Királyság. Nyugalom. Most már veszek egyet ![;]](/dl/s/v1.gif)
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Királyság. Nyugalom. Most már veszek egyet ![;]](/dl/s/v1.gif)
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

A kapkodásnak nem szokott jó vége lenni. És most sem lett.
OFF:
Vajon hány embert érint ez a probléma kis hazánkban? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Aki keveset gondolkodik, sokat téved. (Leonardo da Vinci)

Egy ideig nem lesz ilyen problémám. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Már csak egy kis árcsökkentés kellene, hogy mindenki gyorsan elfelejtse ezt a kis problémát. 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

Király, erre vártam, akkor mostmár lecserélem az itthoni HDD raid tömbömet. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

Hát szerintem "rengeteg" embert érinthetett....
Nemigazán vannak még elterjedve az SSD-k szerintem, pláne még aki otthon az asszonytól vagy a kölöktől levédi a biosban egy Pass-al az SSD-t 
http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=73553

Pont ezt akartam én is írni, hogy a nagy örömre való tekintettel most csökkenthetnék az SSD-k árát is.
[ Szerkesztve ]
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

Miért tennék? Hiszen már nem hibásak? 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=73553
attól még jó hír és a többi gyártó is példát vehet az intel supportról
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Erre vártam, remélem mihamarabb elérhető lesz nálunk is, kellemes árakon 
Diablo III BattleTag / xEon1337#2985

Jól jönne az árcsökkentés.
Mert még mindig drága, pedig win 7 alá majd azt szeretnék tenni.

Tényleg ideje lenne beszerezni egy ssd...

ÜDV. ITT KAIK21 ÖCSÉM KORHÁZBAN VAN 2 NAPONTA OLVASOM AZ ÜZIKET, HA BÁRMIBEN TUDOK SEGÍTENI ITT VAGYOK ÍRJATOK NYUGODTAN ....mAximum mInimal....
Lehetne már olcsóbb, szívesen befektetnék egybe...
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Enis ezt a kombinaciot tervezem a fa ala. Remelem mind2 ara addigra turheto kategoriaba kerul.
A tobb gyarto meg nem tervezni ezeket a 34nm-es csippeket hasznalni?
[ Szerkesztve ]

Kettőt érdemesebb venni, mert az e-penis rögtön duplájára nő. A RAID 0-ra a csajok is buknak amúgy...
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
egyébként várható volt,h.hamar kijavitják a hibát,kénytelenek voltak 
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
még kb.1-2 év és veszek egyet...addig maradok a sims HDD-nél 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

Nah végre én erre vártam veszek is egy 80GB-os X25M-et
Csak az a kérdés hogy hozzánk mikor jut el
No meg hogy menyi lesz, de sejtem hogy szeretet hazánkban azért egy pöttyet drágább lesz mint nyugaton
De egy 50k alatti-körüli ár az egész jó lenne már 
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

mi a különbség a g1 és a g2 között? csak a 34nm?
Plusz jobb IOPS teljesítmény és Trim (amint kijön a Win 7) Link
Different songs for different moods.

áhhh, akkor meg kell várnom a g2-t, remélem minél hamarabb ideér
"és Trim (amint kijön a Win 7)"
...vagy tavaly december ota, ha vki Linuxot hasznal 
Falsus in uno, falsus in omnibus.
lassan lesznek akkor csajozós hardver tippek és cikkek is? 
True Success is Blonde

Engem csak olyan hir hozna lázba,hogy csökkenek az ssdk árai.

Aki másnak vermet ás az sirásó!
Mielott meg valaki elsutne ezt: ezek az SSD-k feleannyiba se kerulnek (ez eleg durva arcsokkentes, nem?), mint az elozo generacio.
[ Szerkesztve ]
Falsus in uno, falsus in omnibus.

Aha, csak ez kb olyan, hogy van egy eladó golyóstollam és nagy kegyesen 2 millió forint helyett csak 1 milliót kérek érte. Érted, a legtöbb ember ezzel sem lett közelebb egy ilyen SSD birtoklásához.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

Ez csak döntés kérdése. Van évente 60e forintod az intelt támogatni. Idén karácsonyra X-25-öt veszel, jövőre meg i5-t. A lényeg, hogy ők a pénzüknél legyenek, nem igaz?
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

Ez így igaz...ha te nem majd más megveszi... 
ÜDV. ITT KAIK21 ÖCSÉM KORHÁZBAN VAN 2 NAPONTA OLVASOM AZ ÜZIKET, HA BÁRMIBEN TUDOK SEGÍTENI ITT VAGYOK ÍRJATOK NYUGODTAN ....mAximum mInimal....
Hát igen, már nem ártana. 20nál többet nem adnék egy 64GB-nál. Pedig jó lenne rendszer alá.

Ismét kössz az infót. 
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)

ideje volt, csak itt porosodott a nyakamon pár darab emiatt 
.::www.megadanceradio.hu::.
Milyen infót? 

Most csökkentették 60%-kal.
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3930K, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Rampage 4 Extreme, Radeon 7970 CF, Samsung 830 SSD / 512 GB, X-Fi Titanium HD

A Core egy jmicronos szar, még a vinyóknál is sokkal lassabb írásban. Olvasásban mondjuk gyorsabb.
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3930K, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Rampage 4 Extreme, Radeon 7970 CF, Samsung 830 SSD / 512 GB, X-Fi Titanium HD