Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Vicoo

Vicoo
(senior tag)
LOGOUT blog

Képminőség odaverhet!

(#2) nismoka

nismoka
(fanatikus tag)

Bóvli tech..

(#3) Tikakukac válasza nismoka (#2) üzenetére

Tikakukac
(őstag)

Ilyen komplikált cuccot mondjuk nem vennék, de én akcióban vettem 3,5k ért notihűtőt 14 centis ventivel, mai napig nagyon jó cucc. Szálcsiszolt alu előlap, kapcsoló és fordulatszám állítás a ventihez, príma szerkezet :K De ezt is ki kellett fogni, tény :))

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#4) torma99 válasza Tikakukac (#3) üzenetére

torma99
(tag)

Notihűtő ebben a topikban?

(#5) Tikakukac válasza torma99 (#4) üzenetére

Tikakukac
(őstag)

Mondjuk annyira nem komplikáltam túl, de akkor magyarázok.
Bóvli tekre reagáltam, miszerint nem minden media tech cucc szar alapból, mert vannak jók is. Erre hoztam a notihűtős példámat.
Mivel a cikkben media tech cuccok vannak, így szerintem bőségesen jó vagyok. De cáfolj.

Szerk.: Semmi gond, kicsit bonyolultan gondolkozom, és nehéz leírni. Van, hogy azt hiszem leírtam, pedig még sem :DDD

[ Szerkesztve ]

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#6) torma99 válasza Tikakukac (#5) üzenetére

torma99
(tag)

Köszi, így már értem. Az előzőből nekem nem jött át teljesen a mondanivalód.

(#7) Dreaman88 válasza torma99 (#6) üzenetére

Dreaman88
(újonc)

Jó lesz a teszkóba ákciósan. :P

(#8) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az első kamerával lehetne nyomulni farsangkor. Csak egy maszk kéne rá:

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#9) Márton

Márton
(PH! addikt)

Azt a tízszeres digitális zoom-ját!
Már megyek is rendelni! :C

Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

(#10) Ł-IceRocK-Ł válasza TESCO-Zsömle (#8) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:C csak kicsit drága farsangi jelmeznek..

Ha már kamerát vennék valami normálisabb gyártó normálisabb termékét. Nem tudom ez olyan gagyinak tűnik.

Trollmode on:
kövezzetek meg, de nem látok ütőt a kameránál :D

[ Szerkesztve ]

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#11) szmiagor

szmiagor
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

full hd és nagyon jól :C néz ki

Rossz,Hibás,Törött,Használt,mobiltelefont, alaplapok tol a cpu ig~ 400ft-tol 25000 ft/kg ig elöre utalom az árát

(#12) szmiagor

szmiagor
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

de ugyan mennyibe kerül :U

Rossz,Hibás,Törött,Használt,mobiltelefont, alaplapok tol a cpu ig~ 400ft-tol 25000 ft/kg ig elöre utalom az árát

(#13) Atocha

Atocha
(fanatikus tag)

Tudom, hogy nem egy nagy márka, de ezen videó alapján, a 4039-es kamera 48k hufért érdekes lehet:

MT4036

Valahol elkezdte a sony is....

Ha a 4036-os ilyen képet tud, akkor a 4039-es minimum tud ilyet, az meg egy átlag embernek még elég is lehet. Szerintem... ;)

[ Szerkesztve ]

https://plus.google.com/b/117212749409218964552/ Ha kell valami új cucc, írj egy üzenetet. ;)

(#14) TESCO-Zsömle válasza Ł-IceRocK-Ł (#10) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha már kamerát vennék valami normálisabb gyártó normálisabb termékét. Nem tudom ez olyan gagyinak tűnik.

Mutass azonos képességekkel bíró minőségibb kamerát ugyanennyi pénzért. ;)

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#15) Ł-IceRocK-Ł válasza TESCO-Zsömle (#14) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Itt főleg a márkanévre gondoltam, de nem okoskodnásnak szántam. Ez pl ?
[link]

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#16) TESCO-Zsömle válasza Ł-IceRocK-Ł (#15) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez hol 3D-s?

(#17) Apika

Apika
(PH! addikt)

Jól néznek ki a drágáim. Az elsőröl a Rövidzárlat című film robotja jutott az eszembe...

(#18) Ł-IceRocK-Ł válasza TESCO-Zsömle (#16) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ja hogy 3D, azt nem néztem. én kérek elnézést :)
Igazad van. :R

(#19) szmiagor

szmiagor
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

3 d felvétel ez akkor komoly cuccos

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.