Nem rossz. Még mindig nem vennék netbookot, de ez nem néz ki rosszul és hardver szempontjából sem tűnik rossznak.
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
Nem rossz. Még mindig nem vennék netbookot, de ez nem néz ki rosszul és hardver szempontjából sem tűnik rossznak.
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
nekem egyedül csak a méret szúr szemet
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Ez nem netbook.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Mi az a HD4225? A komplett sorozat: Hd4200, 4225, 4250, 4270 csak órajelben térnek el nem?
Ilyet kerestem már jóideje, végre itt van 
[ Szerkesztve ]
(#5) Bad Sector

Nagyon tetszetős. Vajon mennyire melegszik? Jó lenne majd egy teszt róla.
Ingyenélés megszüntetése + élet és vagyon elleni bűncselekmények szigorú büntetése = rasszizmus
Elnézést.
Ultrathin notebook. Attól még a specifikációk nem nagyon változtak, ahogy a felhasználási terület se nagyon.
Akkor hasonlítsd össze egy átlagos notebook-nak hívott Atom-mal szerelt géppel. Kijelző felbontása, CPU, VGA, csatlakozók, stb.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Egy netbooknál azért jóval erősebb.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

Tetszik! Egy tesztre én is kíváncsi lennék! 
450dodó? Az 100e ft körül van win7-el 1ütt. Nem rossz a tudására vagyok kíváncsi a paraméterei mellett.
Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.
notebook=netbook
A paramétereiből lehet következtetni a tudására. 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Nem rossz, bár nem valami szép 
Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23 - Newton I. Axiómája eltörte a lábam :D -

Kishazánkban lesz az 130-140 ezer is.
Magyarország, én így szeretlek.....
Jelenleg még az [ilyen] szarokért is több mint 100 rugót kell fizetni...
(1,33GHZ-es, tehát lassított atom)
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!
Nah ez már tetszetős gépecske számomra is 
Pilisvörösvár környékén lanparty? http://href.hu/x/hopf
A paraméter nem mindig egyenlő a tudással.

(#14) bogyo112: Az nem lehet nálunk a kereskedőknek alig van haszna az ilyen gépeken, mivel nagyon kicsi haszonkulcsal dolgoznak.

[ Szerkesztve ]
Na, errol van szo HP... 
alba gu brath
Azt mondtam hogy következtetni. Az hogy te ezt nem jól csinálod, nem az én dolgom. 
[ Szerkesztve ]

"kilógrammos " auu
Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

nekem a multkori gateway jobban tetszett
Hát akkor következtess én a tényekre vagyok kíváncsi. 
Amúgy meg nem is tudom mit szócsatázok itt veled nem is akarok ilyen terméket vásárolni.
Úgyhogy ÖN Nyert! 
Nah ez szépen néz ki, kifejezetten tetszik 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
Ez a max 5GB ram hogy jön ki?
MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

[ Szerkesztve ]
Gondolom 1GB integrálva van a lapon és 1vagy 2 slot van szabadon 
Am. faja kis noti, ha jó árba lesz akkor bevezetek egyet itthonra

A nők, mint a parkolók......a jobbak már foglaltak, a többi vagy rokkant vagy fizetős... :)
2,5+2,5 ![;]](/dl/s/v1.gif)