Végre alapszolgáltatássá vált 
...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

Végre alapszolgáltatássá vált 

Ja. Már csak az eszközök hiányoznak, amik tényleg kihasználják.
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

Ez úgy hangzik, mint ami mindenkinek jó: mindkét gyártónak, és nekünk felhasználóknak.
Remélem sikerül.
Mindenhol jó, de legjobb a Garfield!

Remélem a Bulldozerhez is megcsinálják 
www.nokiaprogramok.hu
A legolcsóbb a as leggyorsabb megoldás 
Jó az USB, de azért remélem hamarosan optikailag fog minden csatlakozni 
Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu
/álom on
Beszerezhetnének valami jóféle RAID-vezérlőt is.
/álom off
Different songs for different moods.

Szerintem a NEC nem örül neki

Akkor már inkább a komplett SATA részt, mert hát nem egy Intel szintű sajnos... és ahogy olvastam a tesztet, a SATA3 se lett valami jó nekik elsőre
.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Az szinte mindegy is. Egyelőre, amire a SATA3 ki lesz használva (SSD-k elterjedése), már új vezérlő lesz.

Már tényleg ideje lenne rágyúrniuk erre a SATA/USB témára is mert így már nem csak procit lenne érdemes cserélni generációváltáskor hanem az alaplapot is. Az mondjuk szerintem kérdéses, hogy ez az alaplap árakat hogy befolyásolja. Remélhetőleg olcsóbbak lesznek mintha külön chipet alkalmaznának. Az USB 3.0 meg addig is egész szépen terjed.
marcias :
Ez így igaz. Azoknak az SSD-knek amiknek meg nem elég a SATA3 ott a PCI-E
[ Szerkesztve ]
Persze, jelenleg még mindegy... csak alkossanak majd vele valamit, és ne hagyják úgy, mint ahogy a SATA2-t, ami még most sem tökéletes (legalábbis az Intelé jobb... persze nálam SB710 van, lehet a SB850-es jobban teljesít, azzal nincs tapasztalatom).
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
valóban érdekes dolog a sata vezérlő...
Én anno az e-satában bíztam, de nem lett akkora siker, pedig erre is lehetett volna gyúrni.
Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu
Nem Intel szintű mert bizonyos esetekben már jobb annál.
[link]
A SATA 3-as SB850-nel sincs már probléma. A gyengébb eredményeket szokás szerint a kezdetlegesebb BIOS verziók számlájára lehetett írni.
SATA 3 SSD:[link]
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

És ha lesz, akkor remélem ez már használható is, mert példáúl a 7x0-as amd-s lapokkal rengeteget szívtam. Olyan pendrive-okat nem tud lekezelni, ami minden más régi lapban is simán megy. Nforce-tól a sis-ig a via-n át, de az új amd chipset nem boldogúl vele. 
Kukába velük.
Én még egy olyan pendrive-val sem találkoztam amit ne vitt volna az SB600, SB750 vagy SB850.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Miért ne örülne? 33,97%-ban a NEC a legnagyobb tulajdonrésszel bíró tagja a cégnek... (Egyébként a betűk is igencsak NEC-szerűek.) [link]
Matamata: A Fusion procikhoz ígyis-úgyis új lapot kell venned.
antikomcsi: Amennyiben most a Kingston pendrive-okra gondolsz, akkor nem árt tudni, hogy a Kingston flash memóriás termékeivel nem kevés eszköznek adódnak kompatibilitási problémái.
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum.
Persze-persze... én nem ezt tapasztaltam, de nyilván megint nálam van a hiba.
ICH7 vs. SB710.
Burst például? Keményen hozza a SATA1 sebességét... Prociterhelés?
Mindegy, nem akarok elkezdeni egy ilyen vitát... nyilván lehetne tovább cserélgetni még a drivereket, meg a BIOSokat, és reménykedni, hogy még jobb lesz, de már feladtam, ez így marad amíg nem cserélek gépet. (most legalább megy a C1E, és nem limitál 110MB/s-re, mint a korábbi pár BIOS-szal és AMD driverekkel)

Én nem igazán a Fusion-t várom. 
Ezt a NEC-es dolgot én is írni akartam neki, de az előző cikk alapján úgy is lehet értelmezni, hogy a NEC csak gyártja a Renesas által tervezett chipeket, de ezek szerint nem ennyire egyszerű a helyzet.

én is remélem mert nagyon várom már az új amd 990es csipszetett és a bulldózert.hátha ez is alap lesz...
A túl alacsony fogyasztás olyan, mint a túl sok pénz, vagy a túl nagy mellű nő: nem létezik 
Dchard
Az SB850-ről beszéltem elsősorban. A linkeken is az van.
Az a burst nem normális. Ott valami lap probléma lehet mert olyan mintha SATA1 módban látna a vinyót. A proci terhelés sem az. Haveromnak pont ilyen lapot vettünk most. Majd vasárnap magasságában megnézem nála hogy mit produkál. Mindenesetre nálam az ASUS M3A79-T és az MSI féle GD70 SB750-es lapokkal mind a burst mind pedig a CPU terhelés normális volt még C1E mellett is.

Az már egy másik kérdés, hogy a majdani esetleges licenc hogy fog szólni. Mert ha csak arra licencelik, hogy a Fusion APU-kba kerüljön, akkor a chipsetjeikbe nem integrálhatják majd, azt mindenképpen máshogy kell megoldaniuk.
A típusjelzés egy az egyben NEC féle...
Si vis pacem, para bellum.
Igen, az feltűnt azért 
C1E nélkül jó volt a burst úgy emlékszem... könnyen lehet, hogy BIOS, vagy driver, de már jópár cserebere volt miatta.. én már hagyom a francba, mostanában úgyis kevésbé van terhelve a vinyós részleg a gépben, tehát már annyit nem is számít ( Amélie visszavonult
, és otthagytam az egész teniszt emiatt... így nem kell lenyomni pl egy GS-t, ami azért igen sok GB-ot jelentett... vagy TB-ot is talán
)
[ Szerkesztve ]
A mechanika sebessége még a SATA1 áteresztőképességét sem éri el tehát a gyakorlatban nem sokat vesztesz ezzel. Mondjuk azt pont tudom hogy talán 2 hete jött ki új BIOS ehhez a laphoz.
Amúgy én mindig azt hittem hogy erről Amélie-ről van szó. 
Igen... én meg két hét és pár nappal előtte frissítettem... mindig megérzem mikor kell 
Nem, hanem róla