Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) lujó55

lujó55
(őstag)

Erre azért jó odafigyelni majd gépépítésnél: 140W-os TDP :Y
Jó a cikk, végre valami mozgás AMD házatáján! Köszi az infókat! :R

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#2) nixx-21 válasza lujó55 (#1) üzenetére

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

de 3,5Ghz alapból.:U
és biztosra veszem h alul lehet feszelni a gyári értékeket mert biztonságból tuti az egekbe van lőve.

Ati VGA tulajok baráti klubja topik.  Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

(#3) Killing válasza lujó55 (#1) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy core i7 930 is megeszik ennyit.

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#4) LW válasza lujó55 (#1) üzenetére

LW
(senior tag)
LOGOUT blog

Télre jó lesz fűteni. :DDD Az energia nem vész el, csak átalakul. :N

Még a sáladba is bele van írva, hogy 100% láma. - by Useless *** Kikapcsolom aztán ha bevág a nagymami wécépumpája, akkor meg nézegetek, hogy betojt a windóóz / Zotya21 *** http://picasaweb.google.hu/Reactorx2/

(#5) TeeBee73

TeeBee73
(őstag)

6 magos Athlon II várható valamikor?

"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

(#6) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Csak érdekesség képen mondom el hogy egy AMD X3 720 BE 79W csöcsáll idle, egy agyon ajnározott Intel 2 magos i3 530 pedig 77W (32nm !!!) és még el is marad az AMD-től, ha túlhúzom 4Ghz-re, még úgy sem éri be az X3-at de fogyasztásba túllépi.

[ Szerkesztve ]

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#7) DroneZ

DroneZ
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

durvul a tananyag vagy wtf?? :))

[ Szerkesztve ]

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?

(#8) berVi válasza atti_2010 (#6) üzenetére

berVi
(fanatikus tag)

jaj hagyjad, az amd lassú meg szétég. 10 éve így volt, úgyhogy tuti most is így van.

igen, irónia volt.

(#9) atkahun válasza DroneZ (#7) üzenetére

atkahun
(kvázi-tag)

Remélem hogy játék központú lesz a tananyag. :DD
Na de most komolyan, mekkorát néznék ha az oktatási minisztériumot az AMD szponzorálná és ilyen hardcore cpu-s gépek lennének az összes suliban. :C

Keresek corsair 3500ll pro memó párhoz eredeti csomagolást és Crysis 2 Nano Editiont!

(#10) adamssss

adamssss
(őstag)
LOGOUT blog

Emeltek kemény 100mhz-t. Ütős újítás...

Ha egyszer megjön a munka kedvem, fogom magam leülök egy sarokba, és megvárom míg elmegy...

(#11) capulet75

capulet75
(senior tag)
LOGOUT blog

HA engedik a hatmagosithatóságot (jesszusom,milyen szó),és del lehet tekerni 4,2-4,X órajelig akkor ez vonzó alternatíva lehet sok embernek.

http://hardverapro.hu/apro/sosem_hordott_limited_edition_dc_comics_superman_t/hsz_1-50.html

(#12) Crytek

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

Felejtsék már el ezt az elavult szériát.Core i5 750/760 sokkal jobb választás.

AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD

(#13) leviske válasza adamssss (#10) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Miért, mennyit kellett volna ugrani? 1GHz-et? :U Az ég szerelmére, ez csak egy termékpaletta frissítés, nem egy új generáció! :F

@Abu85: Akkor végül is a BOX változat nem kap TC támogatást, csak az OEM?

(#12) Crytek: Nah kérem, így kell flamet kelteni. :) Hozom is a popcornt.

(#5) TeeBee73: A Thuban valószínűleg drága oda. Nagyon meglepne, ha jönne X6-os változat. Bár azt sem gondoltam, hogy lesz Deneb magos változat, aztán láss csodát...

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#14) wardred

wardred
(kvázi-tag)

Iskolakezdésre készülés sz.tem nem szeptember közepén van, de ez csak szvsz :DD

Na igen, az a 140W az kicsit sem vicces adat..

Arról nem is beszélve, hogy senki nem fog 6 magos processzort venni a normál (gamer, casual, szörfölő, napi fél órát gép előtt ülő) felhasználók közül, amikor a 4 magból is csak mostanában profitálunk.

/sarcasmoff

[ Szerkesztve ]

"Finally i'll be able to play a Crysis game without making my PC match the specs of the machine where God runs creation.exe on"

(#15) Gregorg válasza adamssss (#10) üzenetére

Gregorg
(újonc)

Ne, tudom, mennyin indult a 965 anno, de ez 200 dollárról.Namost az a cirka 100+ mhz ilyen áron, nem hinném hogy rossz választás lenne.

(#16) Janby válasza Crytek (#12) üzenetére

Janby
(lelkes újonc)

Ja.Peeeersze.Ötvenezerért :W Meg egy normális lapot harmincért :F Inkább kihagynám

I AM:D

(#17) dízelracer válasza Killing (#3) üzenetére

dízelracer
(őstag)

De az olyan is. :K

(#18) Taky válasza berVi (#8) üzenetére

Taky
(senior tag)

Ezt 10 éve sem volt igaz... :)
Régi jó "kis" Thunderbird-ek... Jók voltak azok, még ugyan! :)

"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

(#19) Komplikato

Komplikato
(PH! addikt)

Hmmm. Volt az OCWorkbench-en egy teszt Phenom II X4 960T BE-ről, ami Zosta magos (szintén OEM) és ott az derült ki, hogy (leszámítva direkt render progikat) jobban jár a User ha 6x3GHz helyett 4x4GHz-en használja. Már persze ez akkor igaz, ha a kikapcsolt magok nem bírják, de arra túl nagy az esély. Nyomott áron bevállalnék egy olyat :)

Close the World ..... Open the Next!

(#20) Löncsi válasza DroneZ (#7) üzenetére

Löncsi
(őstag)
LOGOUT blog

Matekházit már nem lehet belátható időn belül megoldani papíron, ezért kell az erős proci a különféle matekos programokhoz. :DDD

[ Szerkesztve ]

A processzor elbírja e a vga-t ? Ez így nem helyes.Az hogy kihajtja e annek már van értelme. - Bib

(#21) pottyantós válasza atti_2010 (#6) üzenetére

pottyantós
(senior tag)

Azt azért ne felejtsd el, hogy ott csöcsöl még mellette egy GPU...

!!!!Més que un Club Barcelona!!!

(#22) fagy53

fagy53
(PH! nagyúr)

Az a 140W eléggé mellbevágó, másképpen értelmezik az Intel-nél és másképpen az AMD-nál a TDP-t. Majd ha készül teszt és a konfig fogyasztása megmérettetik, akkor derül ki az Intel hasonló teljesítményű konfigjával összevetve, hogy mi mennyi. ;)
Úgyis a lappal együtt van értelme a fogyasztásmérésnek, mert külön cpu-t senki nem üzemeltet.. :DDD
Az árösszehasonlítás is csak akkor állja meg a helyét, ha a lap árával is számolunk, a fenti okból. :)

(#23) atti_2010 válasza pottyantós (#21) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

És mit érsz vele haszna kb 0, majd a Llano-ba nézzél te GPU-t, ha pedig a fogyasztásra gondoltál az le van kapcsolva mert diszkrétet használok.

[ Szerkesztve ]

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#24) arty válasza Crytek (#12) üzenetére

arty
(senior tag)

Pénznemszámít pistikének, talán. Nem neki sem.

(#25) Srodney válasza atkahun (#9) üzenetére

Srodney
(senior tag)

oohhhh az maga lenne a mámor, a menyország...sok intel fun meg köpködne vagy sztrájkolna...

(#26) LW válasza arty (#24) üzenetére

LW
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezt most értelmezzük úgy, hogy aki i5 7xx-et vesz az "pénznemszámít-pistike" ? :N

Még a sáladba is bele van írva, hogy 100% láma. - by Useless *** Kikapcsolom aztán ha bevág a nagymami wécépumpája, akkor meg nézegetek, hogy betojt a windóóz / Zotya21 *** http://picasaweb.google.hu/Reactorx2/

(#27) audi100td válasza Crytek (#12) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Ennyi pénzért tényleg jobb választás egy 4 magos i5, viszont 40-45k alatt igenis jó alternatíva ez az "elavult" széria, intel-től abban a szegmensben csak 2 magosokat lehet kapni, szóval nem kéne így leírni, illetve egy deneb is elég ma mindenre, főleg ha játékos gépről van szó.

(#28) Crytek válasza audi100td (#27) üzenetére

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

40k alatt jó lenne igen de mivel 200 dollár körül lesz azaz nálunk 200 euró akkor milyen 40 ezerről beszélsz ?

[ Szerkesztve ]

(#29) Joachim21 válasza leviske (#13) üzenetére

Joachim21
(fanatikus tag)

"Akkor végül is a BOX változat nem kap TC támogatást, csak az OEM?"

Mivel az OEM épül a Thuban magra, a másik meg nem, ezért ez a kérdés nem túl logikus egy olyan embertől aki azért benne van a témában. :F

[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]

(#30) Silentfrog válasza Crytek (#12) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

Akkor miért nem vesz mindenki olyat?
Megyek gyonni állat vagyok amdt vettem! :DDD

[ Szerkesztve ]

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#31) luw2win válasza Killing (#3) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

ja csak az ott átlag TDP, az AMD-é meg max fogyasztás

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#32) Crytek válasza Silentfrog (#30) üzenetére

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

Vajon miért intel procikkal van szinte az össze VGA teszt? Biztos azért mert szarabban megy mint az amd.
De mindenki olyat vesz ami neki szimpatikusabb.

(#33) bogyo112 válasza luw2win (#31) üzenetére

bogyo112
(őstag)

Azért valamiért még is, az összes mostani alaplaptesztben, itt a Prohardveren a komplett gép fogyasztása Intel-platform esetén jóval kevesebb! (hasonló teljesítmény mellett), természetesen azonos videokártyával tesztelve!

Hozzá kell tegyem, hogy AMD-s vagyok, itthon mindkét asztali gép Athlon 64X2-es, Intel proci (Atom N450) csak a netbookban van. De már nem tudnám megvédeni a vásárláskori álláspontomat, hiszen még tuningban sem jobb az AMD.

Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

(#34) Szaby59 válasza Crytek (#32) üzenetére

Szaby59
(fanatikus tag)

Hogy ne legyen CPU limit és a VGA legyen a középpontba.
Más dolog, hogy a legtöbb tesztes gépben megtalálható CPU-hoz még csak hasonló sincs az otthoni gépek többségében...

[ Szerkesztve ]

(#35) Silentfrog válasza Crytek (#32) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

Szerintem meg mindenki olyat vesz amit ki tud fizetni!
Egy dolog mi a legjobb egy másik meg,hogy mi az amit egy átlag embernek az igényeit kielégiti!
Gondolom te sem Lexussal jársz,pedig jobb mint a Mazda! :W

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#36) TOM-202

TOM-202
(fanatikus tag)

Nekem nagyon tetszene egy ilyen hatmagosítható négymagos processzor. Hátha még az AM2+-ba is belemenne akkor részemről egyenlőre nincs is több kívánságom az AMD mérnökei részére! :)

(#37) leviske válasza Joachim21 (#29) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A TC nem hardveresen van megoldva tudtommal és elég logikusnak találtam, hogy ha már új proci, akkor az új technológiával támogatva érkezik.

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#38) Fr3eWar válasza Silentfrog (#35) üzenetére

Fr3eWar
(senior tag)

Osztom a véleményed, én is ha lenne x-100ezer forint a zsebemben feleslegesen, nem AMD-t vettem volna a C2D-után hanem valami I7-et de sajna az anyagiak azt mondták, hogy vegyé phenomot az sem rosz. És igazuk volt!

Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.

(#39) nbg

nbg
(fanatikus tag)

Aranyosak, jojjenek csak... :)

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#40) 9950es

9950es
(fanatikus tag)

...mikor lesz csíkszélességváltás?

120 fps or GTFO :D

(#41) AMD Power válasza Fr3eWar (#38) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Én ennyiért eleve nem vennék CPU-t. ;)

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#42) Gyuri27 válasza Fr3eWar (#38) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Ha annyi pénzem lenne mint Csányinak akkor is csak amd-t vennék. :DDD

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#43) atti_2010 válasza 9950es (#40) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Jövőre, Bulldózer formájában.

(#44) Chaser válasza atti_2010 (#6) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

"i3 530 pedig 77W " még gyári feszen se lenne annyi igp-vel együtt, nem hogy alulfeszelve...

New world...old thinking...IBM T60;)

(#45) leviske válasza atti_2010 (#43) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A Llano hamarabb érkezik 32nm-en. :DDD

(#46) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

1ébként azt nem értem az amd-nél, hogy az athlon 2-nek mért adnak gyárilag bazi nagy feszt? mostani 240-esem 2800mhz-en:
1.1V idle 60 load 82-83
1.4V -alapfesz- idle 70, load 108-110
Konnektorból mért fogyasztás, 740g lap, hd 4830, optika+hdd, 350APN táppal. A mostanin kívül 2 másik athlont néztem, szintén 1.4-es vid és 1.1 körülre levehető fesz, de ha csak 1.25-öt állítanának be az gondolom mindhenél stabil lenne.

(#47) O_L_I

O_L_I
(senior tag)
LOGOUT blog

Én nem értem az AMD-t. Szerintem nagyon jó marketing húzás lenne Thuban-ra magosra cserélni a felsőbb phenom 2 X4 szériát. :(

CAPS LOCK - Unleash the Fury!!!

(#48) O_L_I válasza Chaser (#46) üzenetére

O_L_I
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezt ugye nem Celsiusban írtad?

CAPS LOCK - Unleash the Fury!!!

(#49) atti_2010 válasza Chaser (#44) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Nem mondtam hogy alul feszeltem, és miből gondolod hogy nem annyi?

(#50) Chaser válasza O_L_I (#48) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

"Konnektorból mért fogyasztás". Hőmérsékletet annyira nem is néztem, 1.1V-on egy zalman 9500 kényelmesen lehűti passzívan is prime alatt a procit.

szerk: atti_2010: Mert kb 20 tesztet néztem már róla és sehol nem annyira jött ki, nagyon érdekes is lenne 32nm-en 1V körüli vid-del, persze nagyon nem mind1 mivel is mérted, sw-rel vagy hw-es cuccal és az se mind1 milyen táp van a gépben.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.