Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Geönczy

Geönczy
(fanatikus tag)

Az igen. Olvastam és nem is mertem belegondolni, hogy mennyi lesz.
A végén meg oda van írva, hogy 80 ropi.
Ennyiért biztos kell egy.

CSS (Hun)Bloodkiller

(#2) dezz

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

80k egy TN-esért? LED ide vagy oda (nem ezen múlik a világ dicsősége), akkor már inkább egy C-PVA-s v. eIPS-es kb. ugyanennyiért.

(#3) Grigorisz

Grigorisz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ez tényleg HC off de ha a vastagsága (őőőő vékonysága) az egyik nagy szenzációja akkor miért egy teliszemből készült képet kell berakni róla???? így tökugyanolyan vastagnak tűnik mint a 72-es képcsöves TV-m....szemből...

Ha egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!

(#4) DEJVID

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

Új 16:10-es monitorokat nem mutatnak be, a 16:9-esek meg nem valami nagyok. Hiába 23-as ez is, a 22-es 16:10-emnél kisebbnek tűnik.

Én vagyok a PH! királya.

(#5) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak 80K? Azt hittem, hogy sokkal több lesz.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#6) plus44

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Oldalról azért megnéztem volna. :)

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#7) bluobluo válasza dezz (#2) üzenetére

bluobluo
(fanatikus tag)

Pontosan így vagyok ezzel én is!

Nem rendelek, veszek soha semmit a netről!

(#8) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

TN... :(

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#9) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Az a talp :( :D

(#10) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát...nem is tudom mit mondjak.De a monitor jobban néz ki mint a csaj. :D

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#11) lezso6 válasza P00By (#9) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mint valami pezsgőspohár talpa... :D Valóban. :U

(#12) Crytek

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

Én most ezen töröm a fejem :

LG Flatron W2220P 260EUR-ért 1920x1200-as felbontással. Elvileg valamikor nyár vége felé érkezik majd.

AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD

(#13) Face8814 válasza dezz (#2) üzenetére

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Pont ugyan erre gondoltam én is.
Nemrég volt egy hír itt a PH-n a C-PVA paneles Samuról és ha választani kéne, akkor már inkább az!

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

(#14) azbest

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

láttam már valahol [link]

bár nem pont ugyanaz a modell, de nagyon hasonlónak tűnk, kivéve a lekerekített formát

[ Szerkesztve ]

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#15) Enszuke

Enszuke
(őstag)

Az LG 2252TE sokkal kevesebbet fogyaszt, mint pl a 2252TQ. Annak milyen hattervilagitasa van? Az csak 50k-ba kerul.

(#16) G.I.JOE

G.I.JOE
(senior tag)
LOGOUT blog

Most hogy itt mondjátok, hogy csak 80k, majd jön erre egy nagykeres és lesz belőle 100! :P :D

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/h62i

(#17) dezz válasza ^Clown (#5) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Miért, hányszoros árat kellett volna felszámolni a vékonyságért?

Azt nem mondod meg ránézésre, hogy LED-es a háttérvilágítás (nem ellensúlyozza a TN gyengeségeit). Talán ott jöhet ki az előnye, ha filmet nézel, és a sötét jeleneteknél a leszabályzás által nem virít a háttérvilágítás (és akkor talán-talán lesz már olyan jó ebben, mint egy PVA :P ) -- feltéve, hogy elég gyors az elektronika a dinamikus kontraszt szabályzásban.

[ Szerkesztve ]

(#18) azbest válasza azbest (#14) üzenetére

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

itt van ahol oldalabról is mutatják az xl2370-et [link]

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#19) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

háttérvilágításért pedig LED technológia felel, aminek köszönhetően 40%-kal alacsonyabb fogyasztást tud felvonultatni hasonló méretű társaival szemben.
mondtam h ezzel jobba megtakarítás még égebben .. bezzeg akk ledurrogtak:)
de a 23" képest az a full HD felbontás fos:) már bocs:)

(#20) Ricco_hun

Ricco_hun
(senior tag)

Úgy néz ki, hogy nagyon sok profitot ki akarnak hozni a TN-ből mielőtt bevezetnék az újabb panel technológiákat emberi áron. Az, hogy meg most vékony, mit csináljak vele, kenjem a hajamra? Úgyis a talp határozza meg, hogy mekkora hely kell neki. Igaz marketingelni lehet vele ezerrel.

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#21) zed1983

zed1983
(őstag)

Ez csak annyival érdekesebb a többi 23" -os Hull HD monitortól, hogy vékonyabb :F
Ez kerül mondjuk + 30k-ba? :F

(#22) lezso6 válasza zed1983 (#21) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Meg LED. Rengeteg értelme van már attól is, hogy 3 helyett 2 centis, ha ilyen buzi nagy talpa van. :(((

(#23) zed1983 válasza lezso6 (#22) üzenetére

zed1983
(őstag)

Jah az kimaradt :R

(#24) rebugra

rebugra
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Samsung tudtam én hogy élen jár a TFT gyártásban!!

════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-

(#25) bozont válasza azbest (#14) üzenetére

bozont
(PH! addikt)

OFF
És az ára is igen baráti, most csak 400k ha jól tudom. :D Viszont annak az LCD TV-nek gyönyörű képe van :Y , annyi pénzért nem is csoda.

ON
5 000 000:1 dinamikus kontrasztarány :C :C :W
Amúgy külsőre nem is rossz, ez most kivételesen tetszik.

[ Szerkesztve ]

(#26) lezso6 válasza rebugra (#24) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Attól, hogy drágán adja a csilivili parasztvakító ipari hulladékot? :F

[ Szerkesztve ]

(#27) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Wáááh, ez igen!Tetszik nagyon! :K

.::www.megadanceradio.hu::.

(#28) aram01 válasza azbest (#14) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szerintem kegyetlen jól néz ki :Y

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#29) glutamin

glutamin
(őstag)

A LED-es megvilágítás nem rossz dolog. A monitor élettartama alatt megspórol azért pár ezrest. A vékonyság szerintem érdektelen, nem a zsebemben hordom, a talp miatt úgyis van egy fix helyfoglalása, falra meg nem nagyon szerelik az ilyesmit.

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#30) Silentfrog válasza glutamin (#29) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

Nekem tetszik,bár ha most akarnék venni uj monitort biztos bajba lennék,akkora a felhozatal.
A fogyasztás érdekes dolog,kicsit kevessebb fényerővel,sok watt sporolás eredményezhető.Kiváncsi lennék hányan veszik vissza,egy kicsit is a fényerőt,hogy sporoljanak.És ehhez nem is kell uj monitort venni.

[ Szerkesztve ]

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#31) glutamin válasza Silentfrog (#30) üzenetére

glutamin
(őstag)

Nálam Brightness 40, contrast 80. Ha ennél fényesebb lenne meg is vakulnék. Filmnézéshez mondjuk érdemes átkapcsolni, de arra meg ugye ott a Magic Bright.

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#32) Ijk

Ijk
(PH! kedvence)

Egy asztali monitornál nem hót mindegy milyen vastag? Ez a példány tipikus példája, hogyan lehet valamit a külalakkal eladni. Csak tegyenek a polcra mellé egyet a c-pva panelesekből, aztán ha bekapcsolva is összehasonlítják, akkor majd eldől melyiket fogják megvenni. Én legalábbis a képminőséget tartom inkább szem előtt. Ezért is volt crt-m amíg nem újítottam egy pva-s monitort. TN felejtős.

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#33) Teaway

Teaway
(őstag)
LOGOUT blog

Ahogy mások is írták...TN :( ...c-PVA vagy e-IPS :K

► A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt‼ ◄

(#34) Zso2

Zso2
(őstag)

Gyönyörű szerintem, és nem értem mit vagytok kiakadva a 80k-tól egy friss terméktől ezt lehet várni. Ja és mránézésre lehet látni a ledes és a sima lcd közti külömbséget, sokkal élesebb a kép...

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#35) Ijk válasza Zso2 (#34) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Nem vagyunk mi kiakadva. Csak ha ugyanennyiért ott a c-pva opció, akkor ezt vegyék az idióták.

(#36) dezz válasza Zso2 (#34) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"a ledes és a sima lcd közti külömbséget, sokkal élesebb a kép..."

:Y Tyűűű, az áldóját! :))

(#37) Zso2 válasza dezz (#36) üzenetére

Zso2
(őstag)

én így tapasztaltam, havernál ki lett próbálva egy kis házimozival...( nem értem az iróniád) azért írtam,mert fentebb olvastam valakinek nem egyértelmű...

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#38) dezz válasza Zso2 (#37) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Esetleg próbáld meg jobban kifejteni, mire gondolsz, mert ez így ebben a formában hülyeség. ;) És pontosan miket hasonlítottatok össze?

[ Szerkesztve ]

(#39) Ari18

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

80k nem is olyan sok érte. :C

(#40) mate0217 válasza Ari18 (#39) üzenetére

mate0217
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hát ja egy ilyenért nem is rossz 80k :D

Hol a nyuszi? - Hole a new see? Hideg van. - He dag one. Van két macskám. - One Kate much come. http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=117708

(#41) hibavissza

hibavissza
(senior tag)

Ha ez a ledes széria nem váltja valóra a samu igényit, akkor valszeg kivonul szlovákiából. Amúgy már kb 2 hónapja ezt fossák a szalagok. A sztenderd lcd-k meg átjöttek ide. Úgyhogy ezeket ne vegyétek, had xopjanak a szlovákok is picit ;] (középszar vicc volt :) )

[ Szerkesztve ]

(#42) hunmyke válasza bozont (#25) üzenetére

hunmyke
(fanatikus tag)

Az a dinamikus kontrasztarány a világ legnagyobb parasztvakítása.
2233BW-en is 50 000:1-hez dinamikus van. A valós meg 1000:1-hez...

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

(#43) Televan

Televan
(senior tag)

Hol vannak már a 60hz működő SVGA monitorok. 1x éve azok is 30.000 ft ba kerültek.
A samsung termékei mindig szimpatikusak voltak számomra.
Lehet karácsonyra(bár messze van még) beruházok egy ledes monitorra. A 17" acer már kezd kicsi lenni a mai játékokhoz és a hd filmekhez.

"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

(#44) bozont válasza hunmyke (#42) üzenetére

bozont
(PH! addikt)

Tudom, én is arra gondoltam hogy "nem tudom sírjak vagy nevessek" kategória. :K

(#45) Ijk válasza Televan (#43) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Éljen a led! Valamivel továbbra is eladhatóvá lehet tenni a TN paneleket az ostoba nép számára.

(#46) plus44 válasza P00By (#9) üzenetére

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most nézem csak... :( Nem egy időtálló alkatrész, az tuti. :)

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#47) tisvol

tisvol
(kvázi-tag)

Egy kicsi talán OFF a dolog.
De minden monitor-os cikknél fellángol a panel-csata. Talán olvastam már más valakitől is hasonló kérést.
Nem lehetne valami gyüjtő cikket írni (akár a teljesség, akár a teljesség igénye nélkül) a jelenleg kapható monitorokról, ami semmi mást nem tartlamazna, mint a paneltípust? Eléggé kusza a dolog, mert ha monitort akarok vásárolni, akkor az eladónak (internet vagy bolt) sokszor gáza sincs a dologról. Ráadásul gondolom van olyan monitor, amit szerelnek ilyen-és olyan panellal is. Persze a típusszámuk más, de ki igazodik el ezek között?
Szóval jó lenne egy biztos hely, ahonnan lehetne tájékozódni, és nem a fórumok sokszor bizonytalan és ellentmondó infóira hagyatkozni.
T.

Üdv:T.

(#48) akosf

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez a talp nagyon béna...
Remélem adnak hozzá egy guriga kétoldalas ragasztót is. :DDD

(#49) Alby__

Alby__
(újonc)

Jó dolog hogy keveset fogyaszt, értékelem, de azért lássuk hogy aki iylet vesz nem a villanyszámla miatt parázik. Divatos ezzel (is) vakítani a vásárLókat. (egy hivatali monitornál lehet hogy hasznosabb a kis fogyasztás)
Azzal büszkélkedni hogy hány %-ban újrahasznosítható az is mókás,
soha senki nem fogja szétszerelni az újrahasználható anyagrészeit.
(lomtalanításnál sem így szerelnek :) )
Zöldítsék a gyártást inkább.

1080p-t beleeröltetni 23"-os monitorokba hülyeségnek tartom, icipici pixelek lesznek,
aztán meg vehetsz hozzá bivaly videókártyát hogy natívban tudj játszani is rajta.
De azért rá lehet feszíteni a fullhádé logót.

Amúgy tetszik a cucc, csak sok köré a demagóg baromság.
Én inkább veszek kis SPVA monitort + LCD TV-t. Ez csak egy vélemény, de megvan ennek is a célközönsége. Ára sem rossz, de remélem lesz konkurenciája hamar.
( megjegyzés, LED háttérvilágítás != LED-es LCD )

(#50) bartucc válasza akosf (#48) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A talp benga.... Jóhogy, 30 m-t instant adnak hozzá, ahogy megveszed :DDD

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.