Szerintem meg idejétmúlt már ez a dizájn. Persze mindig meg lehet magyarázni, hogy miért nem kellett egy centet sem költeniük a ThinkPad-ek külsőjéne fejlesztésére
Mert 10 éve is ugyan így nézett ki.
Az üzleti notiknál nem is a tinilány nedvesítés a cél, hanem egy modern külsejű de mégis business class notebookal való megjelenés mondjuk egy tárgyaláson. Vannak visszafogott, de nagyon szép, modern külsejű üzleti laptopok. Személy szerint egy ilyet már nem szívesen vinnék el, mondjuk megmutogatni rajta a munkát/terveket a megrendelőnek... mert igen is fontos az eszköz "imidzse", hogy a laikus megrendelő is egy korszerű eszközt lásson és ne vágja rá "jé ilyen piros bogyós laptop még kapható? rég nem láttam ilyet".
Persze ízlések és pofonok, de egy jó dizájntervvel szerintem nagyot lehetne dobni a Thinkpad-ek megjelenésén, úgy hogy ne vesszen el a brand hatása. (Az előbbi BMW-s példát látva, simán elképzelhető...és ettől függetlenül is maradhatnak "oldtimer" modellek)
(#8) evone: Elnézést hogy ki mertem fejezni a véleményem
Ha már mindig szerepel a Thinkpad-es topikokban... akkor talán nemcsak én gondolom így, és lehet is benne valami.
[ Szerkesztve ]
Nem írom alá!