Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) vanhalen

vanhalen
(senior tag)

Jóféle!

A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

(#2) sephi

sephi
(őstag)

Már csak gyors eszközöket kellene hozzá gyártani, mert nem hiszem, hogy mindenkinek usb-s ssd-je van.

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

(#3) sz.mich

sz.mich
(tag)

Lehet, hogy le vagyok maradva, de mégis mikor fog végre ez a technológia az alaplapokra kerülni?

Csak kp., az ár fix.

(#4) Kendek válasza sz.mich (#3) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hiszen már van pár újabb lap, amelyre rá van szerkesztve egy USB 3.0 vezérlő is. Hirtelen természetesen az összes új alaplapra nem raknak ilyet, csak a felső kategóriában jellemző, mivel megemeli a vételárat kissé. Majd mikor az Intel bácsi (meg az AMD is természetesen) úgy gondolja, hogy a chipkészletébe beszereli, na akkor kezdődhet az igazi terjeszkedési hadjárat.
A cél az, hogy minél jobban lenyúlják az embereket, szal egyelőre nem úgy néz ki, hogy széles körben elterjed a technológia, csak majd pár év múlva.

[ Szerkesztve ]

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#5) Geönczy válasza Kendek (#4) üzenetére

Geönczy
(fanatikus tag)

Elméletileg Intel bácsi 2011-től fog/akar készíteni olyan alaplapi chipkészletet mely támogatja az USB 3.0 szabványt.
Így egy évet biztos pihen még ez a technológia.

CSS (Hun)Bloodkiller

(#6) D1Rect válasza Geönczy (#5) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha heggesztenek belőle bővítőkártyát, akkor nem biztos.

Milyennapvan?

(#7) tzsolesz válasza D1Rect (#6) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pont ezt akartam mondani. Egyébként akkor mindenféleképpen PCI-E csatolóba kellene készíteni gondolom, mert a sima PCI nem lenne elég ahhoz a sebességhez. Vagy tévedek? :F

[ Szerkesztve ]

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#8) Kendek válasza D1Rect (#6) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Már azt is hegesztettek egy jó ideje. Ettől függetlenül nem fog tömegesen elterjedni addig, ameddig nem kapja meg úgy is az ember, hogy nem direktbe vásárolja, csak tudja az új lapja.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#9) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én azt hittem, hogy amint megjelenik, tömegesen fog terjedni, de tévedtem. AMD/Intel bácsi elég kényelmes tempót diktál ebben a tekintetben.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#10) Y0da válasza tzsolesz (#7) üzenetére

Y0da
(újonc)

USB3 max. 400MB/mp tud.
Pci2.1 (66Mhz) 266MB/mp. Pci-E2 pedig 500 MB/mp/csatorna. Szerintem kicsi az esély a PCI-os bővítőkártyára.

(#11) tzsolesz válasza Y0da (#10) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nah igen, erre gondoltam. Nem sok embernek van plusz PCI-E foglalat a deszkáján. Ha bár P35-től fölfelé szinte kötelezően rakták rá az 1X-eseket.

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#12) nevo válasza sephi (#2) üzenetére

nevo
(fanatikus tag)

egyszer ez a nap is eljön :DD

http://www.youtube.com/watch?v=F9XNfWNooz4&feature=player_embedded#!

(#13) nyunyu válasza Y0da (#10) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Pci2.1 (66Mhz) 266MB/mp.

Ezt felezd meg, elvegre a PCI 33MHz-s.
66MHz-t csak a vele felulrol kompatibilis PCI-X tud, de az asztali lapokon nagyon ritka.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#14) Y0da válasza nyunyu (#13) üzenetére

Y0da
(újonc)

Oops! :B És még csak azt se mondhatom, hogy korán volt. :)
Köszi a javítást.

(#15) vlaci79

vlaci79
(senior tag)

Hali
Félre értettétek szerintem cikket. "USB 3.0-s HUB-vezérlőt prezentált a VIA"
Ez csak annyit tud, hogy 1 usb 3.0-s portra rakhatsz 4 usb 3.0 eszközt.
USB 3.0 vezérlő még kell ettől függetlenül.
VLaci

[ Szerkesztve ]

(#16) rebugra

rebugra
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

USB3 hmm kiváncsi leszek a technikára mit tud...

════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.