szépek
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
szépek
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

igen, tényleg szépek, és az acer egyrejobb, és 8 órát kibír, és sokkal jobb mint egy kib*szot netbook, ezért mondom hogy az életben nem kéne és nincs létjogosultsága egy netbooknak a számomra 
-=The digital artist of the darkside=-

Az a Core 2 Solo ami van benne nem egy eromu.

Egyre érdekesebbek ezek a timeline gépek...hmmm...
Nah majd ha sok pénzem lesz 
.::www.megadanceradio.hu::.

Van, akinek ez a netbookhoz képest feleslegesen drága és nehéz.
(pl. a cégünknek terepen használva)
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

Másfél hete vettem egy Acer 3810TG 944G50N -t 225k-ért.
C2D ULV 2x1,4 GHz, 2x2GB DDR3, 500GB merevlemez (ugyan 5400-as, de érzésre nagyon gyors, min. 70MB/s) és GS45 (4500MHD) illetve menet közben átkapcsolható Radeon 4330-al.
Nagyon meg vagyok vele elégedve, e-book olvasás közben 8+ órát bír, filmnézéssel 6+ óra, de terhelve is simán 4+ óra.
Dedikált VGA-val idleben is megvan simán a 6 óra. Töltés idő kb. 2,5+1 óra (80%+20%)
1,6kg mindössze, sajna a kijelzője LED és tükrös és nincs benne optikai meghajtó (nekem nem probléma), de ezen kívül egy nagyon jó kis gép ezért az árért.
Mediumban Most Wanted, Carbon TDU simán eldöcög, és annyira nagyon nem is melegszik.
Pénteken ugyan elutazok egy hétre Görögországba, de utána ha visszajöttem, szívesen hajlandó vagyok odaadni PH-soknak egy gyorstesztre, ha akarják 
Hat nem sokkal tobb azert mint a netbook.
powerd by mango, no more droid
hogy lehet ilyen billentyűkiosztást összehozni?
ennyi erővel lehetne egy egysoros shift is a többi rovására
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

Ez nagyon szep, nem szeretem az Acereket, de egy ilyet szivesen birtokolnek. 
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)
Acer-ék nagyon belehúztak. Szépek lettek!
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Szinte el sem hiszem hogy Acer.
Spec alapján bőven vállalhatónak tűnik.
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

Lassan sztem belehúzhatnak a többiek, mert le fognak maradni (főleg Asusra, MSI-re meg FuSira gondolok).

Szép, szép. De nagyon nem értem, hogy mi a ...-ért erőltetik ezt a 16:9 -es képarányt.
A 768 pixel kevés, és a fizikai mérete is alacsony
pl. a 14.1" átlójú magassága 17.56 cm, míg az általam jelenleg használt 14.1" átlójú, de 4:3 -as képarányú kijelzőé 21.49 cm.
Mozizásra lehet, hogy jó (de arra még jobb egy TV vagy egy mozi), munkára nem. A dokumentumok, táblázatok, programkódok általában inkább "magasak", mint szélesek.
Mindegy, sajnos ez a fejlődés (rossz) iránya.
Otthonra talán jó, de az üzleti gépek szintjéhez való feljutáshoz még sokat kell gürizzen és bizonyítson az Acer.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
Köszi, de nem kérjük. Éppen itt pörög nálam egy az Asztalon a 4810T társaságában. Meg van itt egy Asus UX30-is.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Oksa

Leírná valaki hogy egy Travelmate 8371 miben más mint egy Timeline 3810? Ha minden igaz, akkor a Travelmate-nek matt a kijelzője, mi másban tér el még?
Köszi!
Munkagep - http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2194430
Biza, el kell fogadni, hogy a gyártók azokat a gépeiket is üzletinek (vagy inkább vállalatinak?) nevezik, amik a korábbi definíció szerint nem tartoznának oda. Ahogyan bővül a notebookfelhasználók köre úgy bővülnek, finomodnak a kínálatok is. Ott van pl a Dell Vostro, a Lenovo ThinkPad SL, az MSI P-széria és még egy halom másik vonulat, ami egyfajta belépőszintű üzleti dolgot jelent, de mind olyan gépek, amik max külsőben és csatlakozókban térnek el a tényleg otthonra szánt gépektől. De hát nem minden céges embernek kell dokkoló, 2. akku meg vPro platform. Otthoni gépből is van ma már alap/olcsó (Dell Inspiron például), komolyabb (Dell Studio például) és extra (Dell XPS például). Azért kell a sok modellsorozat, hogy a vásárló, ha nem jön be neki az a két alapsorozat ami korábban volt, akkor ne a konkurenstől válasszon, hanem maradjon az adott márkánál.
Ennyi a lényeges különbség, talán a Travelmate-t megdobják majd gyorsulásérzékelős HDD védelemmel, esetleg alapból hosszabb garit kap és ilyenek. Szóval kicsit másabb lesz a körítés és a kabát, de a vas alapja ugyanaz.

Köszönöm! Időközben megtaláltam hogy Vista Bussiness-t is adnak hozzá
1810T tesztetek lesz valamikor? Már lassan lyukat éget a zsbemben a pénz amit férretettem rá 
Munkagep - http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2194430

árcímkéjét láttad?
Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius.

220 ezer a 13", ez igazan nem draga.
Ez hogy jött venember83 kommentjéhez? 
[ Szerkesztve ]
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

szerinted? ami igazán bc-nek számít, árkategóriában ennek duplája. vékony réteg, nem is ezt célozta meg.
a többi gyártó ilyen árban üzletinek nevezett notijai kb. ugyanilyenek.
jelenleg a piac hány %-át hasítja ki az acer ebből a nagyobb, de olcsóbb szegmensből (otthoni + alsó kategóriás)? 3. helyen volt pár éve világviszonylatban, európában ma az első. és folyamatosan jön fel, nyomul. rohadtul nem kell bizonyítania ennek a piacnak.
[ Szerkesztve ]
Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius.
Ő gondolom úgy értette hogy az üzleti gépek piacán kellene bizonyítania. Mert igazi üzleti gépük még nem igazán volt. Az más kérdés hogy manapság minden gyártó rásüti egy rakat gépére hogy üzleti holott köze nincs hozzá.
És mivel ezek olcsóbb nem üzleti kategóriás gépek nem értem minek nevezik annak. 

Csak én nem találom a cikkben, hogy milyen vékony az az ultravékony?
Nem vagy egyedül, én se találom. 

13"
323.6 x 228 x 24.9/25.3 mm
1.65 kg 6-cellás akkumulátorral
25 mm, nem rossz. Csak mennyire lehet masszív így? 

Ha mint a MBP-t unibody aluminiumbol keszitik, akkor tan tartos... 
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.
Az ára meg az egekbe szökik. 

Eddig ugy tudtam, hogy az Apple-nel csak a nevet fizettetik meg velem, mas kihozza ezt olcsobban is!
Vagy talan megse igy van

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.
Bizonyos mértékben gondolom valóban megfizeted az árat. De azért talán minőséget is letesznek az asztalra. Az alu Macbookok már lehetnek jó minőségűek amik bírják valamennyire. De pl műanyag Macbookot sose vennék, amennyit olvastam hogy repedeznek...
Applet inkább egy Thinkpaddel kell összehasonlítani hogy árban és minőségben hogy viszonyulnak. Ott inkább kijön hogy mennyi lehet rajta árban csak a névért.
[ Szerkesztve ]

Már lehet kapni, 220 ezer forint a 13"
De nem is egy darab alumíniumból van ![;]](/dl/s/v1.gif)