Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

A 90%-os hatásfok dícsérendő!

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#2) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

:Y Mennyi?

Alléz Olympique de Marseille!

(#3) radi8tor1

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Ha mindkét kimenete használatban van, akkor jobb lett volna sárga színnel világítania. Amúgy is az a zöld és vörös LED színek keveréke.

TRON addict

(#4) Zso2

Zso2
(őstag)

Jó kis ezermester cucc, itt aztán lehet tölteni bármit.. :)

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#5) Abu85 válasza radi8tor1 (#3) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ennél nagyobb hibája ne legyen egy terméknek. :)

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#6) radi8tor1 válasza Abu85 (#5) üzenetére

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Egy fontos adat hiányzik nekem a leírásból. A feszültség, amit lead hány V? Másra is jó ez a tápocska nem csak notebookot tölteni.

TRON addict

(#7) Abu85 válasza radi8tor1 (#6) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Talán meg tudnám mondani, ha nem kukáztam volna a sajtóanyagot. :B Így viszont meg kell várni, amíg felkerül a termék a CM honlapjára.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#8) radi8tor1 válasza Abu85 (#7) üzenetére

radi8tor1
(PH! nagyúr)

:R

TRON addict

(#9) Duliee

Duliee
(őstag)
LOGOUT blog

Eljön az időszak, amikor a töltők a laptopoknál is egységesek lesznek???

Telefon: microUSB

Notebookhoz is kitalálhatnának már valamit, microCharger vagy tudomisén...

Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d

(#10) macilaci78 válasza Duliee (#9) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

A notebookok egyik véglete az ultrahordozható, keveset fogyasztó valami a kis Nokiatöltőkre hasonló töltőcsatlakozóval. Ezeknél nincs helye a DTR-ek töltőaljzatának. ;]
Ez még egy darabig nem lesz egységes annál is inkább, mert egyes gyártók külön figyelmet szentelnek annak, hogy csak gyári töltőkkel tudjon üzemelni a készülék.

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#11) Muerte75 válasza macilaci78 (#10) üzenetére

Muerte75
(senior tag)

Minden esetre ötletes. :K

TMUF timeless

(#12) _Oscar válasza Abu85 (#7) üzenetére

_Oscar
(tag)

Fent van a honlapon. [link] 19V-ot tud.

Annyira azért nem univerzális.

Chuck Norris már utazott a 4-es metrón. Még '97-ben... Keddig nem leszek itthon. Ha valami kell a cucaimból telefonon keress.

(#13) kerelo

kerelo
(senior tag)

Jó termék.Tetszik :K

Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

(#14) (ÉN)közPONT válasza Zso2 (#4) üzenetére

(ÉN)közPONT
(őstag)

Szerintem is jó kis holmi....olyan svájci bicska jellegű :)

BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

(#15) O_L_I

O_L_I
(senior tag)
LOGOUT blog

Az a baj h 10 font körüli összegért szinte bármilyen laptophoz lehet kapni töltőt amazonon, tehát ilyen formán 65 eurért ez kb csak egy notebook szervizesnek éri meg.

CAPS LOCK - Unleash the Fury!!!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.