Tényleg jó cuccok és elviselhető az áruk is. 
A szövegben van néhány helyesírási hiba, de nem akarok trollkodni.
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Tényleg jó cuccok és elviselhető az áruk is. 
A szövegben van néhány helyesírási hiba, de nem akarok trollkodni.
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

TN panel ? Akkor nem is olvasom tovább a cikket.
apa kezdődik... 
"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

Aludni kell, anélkül meghalok.
Pedig illett volna bevakulni a sok extra ficsőr miatt! Ejnye... 
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Igen szerintem alapból ne olvass ilyen cikkeket...
Amúgy jó moncsinak tűnik, és az ára is elég jó, bár itthon az a fránya forint majd betesz nekünk 
i3 2120/4gb kit/ATI6850/2TB hdd/42" Sony full hd led tv/ Logitech MK520 egér + billentyűzet / Sony Ericsson LWW / Dell laptop/ GW1-Shayia Black
Szép moncsik,teccik 
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=Daert&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
Helyes. 
Egyébként nektek nem tűnt fel, hogy ez a monitor (a stand-et talán leszámítva, de még igazából az is, funkcióját tekintve legalábbis biztosan) a megszólalásig hasonlít egy minőségi panellel szerelt sikermonitorra, amit úgy hívnak, hogy Dell U2311H. 
A stresszmentes élet a halál

Dede nagyonis feltűnt!
Viszont az egészet nagyon "megbolondítja" a talp koncepciója, az ovális kivágott rész és az a kis piros szín. Nálam nagyon bejön... ha nem lenne az általad említett monitor a birtokomban... ![;]](/dl/s/v1.gif)
i3 2120/4gb kit/ATI6850/2TB hdd/42" Sony full hd led tv/ Logitech MK520 egér + billentyűzet / Sony Ericsson LWW / Dell laptop/ GW1-Shayia Black
helyes, helyes...jó helyen van az
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Bakker, itt ülök a Dellem előtt, és nem tűnt fel, mennyire hasonlít ez is rá... áh... 
Szépen lenyúlták, bár nekem a talp nem tetszik.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
nekem se
![;]](/dl/s/v1.gif)

Csére optimalizált moncsit mindenkinek! 
3D-t én nem erőltetem, amíg kell hozzájuk szemüveg, az tuti.

Nekem is 120hz-es monitorom van (Samsung 2233rz) és tényleg fantasztikus. Cikkben pont nincs leírva a lényeg, hogy mennyivel "simábbak" a játékok 120hz-en. Engem nagyon sokáig idegesített FPS-ekben, hogy LCD monitorok miatt csak 60-75 hz-en ment a játék, és "szaggatott"-nak tűnt a régi 120 hz-es CRT-hez képest. Az ilyen 120hz-es LCD monitorokkal ez teljesen megszűnik, tényleg szinte olyan, mint egy CRT monitor.
Szóval aki régen CS-zet vagy mást FPS-sel játszott CRT monitoron 100hz-en, 100 fps-sel és nagyon rossz volt utána átszokni LCD-re, az vegyen ilyen monitort mert megéri! De még asztalon is feltűnik, hogy sokkal nagyobb a frissítés. 
Más játékokban is szemmel látható a különbség, csak olyan gép kell hozzá ami tartja a 100 körüli FPS-t.
Noob is not a level, it's a state of mind.
Tyű, ez tényleg tiszta Dell! Mármint azt a gusztustalan talpot leszámítva! (persze van akinek bejön) 
Ha a válaszom várod, frissíts többször az oldalra, mert lehet szerkesztettem az előző hsz.-om!
Ez szép és jó, s valóban a Samsung 2233rz az etalon ebben a kategóriában, azonban nem szabad általánosítani, mert bizony (sajnos, vagy nem) nem minden 120Hz-es (BenQ) monitor tudja azt, amit a Samu. Ezt bizonyítandó linkelek egy tesztet a 120Hz-es 2ms-os gémer-csés BenQ Xl2410T-ről, amiben csúnyán lebőg nemhogy a Samsuval szemben, de a 8ms-os (tudjuk, hogy ez más egy IPS-nél) U2311h is jobban teljesít... Teszt --->"Responsiveness and Gaming"-nél láthatjátok ezt PixPerAn képekkel demostrálva. Ennyit arról, hogy a 120Hz mindenható. (Szerintem ez felháborító ettől a BenQ-tól, szóval óvatosan ezekkel, mert oké, hogy rajul néz ki, de lehet, hogy egy jó 5ms[-8ms]-os 60Hz-es TN [IPS] monitor gyorsabb nála...
)

Őszintén én az ilyen testeknek nem igazán hittem sose, jobban hiszek azoknak a gamereknek akik kipróbálták és személyes véleményt tudnak mondani róla. Fórumokat olvasgatva aki látta már mind a kettőt azt mondják nem sok különbség van a kettő között.
Noob is not a level, it's a state of mind.
hát az a baj, hogy ezen gémerek lehet, hogy nem értenek hozzá, nincs elég érzékeny szemük ehhez, mondjuk olyan overshot-ot, mint a linkelt BenQ-n azért egy übergémernek illene észrevenni, de én inkább úgy vagyok ezzel, hogy a lényeg, hogy az van ráírva, hogy 2ms, 120Hz, placebo hatás és a tényleges teljesítmény már eltűnik ezek mögött... De a 8ms-os 60Hz-es IPS monitor az lassú (láthatóan a teszben épp ellenkezőleg...
) "mert 8ms mégis 8ms és nem 2..."... szerintem ez a helyzet, plusz van pár szuperember, aki tényleg látja a különbséget...
[ Szerkesztve ]

Annyit hozzátennék, hogy nekem van egy Viewsonic VX2268vm-em, és bár 120 Hz, rohadt jó a response time-ja, alig van utánhúzása (kb. ugyanaz, mint a Samsung 2233rz), számomra teljesen használhatatlan volt játékra a 15 ms input lagjával. Visszatértem CRT-re, azóta sem találtam jó gamer TFT monitort, bár keresek, mert a CRT-nek nem túl jó az élessége.
Azt nem tudom, hogy a kicsit nagyobb utánhúzás mennyire zavaró, de gondolom az is eléggé. Szóval változatlanul nincs jó gamer monitor.

Ha valaki vett egyet írja meg a tapasztalatait!
Elérhetőségek az adatlapomon. - Jég Nincs! -

Nézegettem, csak elkapkodták és december közepe óta szinte sehol se lehet kapni... mi lenne ha "jó" is lenne?
)
in medias res

Helló Mindenki!
Igazából nem tudom hova írjam amit szeretnék ezért ezt választottam.
Hetek óta olvasgatok de nem jutottam dűlőre ezért kérek segítséget a hozzáértőktől ill. akik tesztelték a dolgokat.
Monitor vásárlás előtt állok. Ebben kérek segítséget a döntéshez.
Helyzet a következő:
Van egy DELL L702x laptopom .
Tudja a 120HZ-es képfrissítést és az nvidia 3D vision-t
HDMI kimenete van amire szeretnék min. 24"-os monitort kötni
Elsösorban CAD munkára másodsorban FPS játékra használnám a monitort.
A BENQ XL2410T-t nézegetem már egy ideje. Mindent elolvastam és minden videót megnéztem már róla de az nem derült ki számomra , hogy HDMI-n tudja-e a 120Hz-t.
Érdemes-e a 120Hz-el foglalkozni? Megy-e egyáltalán a 120Hz ill. 3D vision hdmi-n
Ha nem akkor nem zárkózom el más típustól sem csak jó lenne már döntést hoznom
ezért kérek segítséget.
(PBP is jó ha van de nem feltétel)
DELL-t sem vetem el mivel eléggé fan vagyok, csak azt hiszem elvarázsolt a 120Hz-es és a 3D technológia. (lehet hogy feleslegesen)
Várom a tanácsokat köszönettel: T
''Amit az interneten nem találsz meg , az nem létezik.'' (szerző: egy ismert jóember) :-)

Ja most látom van Mini-DisplayPort.
Akkor azon is lehet tolni a 120Hz-t meg a 3D-t?
Ajjaj... most már végképp nem tudom mi legyen...
Fel van adva a lecke
:S
''Amit az interneten nem találsz meg , az nem létezik.'' (szerző: egy ismert jóember) :-)

Nem ,sajnos azon nem... csak a dual link dvi-vel megy a 120hz!!!!
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/