Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na, ez még jobban hangzik mint az a múltkori. Ez már minőségi cucc.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#2) Silentfrog válasza Kendek (#1) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

Bár nem tudom ,hogy mi történhet a noti mellé adott adapterrel./szokott az elromlani?/Viszont jo alternativa lehet ez ha az eredeti kileheli a lelkét

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#3) shteer válasza Silentfrog (#2) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ritkán, de előfordul. talán gyakoribb a kutya megrág, baleset, elveszik probléma

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#4) erdoke válasza Silentfrog (#2) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Az se hülyeség, ha nem kell cipelni két olyan hely között, ahol gyakran használod a töltőt.

Nekem Opera alatt nem működik a választó, szám helyett azt írja, hogy "Please wait a minute..." IE alatt bejön a dugó száma. :F

[ Szerkesztve ]

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#5) Chaser válasza Silentfrog (#2) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Van olyan aki picoPSU mellé venné HTPC-be, ez legalább minőségi cucc.

New world...old thinking...IBM T60;)

(#6) rebugra válasza Silentfrog (#2) üzenetére

rebugra
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Mivel én hordom mindenhova, ki be húzogatom, csak tönkre megy egy idő után...jól jön az ilyen

════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-

(#7) Integra válasza erdoke (#4) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ahogy az se volna hülyeség, ha végre a notebook töltők esetén is megtudnának állapodni egy szabványban, ahogy az okostelóknál a jack dugóban meg a micro usb-ben.

(#8) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Fujitsu gépekhez ez sem jó :(

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#9) Kendek válasza bartucc (#8) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De, valószínűleg jó hozzájuk is. Vagy nem tom, 10% alatt marad a részesedésük a piacon? Hungarisztánban biztosan nem. Attól, hogy nincsen odaírva, még bőven jó lehet, nekik sincsen tök egyedi szabványuk.

[ Szerkesztve ]

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#10) moha bácsi

moha bácsi
(senior tag)

Nálunk már két kollégának ment tönkre a noti adaptere: mindkettő vezetéke a tövénél megtört. Az egyik HP laptop Dell csatival :W persze, hogy nem volt hozzá jó semelyik. Amelyiknek stimmelt a csatija, a feszkó nem volt jó. Mit össze szarakodtam, mire szereztem egy másik, hasonló HP-t.

"Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog."

(#11) waverider

waverider
(senior tag)

tök szép a doboza, de hogyan néz ki a termék? ej-ej :F

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#12) stifi válasza shteer (#3) üzenetére

stifi
(senior tag)

vagy a simán többre van szükség, mert nem szeretik cipelni

egyébként elromlani is könnyen elromlik, nem véletlen, hogy a töltőre és az akkura minden gyártónál csak 1 év gar. van, hiába van a notebookra akár 4..

Nincs időm kedvesnek lenni...

(#13) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Biztos, hogy olcsobb lesz, mint a notebook gyartok sajat adapterei.

(#14) Destructo

Destructo
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nemsemmi...

aAa GééPPPeTTTtt 3 éve vettük öö pénzé..öö péénnééégy , őő hát a géppp az rossz, meee nem meggyöö.....

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.