Imádom a DELL-t!
Viszont ezt az elfogult nvidia támogatást nem kéne ennyire erőltetni szerintem.
Latitude e6400-ben is nvs160 volt, ami "elvileg" támogatja a cudát, de a legeldugottabb csillagozás után kellett szembesülnöm azzal, hogy mégse...
Mail!

Imádom a DELL-t!
Viszont ezt az elfogult nvidia támogatást nem kéne ennyire erőltetni szerintem.
Latitude e6400-ben is nvs160 volt, ami "elvileg" támogatja a cudát, de a legeldugottabb csillagozás után kellett szembesülnöm azzal, hogy mégse...
Mail!

"A Dell E6400-as és E6500-as sorozatú üzleti laptopjairól eddig csak pletykák keringtek a világhálón,..."
Ezek nem E6410 és E6510 akartak lenni?
Egyébként specifikációra nagyon hasonlóak a Lenovo T410 és T510-hez.
[ Szerkesztve ]

Én is 
Szép, letisztult formákkal dolgozik ...
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Jól néznek ki, szép minimál. 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”
ha ez irodai mien lehet a gamer?

"Jobb az erőszakosság,ha a szívünkben indulat van,mint az a szelídség,ami csak a tehetetlenséget álcázza." (Mahatma Gandhi)
Ehh, ezek már megint a 'kéne' kategóriával rukkoltak elő [nyálcsorgatós szmájli]
Sajnos a gamer gépek (alienwarek) ocsmány kinézetűek
. Nekem is ezek tetszenek csak hát nem Nvidiával kellett volna...
tetszenek ezek a baltával faragott notik
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!
Nagyon a T410/T510-re hajaznak. Nagyon bejövős a dizájn, viszont kár, hogy nem lehet őket következmények nélkül nyakon önteni teával.
Nekem hétvégén sikerült az enyémet - még jó, hogy nem Latitude.
[ Szerkesztve ]
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
Remélem ilyen külsővel lesz, teljes AMD-s rendszer,
Egy mobility 5xxx-el, meg egy Danube procival 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

Arulja mar el nekem vegre valaki, uzleti szeriaba mi a fenenek kell eros vga?
///
Érdekes, hogy sokaknak mennyire újnak tűnik ez a dizájn, pedig már majdnem két éve kint van az E6400 és E6500, ezek az új modellek az újabb hardveren (és a 16/9 es E6510-as kijezon) kivul nem sokat változtak.
A cikkből valahogy úgy érzem, hogy a cikkiró sem nagyon találkozott még az eddigi E6000-es vagy Precision M szériával:
"A Dell E6400-as és E6500-as sorozatú üzleti laptopjairól eddig csak pletykák keringtek a világhálón" <= 2008 nyara óta kapható a 6400 és 6500, szerintem E6410 és E6510 akart lenni abban a sorban.
"A külsőt nézve nem lepődhetünk meg túlságosan, hiszen az M4500-nál, illetve az M6500-nál már látott burkolati elemek köszönnek vissza" <= Szerintem inkább az E6400 és E6500 egyszerű ráncfelvarrásai. Ugyan akkor az igaz, hogy a Precision M4000-es széria alapjában véve a Latitude E6000-esek házát kapta. És egy apró hiba ebben a részben, hogy az M4400 és M4500-akról van szó. Az M6500 már teljesen más kategória (17"-es kijező pl.)
[ Szerkesztve ]
Hahahaha.
Egyszer volt üzleti notiban AMD CPU (az pont dellnél), hát elég nagy bukás volt - sz@r volt a hűtés. Kb 1% esélyt adok neki, hogy megint lesz. Bár ha azt nézem, hogy már van AMD-s "thinkpad", akkor azt az 1%-ot kénytelen vagyok megszorozni 3-mal.
Amúgy örülnék neki én is, ha lenne.
[ Szerkesztve ]
Ez a quadro egyáltalán nem erős, csak alsó kategória. Sőt, valójában szinte egy az egyben ugyan az a GPU, mint ami az én ősnotimban van, csak át van címkézve, és 80 helyett 40 nm - de fogyasztásilag meg mégis ugyanott van... 
[ Szerkesztve ]

Ezek szerint Te még nem próbáltál integrált VGA-val toronyház vasalási tervet betölteni CAD-ben 
HP EliteBook 8530p & Motorola V8 -amerikanizálódok:S
üzleti =/= irodai... Te jó ég. 
gy.k. üzleti noti = nem fél-1 évre vett noti.
Nekem volt Latitude D631-em ami AMD Turion X2-vel volt szerelve, és nem volt vele semmi bajom. Persze egy fokkal többet fogyasztott mint a 65nm-es Core 2-k és lassabb is volt, de semmi egetrengető. A másik, hogy abban a gépben nagyon csendes volt a hűtés, maximum fordulaton is bőven elviselhető volt (ritkán ment úgy, legtöbbször nem is pörgött egyáltalán). A mostani E6400-ban jóval hangosabb.
Érdekes én úgy hallottam, hogy a hűtéssel volt gond. De akkor miért haltak ki, ha nem?
Lehet én kaptam el egy jobbacska darabot, de elég jól birta, most apukám használja elégedetten.
Úgy tudom azok az AMD szériák valami Intel-Dell nézeteltérés miatt csúsztak be, Dell berágott valamiért. De ez csak pletyka.

És ne felejtsük ki a cikkből, vagy mellőle, hogy a Latitude E sorozat maradt a világon az egyetlen olyan notebook, aminek nem cseszték még el a billentyűzetét! (Akár, még kódolni is lehet rajta.)
in4m8ion 1ts 2 B 3

A billentyűzet tényleg nagyon jó. Nekem egy világítós 6500-as van, de a ház elég szar az előző 820-ashoz képest. A kávát már kétszer kellett cseréltetni (persze szó nélkül cserélik) repedés miatt, a gumiláb leesett a gép aljáról, a képernyő ütköző gumi mind a két oldalon kiesett visszarakhatatlanul (a kolleganőm gépén szintén, szerintem alapból rossz helyen vannak, mert amikor megfogod a gépet a hüvelykujjad pont a gumibakot feszítí), a hangszórósziták pedig telemennek kosszal. Ezektől eltekintve maga a gép teljesen jól használható (T9700,8GB,300HDD,1920x1080, Vista 64bit).
A 820-son is legalább annyira dzsuvás a hangszorószita. 
Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD
Mire gondolsz? Nekem D830 van és simán lehet azon is kódolni... ez így elég érdekes kijelentés volt. 
Más. Azért befizetnék egy új E-sorozatos Dell-re, bár nekem a D830 kinézete jobban tetszik.
PH semleges

ja, hurrá. cserébe jó nagy hulladék lett...

én meg a thinkpadre, de sajnos marad a dell a céges notesz..
a régi latitude széria egyszerűen jobb volt..
Na igen, az új Thinkpad se rossz, azt is gondolkodás nélkül vinném.
Nekem az elsőként megjelent E Latitude-ok nagyon nem jöttek be. Kocka volt, nagy, baj volt a dokkolással nálunk (sokszor fagyott), melegedett... azóta persze gondolom más a helyzet, de én nagyon elégedett vagyok a D830-cal is.
PH semleges

Nem rosszak. Szeretem a szögletes dizájnt. 
Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

Jelenleg egy d820 latitudet nyüstölök otthon, 4-5 év thinkpad után.
Bár Thinkpadból sajna nem volt "ekkora" gépem (15.6" 1680x1050 ~ 2,5kg) , és sose gondoltam volna de minőségibbnek érzem a Dellt.
Maradok is ennél.
Lenovoval számomra elment a hajó...
Sajnálom jótündér, a kívánság az kívánság. Hajolj csak szépen előre!

mi ezzel az új szériával kegyetlen nagyot szívunk, szép designos, csak az egész egy gagyi a régi d630-hoz képest. sokkal minőségibb volt, noha konzervatívabb volt.
de tény, hogy már az üzleti noteszoknál is az első a design, ez van.
privátban maradok thinkpades, még mindig verhetetlen a t és x széria, cég meg az amit adnak, az meg dell
ok, ennél soha rosszabb ne legyen, de ettől függetlenül a minőségromlást észrevenni.

A D széria az E széria elődje, egy kifutott termékvonal. Mi ebben az érdekes?
in4m8ion 1ts 2 B 3

Már alap a 4 év gar? Lenovoék is bevezethetnék!
Továbbra is nagyon nyerő nálam a Latitude széria.
[ Szerkesztve ]
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Hogy jön a billentyűzet ahhoz, hogy kifutott?
Ja, vagy arra gondolsz, hogy a nem kifutottak közül? Mert ha igen, akkor valóban nem játszik a D széria. 
PH semleges
Gondolom úgy értette, hogy mivel az az előd, így azon is jó a billentyűzet, de már nem kapni.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

az hogy jobb benne a display. 
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Hello, nálunk most kezdtem cserélni a D610-ket E6400-ra. A design tényleg nagyon bejövős, eddig minőségi problémát nem láttam, mondjuk még nem hagyták el az irodát. Majd meglátjuk hogy néznek ki 3 hónap kinti használat után
. Amit észrevettem, hogy sajna jobban meglátszik a piszok a burkolaton, mint a D620-630 -nál. Milyen problémákra készüljek
?
Üdv
Laci

Arra gondolok amit most, vagy a jövőben újonnan lehet kapni, és amit gyártanak, vagy gyártani fognak. A trendek ebből a szempontból kiábrándítóak. Igazából a legtöbb notebookra nem is kéne rátenni a billentyűzetet, mert az olyannyira használhatatlan, hogy azonnal venni kell hozzá egy külső darabot. Lehetőleg olyat, amin nem rámolták el perverz szadista dizájnerek a jól bevált gombokat mindenféle agyament helyre.
Természetesen aki mobiltelefonon tanult gépelni, annak egy átlag netbook billentyűzete is csodával határos fantasztikus onanizáció, de erre most nem térek ki, mert már nagyon off.
[ Szerkesztve ]
in4m8ion 1ts 2 B 3

a munkatársak jókat mondanak róla, egyedül azt felróva, hogy a digitális videokimenete displayport és nem dvi/hdmi (dvi csak a dokkolón van). ami jó bennük, hogy a dokkoló nem takarja el a gép kimeneteit.
nekem még a jó öreg 830asom van. ezeket annak idején félmilláért veszegettük őket, és ennek ellenére csak a dokkolón van digitális videokimenete, és két hónap után lötyög benne az aksi... viszont a kijelzője jobb, mint az e6400eseké.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

remélem azért az új dokkolón már két digitális kimenet van, a régin még egy vga és egy dvi volt.. viccesen nézett ki a két monitor egymás mellett..

Valakik írtá már a Dell-es topicban, illetve az egyik oktatóm gépén is láttam, hogy oldalt a hangszórókról lepattog a festék, alatta a fém pedig fehér, szóval eléggé elüt tőle. Nem fizikai sérülés miatt jön le, hanem valamiért magától.
Szép még mindig, elfogadnám. Majdnem el is csábultam anno egy E6400-ra. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)
szépek ez az E széria, bár nekem asszem egyelőre kimarad az életemből. a D630 még mindig tökéletes, csak a garancia jár le hamarosan
meg az akksi kezdi megadni magát, de rendeltem újat bele egyelőre.
ilyen 12-13"-os méretben is várható frissítés a közeljövőben? igazából talán egy x201s-re fájna a fogam, csak 13"-os méretben, de még azért a Dell is érdekel, csak valahogy félek, hogy lejjebb adták a minőséget az utóbbi években.