Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Drizzt

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mit tudni, miélrt kellett 950-es SOC is. Nem bírták rendesen az 1000-et, vagy üzleti fogás?

(#2) tiborandras válasza Drizzt (#1) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

valoszinuleg nem birtak a gigabyte altal meghatarozott feszkon az 1g-t. nem igazan tudom, ki vasarol soc-t? az 1g/2g gyari ertekekkel kb a referencia 570 szintjen van es annyiba is kerul, mint egy referencia 570. ellenben az 570-ben szinten rejlenek tuning tartalekok... ;]

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#3) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A Point of View már szállítja az új monstrumot, melynek 800 eurós ajánlott fogyasztói árat szabott meg.

Hülyék ezek... Az EVGA 1-slotos vizes megoldása 700$. De még ha euróval számolunk, akkor is egy 100-assal olcsóbb...

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#4) Yutani

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Már megint ütős alkatrészek érkeztek. Reméltem, hogy végre valami tuningos cimbalom (csuklókímélő Razer ütővel) vagy üstdob (hidrocsillapítású, Asus DirectFlex antilopbőr membránnal) lesz bemutatva, de a francba, megint csak VGA-k... ;]

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#5) macilaci78 válasza Yutani (#4) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Egyszer élném már meg, hogy ütős hardver alatt a precíziós gumikalapácsokat fogják tesztelni! :U

A vizes VGA-nak miért kell kötelezően elfoglalnia 2 Slot-ot?

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#6) Demonhunter válasza macilaci78 (#5) üzenetére

Demonhunter
(újonc)

Elvileg a hűtés súlya miatt legalábbis én így tudom mert ha nem tartaná semmi se a hűtést csak a VGA akkor kiszakadnának a csavarok amik tartják a hűtött ezért kell a 2 Slot hogy segítsen a tartásba ... :)

[ Szerkesztve ]

(#7) Gaboman válasza tiborandras (#2) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Mert ez egy valamivel olcsóbb verzió lesz az SOCból.
De az 560SOC itt a PHn már 65ért is kapható míg a GTX570 80alatt nem nagyon,csak azért hogy mennyire is éri meg.

AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

(#8) bubuka0267 válasza Gaboman (#7) üzenetére

bubuka0267
(lelkes újonc)

Üdv érdeklődnék,mivel bőviteném gépem. Van egy Gigabyt lap Memo.max 16gb,van benne Gigabyt G210 vga 512Mb és E6500 CPU. Cserélném VGA mat 1Gb ra,mi az ajánlatod,milyet vegyek ami erős,mindent visz és jó ,elfogadható árban van? Esetleg 1Gb VGA hoz cseréljem nagyobbra CPUm??

(#9) TESCO-Zsömle válasza macilaci78 (#5) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem kötelező.

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#10) tiborandras válasza Gaboman (#7) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

ugy latom 70k korul vannak az 570-nek, de volt mar 65k-ert is ;] igy tovabbra sem ertem... :DD

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#11) kapeti07 válasza TESCO-Zsömle (#9) üzenetére

kapeti07
(senior tag)

Valahogy ez at EVGA sokkal kifinomultabbnak tűnik mint a Point Of View. De ez úgy látom 1 slot-os.

DOBOZOS COD MW3, Mass Effect 3 játékok BONTATLAN állapotban eladóak 1-1db

(#12) Yutani válasza macilaci78 (#5) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A bemutatott VGA azért rendelkezik dupla hátlappal, mert az eredeti ventilátoros hűtéshez tartozó hátlapot meghagyta a POV. Az előző hsz.-ben linkelt EVGA-n ezt kicserélte a gyártó egy szimpla hátlapra.

A POV kártyán még a gyári hűtő hátlaphoz történő rögzítéséhez fúrt csavarhely is látható a hátlap tetejénél, ahol "L" alakban hajlik a lemez, azaz a mini HDMI és a rácsozat között.

[ Szerkesztve ]

(#13) mope

mope
(tag)

ezt én sem értem.
Miért kell egy VGA-t vízhűtéssel 100K val többért adni, amikor fogom és veszek rá 30K-ért blokkot. A 4870x2-esemre is vettem blokkot anno, nem volt nagy durranás kicserélni és a garival sem volt baj (miuátn elásztattam és ment rá vissza a gyári :D ).
Adják olcsóbban blokkal és akkor tuti több vevő lenne rá.

..-..

(#14) pottyantós

pottyantós
(senior tag)

Haver Giga 560-ja röhögve hozza ennek a SOC-nak az órajeleit... De nem tom melyiket venném...

[ Szerkesztve ]

!!!!Més que un Club Barcelona!!!

(#15) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A twin frozr III csak a hőcsővekben tér el a II estől?

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#16) DemonDani

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szép állat mind a 3 :DDD

asd fgh jkl éáű

(#17) bubuka0267 válasza TESCO-Zsömle (#9) üzenetére

bubuka0267
(lelkes újonc)

Cső,komoj VGA. Mennyiért eladó? Kérném adatait,ha számomra megfelelő árat adsz,megveszem ha 1Gb os?!

(#18) Gaboman válasza tiborandras (#10) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Ha ennyiért lehet kapni akkor természetes melyik éri meg jobban, igaz 560ból már egy csúcshűtővel felszerelt változatot kapsz, teljesítményre meg egyformák az alap 570nel, tudni kellene tuningpotenciál rejlik e benne akkora mint az 560ban.

AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

(#19) Malachi válasza bubuka0267 (#17) üzenetére

Malachi
(őstag)

tanítási szünet van? vagy mióta engedik alsóban az órán a netezést? :D

(#20) stratova válasza bubuka0267 (#8) üzenetére

stratova
(őstag)

A kérdést errefelé tedd fel.

KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!

(#21) bubuka0267 válasza Malachi (#19) üzenetére

bubuka0267
(lelkes újonc)

Vágom,gondolom én vagyok az ,,alsó'' ugyi? Nos,miért is?

(#22) macilaci78 válasza Demonhunter (#6) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Ezt komolyan gondoltad?

Yutami, Tesco. Köszi. :R

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#23) buzus válasza bubuka0267 (#21) üzenetére

buzus
(fanatikus tag)

-"Cserélném VGA mat 1Gb ra" <-Az ilyenektől fogok egyszer szívrohamot kapni.

Olvasgass itt még egy kicsit szerintem.

(#24) tome.jr válasza bubuka0267 (#21) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Miből gondoltad, hogy a képen szereplő kártya a kollégáé? :U

(#25) Yutani válasza tome.jr (#24) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mert write only üzemmódban van a fiú. :DDD

(#26) buzus válasza Yutani (#25) üzenetére

buzus
(fanatikus tag)

:DD :)) :) :D :DDD

[ Szerkesztve ]

(#27) KKaresz45 válasza Ł-IceRocK-Ł (#15) üzenetére

KKaresz45
(fanatikus tag)

Nem lehet túl sok eltérés, a TwinFrozr II is 5 hőcsöves volt. Na meg az is érdekes adat, hogy pl. a 6870 esetében a TwinFrozr II-vel 920 Mhz-et tudnak elérni, TwinFrozr III-mal meg 930 Mhz-et. Nagy különbség az az 1%... Nekem nagyon gyanús, hogy ennek a váltásnak inkább marketing értéke van, mint gyakorlati. Kellett egy márkanév frissítés, mert a TwinFrozr II-t már 5850-re is szereltek, nehogy azt higgye valaki, hogy ez még az a régi vacak. ;-)

(#28) roedie válasza macilaci78 (#5) üzenetére

roedie
(fanatikus tag)

1300Ft-ért veszel hozzá 1 slotos hátlapot, ha csak ez tart vissza! ;)

"kimentek a tankok, bejöttek a bankok!"

(#29) UnSkilleD

UnSkilleD
(tag)

1ghz mag órajel, ezen sztem leveri az 570et is simán

(#30) Boxi88

Boxi88
(őstag)

A Giga GTX560 SOC bejövős nagyon, jól néz ki!

(#31) bubuka0267 válasza tome.jr (#24) üzenetére

bubuka0267
(lelkes újonc)

Ja,akkor elnézést,azt láttam kiírva ,,Nem kötelező'' előzőleg kérdeztem cserét,vagy,hogy megveszem. Ok bocs

(#32) Yutani válasza bubuka0267 (#31) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyrészt rossz helyen tetted fel a kérdést (a péknél sem szoktunk motorolajat kérni), valamint csak a tájékozatlanok osztályozzák memóriaméret alapján a VGA kártyákat.

(#33) kenwood3 válasza TESCO-Zsömle (#9) üzenetére

kenwood3
(PH! addikt)

ez gyönyörű :K

(#34) Isee válasza Boxi88 (#30) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Osztom a véleményt, :K

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#35) lizRRR válasza Isee (#34) üzenetére

lizRRR
(őstag)

Nice OnE. :C

Nekem sajnos nem futja egy ilyenre .. :U

♥ GIGABYTE P55A-UD3 ♥ INTEL i3 540 @ 4600 MHZ + XIGMATEK S1283 ♥ CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz ♥ HD 7950 3GB Powercolor PCS+ ♥ THERMALTAKE TOUGH POWER 575W ♥ CORSAIR OBSIDIAN 650D ♥ SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB ♥ BENQ G2220 HD ♥ RAZER DEATHADDER BLACK EDITION ♥ LOGITECH G35 ♥ SAMSUNG GALAXY MINI

(#36) Giot válasza lizRRR (#35) üzenetére

Giot
(őstag)
LOGOUT blog

Az MSI átszokhatna már a 92mm-es szélkergetőkre.
Amúgy tetszetős.
(#35) lizRRR: Hopp nem válasz!!

[ Szerkesztve ]

Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.

(#37) Srodney válasza TESCO-Zsömle (#9) üzenetére

Srodney
(senior tag)

ez már korrekt....méret....

(#38) TESCO-Zsömle válasza bubuka0267 (#31) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azt is láthattad volna kiírva, hogy (#9) TESCO-Zsömle válasza macilaci78 (#5) üzenetére. ;)

(#39) mONEr

mONEr
(lelkes újonc)

szevasztok kene 1 kis segitseg de hogy oszinte legyek nem nagyon talaltam olyan forumot ahol kerdezhetnek ezert a legaktivabbat valasztottam! van 1 ati hd4670 512mb ddr3 vga-m es carbon full grafon akadas mentesen fut orankent 1x megakad 1 felmasodpercre , de ha counter-strike 1.6 ba belepek meghal a gepem :S ez mitol van gariztassam?

Never Give Up ! ! !

(#40) bubuka0267 válasza Gaboman (#18) üzenetére

bubuka0267
(lelkes újonc)

Nvidia Gigabyte G210 1Gb VGA,mennyire éri meg megtartani? Aki ért hozzá,kérném válaszát. Tegnap kérdeztem,de kiderült h nem 512Mb os hanem 1Gb

(#41) NOD válasza Gaboman (#18) üzenetére

NOD
(senior tag)

Nézegetve a forumokat a ref max feszt adva sem nagyon jutnak tovább az emberek (nagy átlagban, lehet persze 1-2 szerencsés darab) 1040-en. Ennyit meg röhögve bír az 570.
Sokan írták azt hogy az 560 örökölte a tuningolhatóságot a 460-tól. De hogy ez melyik univerzumban igaz amikor azok simán birtak 35-40% tuningot bios csere nélkul.....

(#42) bubuka0267 válasza mONEr (#39) üzenetére

bubuka0267
(lelkes újonc)

Érdemes lenne Sapphire VGA RA cserélnem meglévő Gigabyt VGA mat? Mi a véleményetek Sapphire radeon videókártyákról?Megbízhatók jók mind? Vagy csak egyes széria?

(#43) bubuka0267 válasza bubuka0267 (#42) üzenetére

bubuka0267
(lelkes újonc)

Jó,akkor meghírdetem VGAm lecserélem Sapphire VGA ra,azok jobbak

(#44) tome.jr válasza bubuka0267 (#43) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Itt tedd fel a kérdéseid: [link]

(#45) Gaboman válasza NOD (#41) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

560ban nincs akkora tuningpotenciál mint a 460ban volt, nem egy, kettő, alapfeszen ment 675 helyett 900-920Mhzen, ott már egy gyári OCs 470et hozott teljesítményen.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.