Jó gépek, de nem ennyiért. 
"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown
Jó gépek, de nem ennyiért. 
"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown
Lassan, tényleg meg kéne csinálni ezt a bizniszt itthon, kisebb felárért jó gépeket összepakolni és 1 év garival tövábbadni, utána ingyenes szervizeléssel.
Family Guy Online - Closed Beta

Szívesen segítek 
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
Jó ötlet, csak elkéstél vele sajnos. A PH!-t támogató Computer Imperium pl. már csinálja.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

"[...] GTS 250 videokártyákat tartalmaznak"
He? Sok maradt raktáron? Vagy mit keresnek ezek itt?
Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9
Jaj de nem olyat. Vannak itt még ötletek bőven. 
Family Guy Online - Closed Beta

a 2000-es modellnél használt ház nagyon tetszik ... de elég drága összeállítás 
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

Szokásos helyzet; jó vasak, de túl magas a felár, amit az összeszerelésért kérnek.
Ezeket még gyártják. A GTX 200 sorozat kapott EOL-t.
(#9) gyiku: Ki a tököm olyan hülye, aki olcsóbban magasabb teljesítményt vásárol. 
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

ahol nem zöldszemüvegesek és/vagy 'sponsored by nvidia'-sok vezetik a céget. ![;]](/dl/s/v1.gif)
a sárga kéró melyik gyártó terméke? nagyon ronda szegény.
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."
Ez az! "Sz@r" gép kell drágán! 
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

Még mindig, egybe gépet, Én soha 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
Az uccsó kis lakkfekete CM háznak mi a neve? <3
Valahogy el kell passzolni őket... 
[ Szerkesztve ]
alba gu brath

Ehh de rusnya ez a citromsárga ház,talán ha neonzöld lenne vagy rozsaszin ... 
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Az lehet, hogy gyártják, de minek? 
Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9
Benne lennék én is valami ilyen buliban 
Ez azért mégiscsak vagányabb:

Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
LOL 

"(#9) gyiku: Ki a tököm olyan hülye, aki olcsóbban magasabb teljesítményt vásárol.
"

vagányabb de eléggé hasonlít, csak LAN-ra nehéz vinni ![;]](/dl/s/v1.gif)
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
Kombájnnal elviszed a PCdet LANra, de fordítva ez már nem igaz 
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha