Nagyon jól néz ki, de eszeveszetten drága...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » HDD/SSD, CD/DVD írók/olvasók » [Re:] USB 3.0-s és SATA csatolófelületű SSD-k a pureSilicon Kage családbanHozzászólások
"A K1 USB 60, 920, 120, 128 és 240 GB-os kapacitással lesz elérhető 230 és 630 dollár közötti áron."
Mi az a 920 ott?
[ Szerkesztve ]
Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

Daywalker
(HÁZIGAZDA)
90
becsúszott egy kettes

sTERNI
(fanatikus tag)
Utóvizsgán lehet azt még javítani 
www.theskynet.org - Hungary alliance

Daywalker
(HÁZIGAZDA)
Áh jó az...mérnök ötös
(#6) Kronos3000
ha volna ennyi pénzem beneveznék rá,az áramkimaradás miatti védelem okán...
Ha ígérsz valamit,és szó nélkül eltűnsz,maradj is ott,én nem felejtek...

Angel1981
(PH! addikt)
Az az USB 3.0-s igencsak bejövős! 

Cobra.
(senior tag)
Egy szünetmentes tápegység azért olcsóbb, mint ennek a felára
Mondjuk egyértelműen nem otthoni felhasználásra lett kitalálva.

King Unique
(őstag)
Igen,nekem is 
De a 400 MB/s csak gondolom a benne lévő SSD max sebessége ( pl.sata 3-on),mert az usb3 nem tud ennyit,v már igen 
[ Szerkesztve ]
Jól megkérik az árát a meghajtóknak.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

TeeBee73
(őstag)
Az USB 3.0 elméleti maximuma is 400MB/s.
[ Szerkesztve ]
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

King Unique
(őstag)
Az elméleti az 600/625 MB/s,nem
,a gyakorlatban nyilván nem tud ennyit,eddig amit láttam neten,ott 3xx MB/s-et mértek,ezért is csodálkoztam a 400-on,de ha ezzel mát tudja (elméletileg) ,akkor tudja...

TeeBee73
(őstag)
Úgy tudom, az USB3 szabvány maximuma 5Gb/s.
(Lehet, hogy tévedek. Portom van hozzá, eszközöm nincs, így tesztelni nem tudok.)
MOD: (10mp híján, 1 nappal később válaszoltam.
)
[ Szerkesztve ]
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."