Nem, a kivetítőt fogja nézegetni az anyag helyett, mert az érdekesebb
, így egészen más tudást sajátít el tényleg 
(Az első pár kivetítős előadáson engem is az kötött le... milyen csatik vannak rajta, stb.)
Szerintem nem a technikai része az, ami a gond ezeknél, hanem hogy a tanárok nem tudják hogyan is kéne alkalmazni. Hogy kell egy anyagot összeállítani a vetítésre, hogy magyarázzanak vele, stb.
Nem tudom egy általános vagy középiskolában mi van, de egyetemen egy rakás olyan előadáson voltam, amikor milliméteres betűk voltak a dián, amikor annyira tele volt pakolva, hogy esélyed nem volt akárcsak átfutni mi van rajta... vagy amikor az előadó egészen másról beszélt közben, így vagy a diákon lévő anyagról tudtál meg pár dolgot, vagy arról amiről beszélt... aztán hogy milyen színeket tegyenek egy diára, hogy nem írunk sötétkék háttérre sötétlilával (de pirossal sem) és sorolhatnám... Szóval nem a kivetítő kezelése itt a legnagyobb kihívás.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!