A turbine nem rossz. 
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.
A turbine nem rossz. 
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.
a házak mind a "már láttam valahol" érzést keltik, és egyik se túl szimpatikus... a venti viszont egészen korrekt, kíváncsi leszek, mert az ilyen alacsony fordulatszámú ventik általában elég mélyhangúak, azt pedig én nem szeretem, még hangtompító szivacson keresztül is idegesítően kihallom...
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

A légkeverő kéne! 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
a CM 343 as ház jó kis kompakkt. 
"Jobb az erőszakosság,ha a szívünkben indulat van,mint az a szelídség,ami csak a tehetetlenséget álcázza." (Mahatma Gandhi)

Én még halk turbinát nem láttam. 
[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]

Fincsi ez Turbine venti, elfogadnám, zajszint alacsony, fordulat alacsony, könnyen tisztitható és a minőség is kiváló 
WoT Acc- Erixx93 ""Ne várd, hogy megütöd a főnyereményt, ha nem dobsz be némi aprót a játékgépbe"" Mottóm :D :Tartsd rendben a géped és nem hagy cserben :) SE X10 Mini Megvenni és megszeretni :)

Jaja 
Joachim21: Ez az lesz
800-as fordulattal nem lesz hangos..
[ Szerkesztve ]
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Amikor elkezdtem olvasni a hírt, és megláttam az első képet (343), az volt az első gondolatom, hogy végre megcsinálta a CM a számomra ideális mATX házat...
... tévedtem.
Igazából nincsenek nagy elvárásaim csak:
- Táp alul
- Elöl-hátul 1X12cm-es venti
- Némi kábelmenedzsment
- Max 15K HUF ár
Úgy tűnik várnom kell meg 
A turbina viszont egész jól "hangzik" a leírás alapján.
[ Szerkesztve ]
Szerintem ha lehet kapni nálunk, beruházok rá és megy majd 5V-on. Na ott legyen hangos.

Tetszik a Turbine, ha előbukkan 20-asba biztos vennék is 1db-ot!
!!!!Més que un Club Barcelona!!!
Az a ventit ide, de nagyon gyorsan.
Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

Ja, én is várom a csodát, de csak nem akar összejönni... A lian li már szimpi lett volna nekem, csak nagyon drága.
Szép vagyok és okos, ügyes és aranyos...

Láttam már töllük szebb megoldásokat Az a nagy venti meg nem ér semmit de ez igaz az összes nagy méretü ventilátorra
Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál
Eh belülről mint vmi noname...
Az a turbinára hajazó venti, nagyon jól néz ki. Kérdés olyan jó is e.
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."
Ütős évkezdés? Azt hittem, végre vehetek Cooler Master dobszerkót vagy csemballót, de csak házak és venti van a hírben... 
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

+1, Van valami noname házam, az alaplap helyétől eltekintve tök ugyanilyen belülről.
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

+1
codegány feeling

HÍrtelen csak egy pillantást vetettem a noctua oldalára, és a legelső 12 cm-es venti (NF- P12), ami velem szembe jött: 900 rpm-en alacsonyabb zajszínt (-1,3 dBA) és több levegő (+4 m3/h). 
És mágnesesen stabilizált siklócsapágy, nem ilyen "légnyomásos golyóscsapágy", amiről mérnök hallgatóként még soha életemben nem is hallottam és gúglizás után sem lettem okosabb.
(bár lehet ez már inkább a tanulmányim hiányosága)
Aki tudja mi ez, az meséljen már kicsit róla, vagy linkeljen vmi leírást, mert őszintén kíváncsi vagyok! 
Eladó Samsung Monte S5620, egy 25€-t érő max cover Invisible Shield fóliával!

"bár lehet ez már inkább a tanulmányim hiányosága" 
a légcsapágy pont ugyanolyan, mint bármilyen hidrodinamikus siklócsapágy, csak éppen folyadék helyett nagy nyomású levegőt fújnak a két felület közé, és így egy légpárnán történik a mozgás. csakhogy ezt jellemzően k....a nagy fordulatnál szokták alkalmazni, pl. precíziós főorsóknál, nem ilyen kis szar műanyag bóvlikban. bár végülis itt kicsi a forgó tömeg, nem kell nagy nyomás, éppenséggel elképzelhető, csak minek...
Az első ház nemigazán,de az Elite 371 jobban bejön,némi fekete festék bele+ pár ledes venti és a Turbine Master
akkor igazán tetszetős
A venti nagyon tetszik külsőre! Az is nagyon tetszik, hogy "szétszethető" és könnyű a tisztítása a lapátoknak!
Remélem ezt a jó ötletet követik a rivális gyártók!

az annyira nem mint a házak... 

Az a ventilátor, teljesen, mintha egy hajtóműből csórták volna...
Ötletes.
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/

Hát a cím szerintem egy kicsit túlzás, a házak teljesen szokásosnak mondhatóak, de a venti felkeltette az érdeklődésem
. Tetszik ez a sok lapátos megoldás, brummogó hangja épp emiatt kétlem hogy lenne
.
"Létezik egy általános igazság: mindenki hazudik. A változó csak az, hogy miről."
Ez az elképesztő ötlettelenség, ami a házkínálatot uralja... ez fogja megölni a PC-t. 
Csak azért fakadok ki, mert a cím sokkal többet sejtet.
[ Szerkesztve ]

Csatlakozóm, én sem látom a cím által jelzett ütős termékkínálatot. 
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

Ez a 343-as egy az egyben 342 csak az előlap más. Ez nagy fejlesztés volt...
Hidd el, mindig lehet rosszabb...

S te azokat az adatokat méréssel ellenőrizted is? Mert én marketingesnek egy szavát sem hinném, az olyan, mint a politikus, onnan tudod, hogy hazudik, hogy jár a szája...
A kisebbik ház ronda és ötlettelen, igénytelen. A második már sok fokkal jobb, elfogadható az előlapja és a belseje is fényévekre van az előzőtől.
A venti nem tetszik, nem szabvány méret (25 vagy 38 szoktak lenni, ez meg 39), keret nélkül néhol nem lehet rögzíteni, fordulatszáma túl alacsony, tehát szabályzással nem tudom a kívánt értéket beállítani, és légcsapágy jah persze.

Akkor mégiscsak sántít a megfogalmazás:
légnyomásos golyóscsapágy. 
Ez így ritka gagyi, szakszerűtlen ponyvola.
És egy ilyen kis s.ggbosszantó pokolgép a maga 800-as fordulatával akkora légnyomást generálna?
Na ne röhögtessenek...
És ha jól sejtem itt még kenés sincs, szóval ha még működik is, jobban fog kopni, mint az olajos (aka síklócsapágy), mire kialakul a légpárna.
.mf: vártam, h ebbe vki beleköt és erre azt tudom mondani, h semmivel sem hitelesebb a cikkben szereplő adat, mint a noctua oldalán lévő.
De papíron akkor is jobb. 
És mi csak azokkal a számokkal tudunk dobálózni, amiket ráírnak a csomagolásra. 
Jah és azt hozzátenném, h a noctua ezt 25 mm-es vastagsággal teszi. Ez a része az, ami nem mindegy.
[ Szerkesztve ]

Mondjuk szerintem a Noctua túl van értékelve, annyival nem halkabb mint amennyivel többe kerül. A durván fele annyiba kerülő CM, Englide, AC ventik is tudnak annyit mint a Noctua.
[ Szerkesztve ]
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

Ezt nem mondtam, h nem. 
[ Szerkesztve ]

"ponyvola" jézusom! 
Pff. 
Gratulálok magamnak.
#31: amúgy meg, most mondjam azt, hogy az enermax meg nem jobb annyival a noctuánál, mint amennyivel drágább? 
[ Szerkesztve ]

igen 
♥ GIGABYTE P55A-UD3 ♥ INTEL i3 540 @ 4600 MHZ + XIGMATEK S1283 ♥ CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz ♥ HD 7950 3GB Powercolor PCS+ ♥ THERMALTAKE TOUGH POWER 575W ♥ CORSAIR OBSIDIAN 650D ♥ SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB ♥ BENQ G2220 HD ♥ RAZER DEATHADDER BLACK EDITION ♥ LOGITECH G35 ♥ SAMSUNG GALAXY MINI

Ütős?
Nekem a házak egyáltalán nem jöttek be.
Egyedül a légkavaró tetszik, de ahogy olvasom a fórumot sokunknak bejött.

".mf: vártam, h ebbe vki beleköt és erre azt tudom mondani, h semmivel sem hitelesebb a cikkben szereplő adat, mint a noctua oldalán lévő.
De papíron akkor is jobb. 
És mi csak azokkal a számokkal tudunk dobálózni, amiket ráírnak a csomagolásra.
"
Nem, nem kell semmi általuk hazudott számmal dobálózni, ennyi az egész 
"Jah és azt hozzátenném, h a noctua ezt 25 mm-es vastagsággal teszi. Ez a része az, ami nem mindegy."
Nem mindegy, de az ellenkező irányba! 38mm-es ventik jobb légnyomást produkálnak, mint 25-ösök. Vastag radiknál például rengeteget tud számítani, de valószínűleg sűrű lamellázatú és mély proci-hűtőknél is.

Én ezt értem, de akkor mit is kéne kezdeni a gyári értékekkel? 
Vmi alapján csak össze kéne tudni hasonlítani ezeket...
Akkor mi alapján vásároltok úgy mégis?
[ Szerkesztve ]

Ránézés alapján, és ha nem jön be a zajszint, rákötjük 5V-ra 
[ Szerkesztve ]

Mind1 ik rókabőr de tetszik a szétkapható ventillátor mert nincs is idegesítőbb mint fogkefével meg ilyesmivel turkálni a port

Like. 

"Akkor mi alapján vásároltok úgy mégis?"
Tesztek, valamint megfelelő mennyiségű és megbízhatóságú ember tapasztalata alapján. Silent pc review (spcr) pl. egy jó forrás, valamint xtremesystems fórum aircooling szekciójában is sok hasznos információ, teszt van.

Ütős termékkínálattal kezdi az évet a Cooler Master
Mind két ház tévedés a Cm-től szerintem.az mAtx-et ha alsó táppal csinálták volna,akkor talán lenne valami értelme a mezőnyben,csúnyasága,és igénytelensége ellenére. a nagyobb pedig tucat ház,az alsó mezőnyben