Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Yutani

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Úgy néznek ki, mint két, egymással szembe fordított heverő. :DDD

Na de komolyan: lehet ebben a formatervben valami, talán az oldalsó nyúlványok miatt jobb a hőleadása. Már csak a felület megnagyobbítása miatt is.

[ Szerkesztve ]

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#2) Eagle16

Eagle16
(PH! addikt)

"két narancsszínű LED"
Jujj, este durván nézhet ki :D
Bár a moddingosoknak tökmindegy milyen színű, csak világítson :D

---

(#3) Lipton válasza Yutani (#1) üzenetére

Lipton
(senior tag)

Abba a nyúlványba szerintem már nem sok hő jut el.

(#4) Muton válasza Lipton (#3) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

az a nyúlvány a ventirács :))

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#5) Ndruu

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Miért erőltetik ezeket a 9.2-es ventiket...?:F
Nehezen beszerezhető, hangosabb, mint a 12-es... :( értem...

sálálé

(#6) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem tetszik nagyon!Mutatós egy hűtő! :C
Itt egy nagyobb kép róla:
[link]

Family Guy Online - Closed Beta

(#7) Lipton válasza Muton (#4) üzenetére

Lipton
(senior tag)

Ventirács? A ventilátor azon a középső kis fémhez van hozzáfogatva.
A lamellákon két oldalt kiálló részre gondoltam.

A Nexus jó cucckat csinál, nekem Nexus tápom van, és tényleg semmi hangja.

[ Szerkesztve ]

(#8) Szlovi

Szlovi
(senior tag)

Végül is nem rossz,de jó sűrűn van lamellázva ami felerősíti a szélzajt :O

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

(#9) nesa válasza Lipton (#7) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Es hol lehet nexus cuccokat venni??

Ez erdekelne konkretan.

[ Szerkesztve ]

Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

(#10) Lipton válasza nesa (#9) üzenetére

Lipton
(senior tag)

Én Svédországban vettem a tápot, de láttam olyan chipset hűtőt is amit Te keresel. 160-180 SEK-be kerül, kb 4600-5000 forint.

(#11) Grigorisz válasza Eagle16 (#2) üzenetére

Grigorisz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Moddingos vagyok de a házam gyári kékjét kicseréltem borostyán sárgára...úgyhogy nem mindegy.... :DD

Ha egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!

(#12) Robi BALBOA válasza Ndruu (#5) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

Hát egy 12-es venti tényleg jobb lenne!!!
Régen én pont ezért vettem a Zalman CNPS 7000 helyett 7700-at!!
De amúgy jól néz ki,tesztet kérünk!

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#13) t-shirt válasza nesa (#9) üzenetére

t-shirt
(PH! kedvence)

Tessék [link]

[ Szerkesztve ]

(#14) nesa válasza t-shirt (#13) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Koszi :R

Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

(#15) Muton válasza Lipton (#7) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

Ventirács?
aha, mert ha rátenyerelsz, akkor nem darál be a venti ;)

(#16) LonGleY

LonGleY
(senior tag)

Nálam akkor nyer értelmet egy hűtőborda, ha lehet rajta cserélni a szabványos 8-as, vagy 9-es ventit. Anélkül mit sem ér hoszútávon.

A bedarálás nem is a kezedre veszélyes, hanem az ijedtség folytán kiütött PCI kártyákra.. :D

[ Szerkesztve ]

A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16

(#17) kovy79

kovy79
(őstag)

"extraként két narancsszínű LED került bele" :W

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#18) Lipton válasza Muton (#15) üzenetére

Lipton
(senior tag)

Ahhha! :DD

(#19) engusz válasza Ndruu (#5) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Szerelhetnék azzal is, de minek? Nexus-éknál elsősorban a csendesség/megfelelő hűtés az első szempont. Igaz, az új hűtői komolyabban néznek ki, mint az elődők, ezért sejthető, hogy a hűtési teljesítményük - ha nem is kiemelkedő -, de mindenképp jó lesz.

A XiR hűtők mellett megjelent a HOC-9000 is, mely az általad hiányolt 120mm-es ventilátort használja.

(#20) engusz válasza Szlovi (#8) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Hamarosan érkezik belőle egy dobozra való. Abból majd megy tesztre is, és akkor kiderül.

(#21) engusz válasza LonGleY (#16) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Melyik CPU hűtőd volt az, amelyik olyan sokáig szolgált, hogy meghalt rajta a ventilátor? :)

(#22) Füge007

Füge007
(senior tag)

Érdekesek ebből a szögből fotózva. De lassan már el lehet felejteni az ilyen nagy hűtőket az új Intel procik nem nagyon melegednek.

Füge

(#23) Eagle16 válasza Füge007 (#22) üzenetére

Eagle16
(PH! addikt)

Tuninghoz még jól jöhetnek :U :)

---

(#24) Xpod

Xpod
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tök jól néznek ki. Elgondolkodtatottt, hogy lehetne ezeket felbarkácsolni egy SocketA foglalatra, a mostani Falconrock helyett.

Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.

(#25) Füge007 válasza Eagle16 (#23) üzenetére

Füge007
(senior tag)

Persze, de ha már eleve alapon nem olyan melegek, akkor talán kisebb hűtő is elég lesz. Aminek sokak örülnének, mivel ezekhez a nagy hűtőkhöz nagy ház is kell. Az én SCYTHE ANDY SAMURAI MASTER hűtőm sem fér be egy kis házba, szép nagydarab :D

Füge

(#26) Füge007 válasza Xpod (#24) üzenetére

Füge007
(senior tag)

Igazad van pofás két hűtő, kiváncsi volnék egy tesztre mit is tudnak élesben?!

Füge

(#27) venember83 válasza Ndruu (#5) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azonos fordulaton halkabb a 92es venti ;) Igaz, kevesebb levegőt is szállít, de ha egyszerűen nincs szükség többre? Meg aztán fel kell osztani a piacot szegmensekre, limitálni kell a termékpaletta szinte összes tagjának a képességeit, hogy ne rontsa a felsőbb szintű termék eladásait. Egyszerű ez, kérem szépen.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#28) Xpod válasza Ndruu (#5) üzenetére

Xpod
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hol szerezhető be nehezen? Millió meg egy cég csinál. Ja és halkabbak és több levegőt szállítanak, mint a 8cm-es társaik.

(#29) dokesz007

dokesz007
(fanatikus tag)

Hááát...nem túl szimpi...de csak azért mert nem lehet rajta ventit cserélni....ill lehet, de holt kapsz ui ventit rá....

---C.2.A. Dokesz007 ---I'm the power---SAJTOLOK---

(#30) engusz válasza dokesz007 (#29) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Azt a pár %-nyi rossz (vagy elromló) ventit (akár CPU hűtőről volt szó), rögvest cseréltük. Ilyenből nem csináltunk problémát.

Igaz, ezek rendre nagyon porosak voltak. Egy kezemen meg tudom szálmolni azokat, amelyek nem a poros környezet miatt álltak le. (Amúgy a PHT-3600-as hűtőknél volt tapasztalható, hogy a ventilátor könnyen megadta magát.)

[ Szerkesztve ]

(#31) Johnny Cage

Johnny Cage
(PH! addikt)

Az árukról van valami infó?

(#32) Ndruu válasza engusz (#19) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ez a HOC-9000 szép darab. A színösszeállítás is tetszik és a mérete is jó. (Bár SocketA-ra úgysem megy fel:DDD)

Xpod: Tényleg létezik 9.2-es venti, de ezeket a Zalman által is használt "keret nélküli" ventilátorokat nem lehet csak úgy "csókolom kérek egy kiló kenyeret" módon beszerezni. Vagy lehet őket külön is kapni?

sálálé

(#33) Geller_1972

Geller_1972
(PH! addikt)
LOGOUT blog

...újjujjujjjujjjjuj....

Pentium 4 630 HT 3.0Ghz/2M/800 S775 for sale. (http://href.hu/x/hs1r)

(#34) Lipton válasza Ndruu (#32) üzenetére

Lipton
(senior tag)

Az ugyanilyen felfogatásu 12 centis talán konnyebben beszerezhető?

(#35) Szlovi válasza engusz (#20) üzenetére

Szlovi
(senior tag)

Tesztre? Várjuk:R

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

(#36) engusz válasza Johnny Cage (#31) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Még nincs, de nem olyan vészes. A jövő hét elején kitaláljuk.

(#37) engusz válasza Geller_1972 (#33) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Ez meg hogy jön ide?

(#38) engusz válasza Szlovi (#35) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Jönni fog, mi is kíváncsiak vagyunk. :)

(#39) orbano válasza engusz (#37) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

megkérdeztem 2000 embert mi a kapcsolat a két ojjektum között. az eredmény: mindkettő processzorhűtő. gondolom így jön ide :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#40) Muton válasza orbano (#39) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

akkor fel lehet készülni még egy-két ujjuujjjujujujjuj-ra :DDD

(#41) Xpod válasza Ndruu (#32) üzenetére

Xpod
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gondolom majd lehet. De azért ha 2-3 év folymatos használat mellett lesz némi hangja, vagy gond lesz vele, nem olyan nagy gond lecserélni egy másikra a ventit, akár keretesre is. Így a képek alapján kb 15 perc alatt lehet rátenni egy keretes ventit némi átalakítás után. (A keretet tartó 4 db kis küllőt át kell vágni, és a motor alatti kis műanyag lapnál fogva rá kell ragasztani egy fémlapra, amit hozzá tudsz csavarozni. )

(#42) royalka

royalka
(senior tag)

Állat!!! :DD :DD :DD

"Idő mint a tenger" Nálam már 2 éve aszály van..

(#43) engusz válasza orbano (#39) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Tényleg az. Kedvelem is a hűtőt, szereltem pár gépet ezzel.

(#44) GumisPeter válasza engusz (#19) üzenetére

GumisPeter
(senior tag)

Vajon a HOC tudja, hogy jogosulatlanúl használják a nevét????
/hoc.hu/

:DD

Gumik Felnik Adás-Vétel ---- 0630-326-3600 ---- 1037 BP Virág Benedek u.22 / ESG KFT

(#45) engusz válasza GumisPeter (#44) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Vajon még hány dolognak lehet ugyanez a rövidítése? :)

(#46) GumisPeter válasza engusz (#45) üzenetére

GumisPeter
(senior tag)

Még jobb!
Kérdés levédette-e nemzetközileg -ha ugyan lehet ilyet-...
Ha igen, szép pénz várhat rá...:)

Gumik Felnik Adás-Vétel ---- 0630-326-3600 ---- 1037 BP Virág Benedek u.22 / ESG KFT

(#47) Supra

Supra
(újonc)

Hát, eljutottunk ide is: elboritották a piacot a látványosnál látványosabb, ámde nulla teljesitményü hütök :-) Éljen a PMPO! :-)

De nem kell búsúlni, lesz majd kék-narancs LEDes változat is, amihez Republic CD-t adnak ajándékba (lásd: Republic kék és narancssárga album).

Várható még R-G-B ledes is, ami hátlapi kiagésszitövel bármilyen szinre beállíthatóak, és akkor már csak idö kérdése, hogy mikor barkácsolja rá valaki a kinaipiacos ledes karácsonyfaégö vezérlését - és akkor már teljes lesz az izléstelenség :-)

Elnézést mindenkitöl, ez kicsit off volt, de nem birtam ki, egészségségem megóvása érdekében le kellett írnom :-)

:)) :DD :C :O

CSillagkapu rajongók ide -> www.SG-1.hu

(#48) engusz válasza Supra (#47) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Ugye most csak általánosságban nyilatkoztál... és nem konkrétan a Nexus hűtőire gondoltál?! Ugyanis, ezekről még nincs teszt, tehát nem lehet rájuk kijelenteni, hogy "nulla teljesítményű hűtők".

(#49) Supra válasza engusz (#48) üzenetére

Supra
(újonc)

Hát, a többiröl nem tudok nyilatkozni, én két hűtöre gondoltam: amiröl a cikk szólt, és amit itt feljebb belinkelt valaki.

Amúgy meg ha nem a világitás és a "húúúúúdeüberjólnézki" a lényeg, és kicsit megnézi jobban az ember, ami a képen van, azonnal ordit az alapvetö tervezési hiba. Amúgy meg nem kell restnek lenni, elö kell venni egy hasonló ventillátort, megnézni hogy merre és hogy fújja a levegöt - keresni kell 1 dohányost.

de elmondom a lényeget: ha az oldala nincs lezárva a ventinek, akkor a levegö nagy részét sugár irányba nyomja ki, ezen felül egy részét vissza is keringeti - egyfajta rövidzár keletkezik. Ezen felül, a motor alatt közvetlen SEMMIT nem fúj ki, ami mégis lefelé megy, az 30-40 fokban a motor forgás telngelyétöl kifele fogja fújni. ergó, a megmozgatott levegö kb 50-60 százaléka egyáltalán el sem éri a bordát, illetve nem csinál semmit. A motor alatti rész gyakorlatilag szintén kiesik, mint ahogy tök fölösleges a magon lévö hütöborda is, ami csak passzivban müködik - ekkora méretben elhanyagolható.
Valamint a höcsövek száma is elég gyér, az a 3 csö nem fog sok höt átpumpálni - ráadásul azt is feleslegesen hosszú úton teszi.

Ergó, ez a venti kb annyit hüt, mint egy harmad akkora, jól megtervezett darab... Ajánlom a figyelmedbe a scyte ninja plus-t ( http://www.scythe-usa.com/product/cpu/006/scnj1000p.html)
Bár még véletlenül sem igy kell rátenni a hütést, ahogy a képen van, és itt is jelentkezik a fent leirt hatás egy része, de közel sem annyira. Valamint azt irja, 6 höcsö, de ha jobban emgnézed, ez effektive 12-nek felel meg...

Na, hát erre gondoltam :-) Remélem kielégitö voltam :D

CSillagkapu rajongók ide -> www.SG-1.hu

(#50) engusz válasza Supra (#49) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Nem feltétlenül kell "házban" lennie a ventilátornak. Nem csak az tudja irányítani a levegő útját. A lapátok formája, dőlésszögük és számuk is hatással van a levegő irányára. Ahogy a heat-pipe csövek száma sem jelent semmi biztosat. Csak nézz meg egy Thermalright Ultra 120A-t, a maga 4 db csövével. Sok nagyobbnak és erősebbnek látszó hűtővel felveszi a versenyt, és van, hogy le is körözi azokat.

Amúgy, még mindig nincs semmilyen konkrét mérési adat a hűtőkről. Ezért végtelenül nagy butaság bármilyen tényszerű véleménnyel élni.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.