Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

Apr 1?

(#2) hohoo

hohoo
(senior tag)

ha ha ha :(

T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!

(#3) Tomcat

Tomcat
(őstag)

Ez is egy vicc lenne? :) Elég sok külföldi HW oldal lehozta ezt hírként ma.

Tomcat

(#4) T_Stark

T_Stark
(senior tag)

Ez igaz.

(#5) Tomcat válasza T_Stark (#4) üzenetére

Tomcat
(őstag)

Az az érdekes hogy a hivatalos nv fórumon is ezt írják. Önmagukkal csak nem viccelődnek.

[ Szerkesztve ]

Tomcat

(#6) Day 'n' Nite válasza T_Stark (#4) üzenetére

Day 'n' Nite
(fanatikus tag)

Meglátjuk :D
Már rögtön azon agyaltam, vajon, megint áprilisi tréfa a dolog, vagy sem... :))

“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/

(#7) csib41 válasza Tomcat (#5) üzenetére

csib41
(fanatikus tag)

reméljük igazad lesz és nem hülyítés mint az előző poén a szerkesztőségből :DDD
kiváncsi lennék mit nyujtana egy bullos sli-s konfig egy i7-es sli-s konfiggal szemben :D

Eladó egy M2N68AM-PLUS lap + 4800+x2 + 2x1gb ddr2 ram. Érd pü.

(#8) tiborandras

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

eleg kellemesen tolhat a bulldozer, ha az nvidia ilyen lepesre szanja el magat... :U

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#9) yakuza.tora válasza Day 'n' Nite (#6) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Úgy látszik, ma senki sincs biztonságban! :DDD
TSMC-iwiw-nVidia

Alléz Olympique de Marseille!

(#10) Sub-ZeRo

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Volt nv-s lapom, sli-s is, nagyon jó volt, de egyre inkább a full amd konfigra hajlok... :U

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#11) Youri

Youri
(PH! addikt)

április 1!!! Vagy nem? :F

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#12) Cadal

Cadal
(őstag)

Én örülnék egy SLI-t támogató AMD-s lapnak. Tutu kipróbálnám már csak az érzés miatt is! :D
De tényleg, én örülnék neki.

(#13) Joci10 válasza Tomcat (#5) üzenetére

Joci10
(senior tag)

Itt meg kint van a hír, hogy megjelenik a 3DFX Voodoo 590-es VGA 10 éves rejtett fejlesztés után iszonyatos paraméterekkel.
Vagyis majd nézzük meg holnap, hogy ugyanezt fogják-e mondani, mert az NV híres az április 1-i vicces hírekkel kapcsolatban. :)

(#14) Cthulhu Dawn

Cthulhu Dawn
(senior tag)
LOGOUT blog

Miért, eddig nem volt :DDD ?

(#15) siriq

siriq
(őstag)

Lehet aprilis 1 de amugy lehet amd-s lapokon sli-t futtani(igaz kell modolt driver de muxik). Meg aprilisi trefanak is rossz lenne ha csak most terjedne el a hir es .........

[ Szerkesztve ]

PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

(#16) Zodicus válasza Cthulhu Dawn (#14) üzenetére

Zodicus
(fanatikus tag)

Miért, vót?

(#17) Televan

Televan
(senior tag)

Ez abszolút április 1 -es tréfa. :))

"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

(#18) Boxi88 válasza Cadal (#12) üzenetére

Boxi88
(őstag)

Szerintem nem te lennél az egyetlen! Pl: én is kipróbálnám... :K

(#19) siriq

siriq
(őstag)

Ha esetleg valakit erdekel az sli on all motherboards akkor: [link]

PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

(#20) Abu85

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez nem tréfa. Ezt most komolyan mondom. :)
Idén nincs tréfa. :P Na jó van, de egy nap csak egy. :D

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#21) mrhitoshi válasza Abu85 (#20) üzenetére

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor is vicc az egész. Nvidia tud valamit az már száz, mert ez így, hát elég vicces. AMD + Nvidia SLI. :DDD :U

http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

(#22) Overlocker válasza Cthulhu Dawn (#14) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na ezaz :D Eddig is volt csak "nem hivatalosan".. ;]

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#23) Retekegér válasza Tomcat (#5) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

Már miért is ne? Pont ez a pikantériája, több oldal is átveszi, így hitelesebbnek tűnik. :D

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#24) vinibali válasza mrhitoshi (#21) üzenetére

vinibali
(senior tag)
LOGOUT blog

régen (is) pacsiban voltak, a hypertransport is közös fejlesztés :) bár énis meglepődtem a cikkben titkon biztos voltam benne, hogy ez nem újdonság és h tuti mennek SLI-ok amd lapban. ennyi erővel nvidia chipsetes amd lapok is vannak :R

BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

(#25) siriq válasza Abu85 (#20) üzenetére

siriq
(őstag)

Ha ez az aprilisi hir, akkor nehogy elbukj-ad miattam :D Ezen szerintem nem fogod, van egy olyan erzesem.
vinibali: mar reges regen megy a fenti megoldassal az sli amd-s lapoknal. Igen, egyebkent forditva is csinaltak.

[ Szerkesztve ]

(#26) errorcode06

errorcode06
(fanatikus tag)

Már el sem merem olvasni a starcraft konzolokra cikket :)

Várjunk csak, voodoo 590? Tavaly mi is volt ph-n? Patibolo Geforce :D

[ Szerkesztve ]

Aki felvesz Diablo partnerlistára, írja oda hogy PH-ról, máskülönben nem igazolom vissza!

(#27) siriq válasza vinibali (#24) üzenetére

siriq
(őstag)

A hypertransport kicsit mashogy lett meg azert.

(#28) vinibali válasza errorcode06 (#26) üzenetére

vinibali
(senior tag)
LOGOUT blog

a voodoonak én tökre örülnék :))

BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

(#29) errorcode06 válasza vinibali (#28) üzenetére

errorcode06
(fanatikus tag)

Én is örülnék neki. A mai napig hibamentes a Voodoo3 2000-rem, Dungeon Keeper 2-t tökéletesen viszi :)

Aki felvesz Diablo partnerlistára, írja oda hogy PH-ról, máskülönben nem igazolom vissza!

(#30) KillerKollar

KillerKollar
(tag)

Hát nemvagyok nagy hardverguru de én ebből a hírből tudtam ezt meg...Ez most azt jelenti hogy a GTX 590 ami kedden jön meg nemfog rendesen menni az Asus Crosshair IV Formula alaplapomban ami ugye AMD-s,azaz csak az 1ik GPU-t fogja fölismerni,vagy ha 1 kártyán van a 2 GPU akkor tökmind1 neki a dolog?

(#31) siriq válasza KillerKollar (#30) üzenetére

siriq
(őstag)

Teljesen mindegy. Mukodni fog.

[ Szerkesztve ]

(#32) Abu85 válasza KillerKollar (#30) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az a kártya nem számít SLI-nek. Még ha az is. Ez a hír nem vonatkozik rá. :)

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#33) KillerKollar

KillerKollar
(tag)

Köszi a válaszokat,megnyugodtam :D

(#34) TESCO-Zsömle válasza Abu85 (#20) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor szerintem ez a kacsa és a TSMC-s a ríl. ;]

A pohár pedig félig üres, és ami benne van, az sincs benne, csak a mátrix hiteti el velünk.

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#35) Srodney válasza yakuza.tora (#9) üzenetére

Srodney
(senior tag)

miért?az is kamu volt hogy a facebook megvette az iwiwet?remlem mert nem akarok fészbukkon lenni... :B :P

(#36) apollo12

apollo12
(PH! addikt)

remélem igaz a sztori, mert akkor meg lesz a következő alaplapom :D

BFBC2 nick : Bomi12 | Origin/Battelog : bomi12

(#37) ViZion

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És az AM3+ tokba lehet Intel kockát is rakni! Bizony! csak kellő erővel kell préselni!

Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu

(#38) Joci10 válasza Joci10 (#13) üzenetére

Joci10
(senior tag)

Revideálom az álláspontom, mivel megláttam a hírt külföldi oldalakon tegnapi hírként - vagyis így már nem április 1-i tréfa lesz...

(#39) Abu85 válasza TESCO-Zsömle (#34) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

"Nincs kanál." :D

(#40) errorcode06 válasza Abu85 (#39) üzenetére

errorcode06
(fanatikus tag)

Azokat amúgy is a menzáról lopja :)

(#41) Dr. Romano válasza errorcode06 (#40) üzenetére

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha jól tudom műanyag tálcákról :D

(#42) errorcode06 válasza Dr. Romano (#41) üzenetére

errorcode06
(fanatikus tag)

Ezért a konyhásnénik útálják :)

de neoffoljuk szét az egész totyikoty :)

(#43) Giot

Giot
(őstag)
LOGOUT blog

Hajrá nV, minden szalmaszál számít! ;]

Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.

(#44) TESCO-Zsömle válasza errorcode06 (#42) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

NEOffoljuk? :P

[ Szerkesztve ]

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#45) Sundesz

Sundesz
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt tegnap is olvastam külföldi oldalom, biztos nem tréfa. NV tudja, hogy a Bulldozer hengerelni fog.

Hörcsög Powa'

(#46) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az a legjobb áprilisi tréfa amiről azt hiszik, hogy az, közben pedig mégsem.:DDD

Sundesz: Az nV nem tud semmit. Nem ők vannak benne a HT konzorciumban az AMD-vel közösen már a kezdetektől fogva. Nem ők voltak a legnagyobb chipset tervezők az AMD CPUkhoz hosszú éveken át. Nem ők adtak el chipkészleteket évekig vagy 10 különböző alaplapgyártónak. Azt sem tudják mi fán terem a processzor, csak fényképen láttak olyat, az iparhoz meg még csak hozzá sem tudnak szagolni.:))

[ Szerkesztve ]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#47) siriq válasza Sundesz (#45) üzenetére

siriq
(őstag)

Nem tudja. Sima tud penzt keresni semmi befektetessel.

(#48) Joe.36

Joe.36
(fanatikus tag)

Ha ez igaz az akkor nem semmi :D

AMD Phenom II X4 955 Black Edition, Gigabyte AM3+ GA-970A-D3, 4 GB DDR3 1600 MHZ, HD6670 ,Nézd, ez az én harcom, a remény addig él bennem míg én életben tartom...

(#49) CyberDragon válasza Abu85 (#20) üzenetére

CyberDragon
(újonc)

(#50) csib41 válasza Cadal (#12) üzenetére

csib41
(fanatikus tag)

m4n98td-evo :P most 1 ilyenre hajtok de ha kijön a bull tuti meggondolom magam és még gyűjtök rá :DD

Eladó egy M2N68AM-PLUS lap + 4800+x2 + 2x1gb ddr2 ram. Érd pü.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.