Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Házimozi  »  [Re:] USB-s JVC hangfal

(#1) Kalandor

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Még nem láttam az árat, de sokak álma egy ilyen madzagtakarékos, egyszerű cucc.

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#2) lorenzen

lorenzen
(senior tag)
LOGOUT blog

A 24 watt kimeneti teljesítményű eszköz....csak rákapcsoljuk az USB portra, és máris szólhat a zene. Ráadásul ezen keresztül kapja az áramot is

Ha csak nem USB3, akkor a 24W maximum 2.4W a valóságban.

Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)

(#3) siti

siti
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

madzagtakarékos?
szóval a sima mezei audió vezeték helyett lesz majd sima mezei USB? ami vastagabb, merevebb, rövidebb. lehet ez minden lány álma??

még ha wireless lenne. akkor igen. de az se újdonság már.

minden rendes embernek van otthon voodoo

(#4) Pacák

Pacák
(senior tag)
LOGOUT blog

Akkor foglaljuk össze: usb hangfal annyit tesz, hogy ez gyakorlatilag egy "hótegyszerû" usb -s hangkártya, ami mellesleg össze van építve a hangfalaival. Letiltahatjuk az alaplapi prüntyögôt, vagy kihúzhatjuk a gépbôl a pci (pci-e) hangkártyát. Ha valakinek ez kell: tessék. A másik helytakarékos megoldás a brand gépek beépített mono! hangszórója (compaq evo, apple macpro)-, na egy olyan mellé semmi pénzért sem vennék még egy ilyet is. :P

Nuclear launch detected Megszületett Máté, 3100g, 55cm. 2005. IX. 16. 15:42 -kor Megszületett Balázs 3170g, 55cm. 2008. VII. 5. 02.25 -kor:)

(#5) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Jól néz ki, szeretem a JVC cuccokat.

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#6) JanFe

JanFe
(fanatikus tag)

Tetszik :) , jo otlet

"There is nothing permanent except change"

(#7) DBob válasza lorenzen (#2) üzenetére

DBob
(őstag)
LOGOUT blog

Biztos pmpo ;]

DBob eladó dolgai -> http://href.hu/x/bb0p

(#8) csendes válasza lorenzen (#2) üzenetére

csendes
(fanatikus tag)

"akkor a 24W maximum 2.4W a valóságban"
Jó esetben (500mA 5V-on), de az még csak bemenő teljesítmény, az RMS-ben kb. 5% ha megjelenik. PMPO-ról igazából senki se tudja, hogy micsoda (valami csúcsteljesítmény), azért szeretik a marketingesek. Végülis, ha belecsap a villám simán összejön egy pillanatra...

[ Szerkesztve ]

Ki állította meg az órát?

(#9) malwy válasza lorenzen (#2) üzenetére

malwy
(senior tag)
LOGOUT blog

Mondjuk lehetne olyan feature-je, hogy minél több usb madzaggal kötöd össze, annál hangosabb:)

PC alkatrészek (P3-P4) stb. ---> http://href.hu/x/hpft "A hollók rajban repülnek, a sas egymagában."

(#10) moha21 válasza lorenzen (#2) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha USB3 akkor is max 5 W, ha csak USB2 akkor 2,5w az elméleti maximum amit kap betáp oldalról, attól még jó eszköz lehet.

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

(#11) PHM válasza csendes (#8) üzenetére

PHM
(őstag)

A PMPO jelentésére már nem emlékszem, de valami olyasmi,
mint az autók üzemanyag fogyasztásánál a HLH.
(Hegyről lefelé, hátszélben.) :)
Marketing...

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#12) evone válasza siti (#3) üzenetére

evone
(őstag)

Tehat azt mondod hogy az otthon tobbszazezer forintod hangrendszeredet amiben tobbszaz wattos hangfalak vannak mindossze egyetlen audio vezetekkel mukodteted amit a szamitogepbe dugsz? Az erosito es hangfalak kozott nincsen kabel, azoknak áram se kell, stb? :)

Segitek: arra gondolj itt, hogy 2-3 kabel helyett egy darab usb kabel van.

[ Szerkesztve ]

ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)

(#13) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Az viszont nincs írva, hogy hány darab USB csatival rendelkezik ;)

**A 30 cm magas és 18 cm széles szerintem pont fordítva lesz. :P

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#14) Kalandor válasza siti (#3) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az.
Nem kell neki áram és nincs a két hangszórót összekötő sem. 3 helyett csak 1 kábel. A semminél, a gépekbe/monitorokba épített hangszóróknál biztosan jobb ez is.

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#15) Mr.Minyi

Mr.Minyi
(kvázi-tag)

Ha valaki hangszórót akar laptophoz akkor ez ideális.Hordozható, keskeny, nem kell tökölni az árammal hogy hova a fenébe dugod majd be mikor minden aljzat foglalt és nincs más elosztód.Jó ötlet szerintem küllemre is jópofa.

Don't live your life in vain!! Motorola Defy!

(#16) rakloo

rakloo
(fanatikus tag)

Csak még mielőtt valaki elhinné ezt a 24W-os marhaságot,megsúgom hogy 24W a mellette felejtett vasalóval együtt értendő PMPO szerint.
USB-n 5V és max 500mA tud átfolyni,ami 2,5W-al egyenlő :)

555-SHOE

(#17) Trub válasza rakloo (#16) üzenetére

Trub
(tag)

Ilyen kicsi eszköztől a 2,5W is szép teljesítmény. Végül is nem falbontásra készült.

(#18) schawo

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

PMPO: Peak Music Power Output, a maximális teljesítmény, ami még nem tesz kárt a készülékben. De ez nem mond el semmit a hangrendszer hangosságáról (RMS: Root Mean Square).
Ez a csipogó egy vicc :) De biztos drága lesz. Szegény Pisike majd megkapja karácsonyra, jól :))

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#19) moha21 válasza schawo (#18) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Még jó hogy a hangerőt decibelben mérik, így az RMS sem mond el mindent. Amúgy meg pont elég lehet ez valóban laptophoz. Van 2 x 5 w teljesítményű sztereo hangrendszerem és messze nem csipogó kategória....az más kérdés, hogy ez nem 24w.

(#20) shark300 válasza PHM (#11) üzenetére

shark300
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

PMPO = Pusztuláskor Mérhető Pillanatnyi Olvadáshő, vagyis maximum ekkora energia szabadul fel a rendszerből a szénné égés pillanatában. via nyunyu

[ Szerkesztve ]

Ha egy hirdetésem lejárt, akkor már nincs meg az a termékem.

(#21) Spor

Spor
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Ameddig nem próbáltátok ne ítélkezzetek, én sem nézek ki ebből sokat de sokszor lépődtem már meg!

www.pc-style.hu

(#22) DBob válasza schawo (#18) üzenetére

DBob
(őstag)
LOGOUT blog

"PMPO: Peak Music Power Output, a maximális teljesítmény, ami még nem tesz kárt a készülékben."

Ezzel csak egy a baj. Ezt a definiciót, és egyáltalán a fogalmat nem villamosmérnökök találták ki, hanem marketingesek. Olyan készülékekre írnak rá kW feletti pmpo-s értékeket, amik már annak 1/10-e teljesítménynél maximumon vannak.

DBob eladó dolgai -> http://href.hu/x/bb0p

(#23) Szirti válasza shark300 (#20) üzenetére

Szirti
(tag)

Ez nagyon jó :R :C

"Revenge is a dish best served cold." - old Klingon proverb

(#24) siti válasza evone (#12) üzenetére

siti
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

"hifi" (20e) és PC között egy vezeték megy és hidd el elég.
az hogy itt össze van építve a hangfal és "erősítő" és ott nincs vezeték már más téma.
ha ebből csinálsz 5.1-et, mert ilyen okos vagy, akkor se lesz kevesebb.

minden rendes embernek van otthon voodoo

(#25) moha21 válasza siti (#24) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De kábelek nélkül, hogy a túróba csinálsz 5.1-et? Wifi meg elem mindegyikbe? Az roppant praktikus. Az odáig jó, hogy usb-n mondjuk átküldöd az adatokat amit dekódol vmi, de energia is kell azoknak a hangszóróknak, 5.1-et meg nem lehet 1 dobozba csomagolni.

(#26) rizso

rizso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát sok haszna nem igazán van egy ilyennek...Vannak ennél komolyabb, értelmesebb usb-s megoldások is zajkeltésre ;)

(#27) eclipse006

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

Kiváncsi lennék a hangjára élőbe,de az a teljesítmény nagyon gyanús nekem :) ,a designal nincs semmi gond,de ez alap. JVC cuccok jól néznek ki.

szerk:most villant át az agyamon hogy a megélvő JVC-MX-s20 minihifim,tud ekkora teljesítményt,szóval ez egy nagy hülyeség,nem hiszem hogy usb-ről fel tud venni annyit,csak marketing.

[ Szerkesztve ]

https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

(#29) katona.t válasza moha21 (#25) üzenetére

katona.t
(tag)
LOGOUT blog

"5.1-et meg nem lehet 1 dobozba csomagolni"
:DD [link] :DD

Én hallottam már hasonlót szólni és egész szép volt a hangja (a minőségére gondolok, nem az erejére)...

[ Szerkesztve ]

(#30) moha21 válasza katona.t (#29) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igaz a hangprojektorokat kifelejtettem, de az más árkategória.

(#31) katona.t válasza moha21 (#30) üzenetére

katona.t
(tag)
LOGOUT blog

Hehe Elég bénán sikerült megfogalmazni...
A JVC-re értettem, hogy nem olyan rossz.
Egy ismerősömnek van hasonló, az egy nagy képkeretnek van álcázva. Illetve az is, mert képet teszel bele, felakasztod a falra, a haverok meg lesnek hogy honnan jön a zene.

Útvonal

Fórumok  »  Házimozi  »  [Re:] USB-s JVC hangfal
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.