkesztve ]

Még mindig nem világos?
Annyi közös obi van, amit felsoroltam. m4/3-ban egyetlen sincs!

Ne reménykedj!! 
Majd kitalálunk valami ideológiát, hogy ez már az új KAF4 rendszer előfutára
Azt mondjuk nem értem, hogy ez a topic mit keres a fotós SW-k között 
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

pl olympus micro 14-150 most most mutattak be,és a panának is van 14-140..
na jó nem teljesen közös,de egycélú,pana után oly legyártotta a hasonlót...
amit mondasz világos mint a vakablak
te nem érted mire gondolok,de jobban nem tudom elmutogatni....
sztem rémisztő gagyinak.... persze ha 60Kért adják a vázat megbocsátottam. 
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

De egy elcseszett helyre rakták azt a vezérlőtárcsát.
Beginning is easy - Continuing is hard.
elégéé.. az a vezérlő tárcsa, az a 14.6 mp felirat 
képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/

Előre látom, hányan fognak rohangászni a szervízbe összemancsolt,
felsértett szenzor miatt... 
Ráférne valami védelem obicsere alatt. 
BEE
Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !

Most nézem én is azt a vezérlőtárcsát ! 
Tán hüvelyk ujjra tervezték ? Vagy csak a képek visszanézésénél kell ?
Mi lehet az a gomb a bajonet mellett balra lent ?
BEE
[ Szerkesztve ]
Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !

Ha nem sokkal kisebb és könnyebb, mint egy K-x, akkor szvsz felejtős ez a kis gnóm 
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))
árát kifelejtetted. Adja samu 60kért és vállalható lehet.
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

100k duplakit nem lenen rossz vétel 
na jó kezdőárnak úgy 140k(persze duplakit)

Tuti, hogy nem 60k lesz...
Beginning is easy - Continuing is hard.

Taigetosz pozitív, szerintem egy ipari hulladék.
Ronda, de nagyon, ergonómiailag selejt.
A szenzor védelmét egy brutálisan karcálló (nem értek hozzá, de pl zafír) üveggel meg lehet oldani szerintem.
A kis torta viszont tetszik.
Árakat nem mernék kalkulálni, mert ugye nem stílusos, mint egy Pen, és nem is annyira nem is tudom mi, mint a Pana GH1 (ami szerintem borzasztóan túlárazott darab).
Ketto, csipkebokor vesszo!

"A szenzor védelmét egy brutálisan karcálló (nem értek hozzá, de pl zafír) üveggel meg lehet oldani szerintem."
Nem véletlenül nem foglalkoznak ezzel. Ha a bajonett síkjába teszik, akkor nem lehet hátrafelé nyúló objektívet használni. Ha közel teszik az érzékelőhöz, akkor minden porszem, törlésnyom ami a védőüvegen van, az jól látható lesz a képen is szűkebb rekeszeknél.
Sigma megtette, mert dSLR-jére csak ő gyárt objektívet, és a bázistávolság "hagyományos", tehát 40mm felett van.
Mivel itt 20mm körül van a bázistávolság, nehéz ügy.
[ Szerkesztve ]

jogos.
Ketto, csipkebokor vesszo!