Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

All in one :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#2) qqwerty

qqwerty
(kvázi-tag)

Ez a topik nagyon népszerű! :)

Nokia AXF-15S antenna adapter+MBC-15S tartó+ragasztható belső GSM antenna eladó

(#3) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

iponos hir

(#4) Gyuri27

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Egy tesztet megnéznék róla. Meg egy árat. :K

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#5) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Látom a led erről sem hiányozhat.

(#6) JanR

JanR
(őstag)

Oke, hogy corei7 es a gtx200-ra nem ajanlott, de en egy ati hd 48xx-re se tennem fel, mert nem csak a GPU-t kell huteni... Sose voltam kibekulve az un. univerzalis dolgokkal.
De egy tesztet biztos megnezek rola cpu es gpu teren.

www.oaziscomputer.hu

(#7) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szép széles hűtő, biztos hűt is rendesen... de ahogy a LED szót olvastam a nevében, gondoltam, hogy erre is biztos kékled került... és úgy is lett :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#8) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Igen, eljutottunk odáig, hogy egy újabb vga több hőt ad le (és többet fogyaszt) mint egy cpu. Jó ötlet, de ahol más, melegedő alkatrész is van a vga-n, ott kevés lehet.

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#9) Metalfan

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

...hőelvezetési képességét egy kék LED-del ellátott, 92 mm-es ventilátor segíti...

Komolyan majdnem azt olvastam, hogy a hőelvezetést egy kék LED is segíti :DDD

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#10) BR4D

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Arra várok már, mikor jön olyan aki elkezdi megint mondani azt, amit általában minden Zalman topikba bemond valami okos ember. :(((

(#11) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem ez a hűtő olyan, mint a 4 évszakos gumiabroncs...

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#12) gog

gog
(őstag)

Ha a ventit is lehetne cserélgetni a szabványos 9, és 12-sekkel azt mondanám: Végre, megtaláltam! De most már a végén jobb megoldás valami univerzális vizes cucc.

a pszihé és a test, vagy a test és a pszihé?

(#13) kételkedem válasza ^Clown (#11) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó megközelítés és szerintem remek ötlet. Gyárt egy olyan hűtőt, ami csak bizonyos megkötésekkel ajánlható. A tuningolt, vagy már alapból nagyon felmelegedő CPU-ra vagy GPU-ra úgyis spec hűtőt kell venni. Mivel ennek a mérete kicsi, a felfogatás módja univerzális, a venti szabályozható, így inkább a kevéssé melegedő alkatrészekből épített gépekben van létjogosultsága.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#14) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ennek mi értelme van? VGAra veszek VGA hűtőt, CPU-ra meg CPU-hűtőt. Mindkettőt a specifikus hűtő jobban lehűti, mert ahhoz lettek tervezve. Persze, ha olcsó ez a Zalman cucc, akkor van létjogosultsága.

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#15) Stiky válasza Metalfan (#9) üzenetére

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

És majdnem erre alapoznak is. Hisz pszihésen azt próbálják veled elhitetni, hogy a kék hidegebb. :)

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#16) daa-raa válasza Metalfan (#9) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Már hogy ne segítené? A kék hideg szín.

Si vis pacem, para bellum.

(#17) Lewzke válasza daa-raa (#16) üzenetére

Lewzke
(senior tag)

:DD
Na ez jó volt !

Steam ID: http://steamcommunity.com/id/mxclcd

(#18) ígyvanferi válasza daa-raa (#16) üzenetére

ígyvanferi
(senior tag)

:D

"Ennek megfelelően a magas fogyasztású, négymagos Intel Core i7 (...) processzorokhoz, (...) nem ideális az új Zalman modell." Persze, főleg, hogy lefogató sincs hozzá...

(#19) hcl válasza gog (#12) üzenetére

hcl
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lehet. Fogod, leveszed, rágányolsz egy bármilyet.
Csak keratívan, gány a lelke mindennek :DDD

Galériám : http://kilatas.webuda.com/ ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Ha privátot írsz, és én válaszolok, vedd már a fáradtságot, hogy visszaírj...

(#20) HERR Z

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

amúgy....nem ez van gyárilag mostanába a giga karikon? ott pl pics@hangos:D

(#21) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

giga 88gt-n volt rajta először ilyen (asszem én legalábbis arra emléxem először...) jó hogy kiadták...

(#22) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És van is olyan hatékony, mint egy Accelero S1 2 Yate Loon ventivel? :DDD

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#23) syC

syC
(PH! addikt)

Nájsz, de sosem vennék ilyet :B

• De hova temetik a túlélőket? •

(#24) oliba válasza Egzee (#21) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem te az OEM piacra szánt VF830-asra gondolhatsz, aminek rozsdaszíne volt. Nagy fejlesztés volt +2 hőcsövet belerakni. 1 éves munka :D

(#25) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az első hűtő, ami a vga-ról a procira vándorol :)
korábban a vga-kon csücsült ilyen

True Success is Blonde

(#26) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

én Zalmi tulaj vok közel 7-8hónapja...de panaszom nincs rá!nálam teszi a dolgát.de CPUra nem tenném föl eztaz újdonságot... :N VGAra meg....max ha 1GPU-s karim lenne...!

de ami bosszant picit ien venti híreknél,hogy az ATI kétmagos "cserépkályha" X2eséhez még mindig nem dobtak ki speckó hűtést.... :W (kiv asus 3870 X2 TOP )

[ Szerkesztve ]

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#27) Loretto

Loretto
(MODERÁTOR)

Kíváncsi vagyok egy gyengén szellőző házban mire lesz képes, egy nem bivaly cpu/gpu valamelyikén.

Soirée...

(#28) DemonDani

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez talán egy jelentős lépés a hűtések univerzalitása terén! Reméljük több formában is követőkre talál a Zalman ezen a kitaposatlan ösvényen!

asd fgh jkl éáű

(#29) Cclone

Cclone
(lelkes újonc)

A 2 in 1 láz már ide is eljutott... :(

Eladó R2E hf blokkok+csatik 10K

(#30) kecsetif válasza HERR Z (#20) üzenetére

kecsetif
(tag)

Hát hasonló van az MSI 4850-emen is, csak ott még nagyobb a borda + van 4 hőcső is. De persze az is elég hangos és hát hűtésben sem remekel túlságosan, bár a pasztázás is elég gagyi alatta.
Aztán lecseréltem egy AC accelero S1 + 12 cm-es venti kombóra. Összehasonlíthatatlanul hűvösebb és halkabb lett.
Nem értem miért kell erőltetni a kicsi borda + hangos pici venti kombót! Zalmannság ide vagy oda.
Kell egy nagy borda + nagy halk venti és kész a jó megoldás... :K

(#31) ]Phobos[

]Phobos[
(senior tag)

Nem lesz hangos egy kicsit? :F

daa-raa: :D

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#32) klambi

klambi
(őstag)

4 magos cpu-hoz ez mennyire lenne jó? :F

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.