Képminőség odaverhet!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Tikakukac
(őstag)
Ilyen komplikált cuccot mondjuk nem vennék, de én akcióban vettem 3,5k ért notihűtőt 14 centis ventivel, mai napig nagyon jó cucc. Szálcsiszolt alu előlap, kapcsoló és fordulatszám állítás a ventihez, príma szerkezet
De ezt is ki kellett fogni, tény 
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

torma99
(tag)
Notihűtő ebben a topikban?

Tikakukac
(őstag)
Mondjuk annyira nem komplikáltam túl, de akkor magyarázok.
Bóvli tekre reagáltam, miszerint nem minden media tech cucc szar alapból, mert vannak jók is. Erre hoztam a notihűtős példámat.
Mivel a cikkben media tech cuccok vannak, így szerintem bőségesen jó vagyok. De cáfolj.
Szerk.: Semmi gond, kicsit bonyolultan gondolkozom, és nehéz leírni. Van, hogy azt hiszem leírtam, pedig még sem 
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

torma99
(tag)
Köszi, így már értem. Az előzőből nekem nem jött át teljesen a mondanivalód.

Dreaman88
(újonc)
Jó lesz a teszkóba ákciósan. 
Az első kamerával lehetne nyomulni farsangkor. Csak egy maszk kéne rá:

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

Márton
(PH! addikt)
Azt a tízszeres digitális zoom-ját!
Már megyek is rendelni! 
Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!
(#10) Ł-IceRocK-Ł válasza TESCO-Zsömle (#8) üzenetére
csak kicsit drága farsangi jelmeznek..
Ha már kamerát vennék valami normálisabb gyártó normálisabb termékét. Nem tudom ez olyan gagyinak tűnik.
Trollmode on:
kövezzetek meg, de nem látok ütőt a kameránál 
[ Szerkesztve ]
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."
full hd és nagyon jól
néz ki
Rossz,Hibás,Törött,Használt,mobiltelefont, alaplapok tol a cpu ig~ 400ft-tol 25000 ft/kg ig elöre utalom az árát
de ugyan mennyibe kerül 
Rossz,Hibás,Törött,Használt,mobiltelefont, alaplapok tol a cpu ig~ 400ft-tol 25000 ft/kg ig elöre utalom az árát

Atocha
(fanatikus tag)
Tudom, hogy nem egy nagy márka, de ezen videó alapján, a 4039-es kamera 48k hufért érdekes lehet:
Valahol elkezdte a sony is....
Ha a 4036-os ilyen képet tud, akkor a 4039-es minimum tud ilyet, az meg egy átlag embernek még elég is lehet. Szerintem... 
[ Szerkesztve ]
https://plus.google.com/b/117212749409218964552/ Ha kell valami új cucc, írj egy üzenetet. ;)
(#14) TESCO-Zsömle válasza Ł-IceRocK-Ł (#10) üzenetére
Ha már kamerát vennék valami normálisabb gyártó normálisabb termékét. Nem tudom ez olyan gagyinak tűnik.
Mutass azonos képességekkel bíró minőségibb kamerát ugyanennyi pénzért. 
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
(#15) Ł-IceRocK-Ł válasza TESCO-Zsömle (#14) üzenetére
Itt főleg a márkanévre gondoltam, de nem okoskodnásnak szántam. Ez pl ?
[link]
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."
(#16) TESCO-Zsömle válasza Ł-IceRocK-Ł (#15) üzenetére
Ez hol 3D-s?

Apika
(PH! addikt)
Jól néznek ki a drágáim. Az elsőröl a Rövidzárlat című film robotja jutott az eszembe...
(#18) Ł-IceRocK-Ł válasza TESCO-Zsömle (#16) üzenetére
Ja hogy 3D, azt nem néztem. én kérek elnézést 
Igazad van.