Pont erre vártam! 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » HDD/SSD, CD/DVD írók/olvasók » [Re:] Valentin-napi ajándék geekeknek – a GOODRAM megtalálta a piaci réstHozzászólások
(#2) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)
Most tényleg...
Ilyen is nagyon kellett! 
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Mercutio_
(PH! addikt)
Valami lassú kis szutyok valentin-ruhában? 
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

Angel1981
(PH! addikt)
Én "Hello Kitty" változatot is akarok! 
Amúgy némi kreativitással nem sokból áll egy bármilyen pendriveot kicsit kipofozni és az sokkal egyedibb és személyesebb. Vagy ez manapság már nem divat?

Silentfrog
(őstag)
Olyan elég régota van. 
Ha tényleg olyat szeretnél akkor tudnád! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Youri
(PH! addikt)
Cube... kockáknak 
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

.mf
(PH! addikt)
Már láttam ilyet, amire nem csak rá volt szitázva, hanem olyan alakú is volt. És hello kittyset is. Kínában már tényleg minden formában készült, amit ki lehetett találni.
2012-t írunk!
USB 3.0 kell a népnek!
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
Nem is rózsaszín? Bah...
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Végre tudom mit vegyek a csajomnak 
Istenem... facepalmsmile
A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

Gude
(senior tag)
Páromnak ilyet adnék tuti a fejemhez vágná 
"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)
Ilyenkor sírhatnékom van. Lassú szutyok, meglovagolva a divatot, jó eséllyel dupla áron!
Nem csak a termék szánalmas, hanem az is, hogy erre van kereslet!
Hogyan mutatsz tükröt, egy tükörnek?

Apika
(PH! addikt)
El kell nyomni valahogy a beragadt raktárkészletet...
A barátnőm is szokott gémelni, kockának nem nevezném, de nemhiszem hogy örülne egy ilyennek...
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."
Igaz, de attól még szánalmas!

Apika
(PH! addikt)
Ebben teljesen igazad van...
Goodram Cube? Ennyi erővel nevezhetnék akár Companion Cube-nak is, az is szívekkel díszített. The cake is a lie! ![;]](/dl/s/v1.gif)

MZperX75
(őstag)
Ez pont egy "rákos,himlős szív miatt" Valentin napi???
,vagy az szív alakú ujjlenyomat miatt?
Ez akár lehetett volna véradó pendrive is,ezzel az erővel.
Vagy te is akarsz donor lenni?
Neked is cseréltek szív billentyűt?
Hello kitty!
lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/
Na, most besokkoltam! 
itt az aprón is lehetett venni, ismerősöknek kellett is pár(télleg nem nekem
)
azok értelmesebbek mint ez, akkor már van kristályos ami elegánsabb, igaz sebességük télleg kocsifos

fatallerror
(őstag)
3 hét múlva lesz valentinnap de már mindenhonnan ez csöpög, azt hittem legalább itt nem találok valentinnapos szart :/
tudom h a karácsony egy 2 hónapos ünnep de h már a valentinnap is 3 hetes az nekem új...

superecneB
(őstag)
Ezzel a képpel nekem most ez így nem hiteles 
[ Szerkesztve ]

Dassler
(őstag)
Azért ezzel az avatarral tudod ki hiszi el, hogy nem neked kellett 
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

tvse1995
(fanatikus tag)
Azt hittem van benne valami különleges azon kívül, hogy piros... 
Persze hogy van. Nem láttad? ott van rajta a szivecske. ![;]](/dl/s/v1.gif)
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

tvse1995
(fanatikus tag)
És tényleg ilyet nem észrevenni

Na de most tényleg ha ezért sok felárat elkérnek és valaki még meg is veszi... hát az megérdemli!

Srodney
(senior tag)
lengyel gyártó???nah nem kínába meg tájwánba gyártanak mindent,megnyugtató... 
Hát valahogy úgy.
Srodney: lengyel a gyártó, de ha kínába van gyártva? 
[ Szerkesztve ]

Srodney
(senior tag)
ohh bocs
én kérek elnézést... 
Csak ha feltételezzük. Sokszor lehet találni ilyet sajnos. Amerikai, stb gyártó és kínában gyártat. Mert még úgyis megéri hogy kiviszi az alapanyagot, legyártatja, és onnan viszi az elosztóközpontba. ez van. De ez csak egy tipp volt 
(#33) superecneB válasza Ł-IceRocK-Ł (#32) üzenetére

superecneB
(őstag)
Meg hát ugye amit nem Kínában állítanak elő az hamisítvány...

(ÉN)közPONT
(őstag)
heheheh 
EMO-s kislányoknak jóó lehet ez a kacat ..
(van egy ilyen reklám ahol egy EMO-s kislány nyekereg...nah neki pl )
azért egy magára kicsit is adó vki aki számtech vonalon mozog fix ,hogy nem venne magának ilyet ....HERR Z nél is csak humor a hello kittencs avatar ! 
BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !
(#35) Ł-IceRocK-Ł válasza superecneB (#33) üzenetére
Egyrészt, másrészt az már nem is menő