31€ az jó ár érte..
Már látom, hogy nem kicsinyítették, picit nőtt a fizikai mérete... Rosszul emlékeztem a Ninja adataira.
[ Szerkesztve ]
sálálé
31€ az jó ár érte..
Már látom, hogy nem kicsinyítették, picit nőtt a fizikai mérete... Rosszul emlékeztem a Ninja adataira.
[ Szerkesztve ]
sálálé
Nem lett kisebb 
Régi 110 x 110 x 150 mm
És új 116 x 116 x 152 mm
Amúgy én jobban örülnék a semmitmondó formai változás helyett egy normálisabb ventifelfogató megoldásnak, valamint szerintem egy 92mmes ventivel sokkal értelmesebben nézne ki és ugyanúgy halk maradna adott esetben.
A Mini árát meg jó lenne a méretéhez igazítani, mert HTPCbe szeretnék egyet a jövőben, de nem a normál méretűnél drágábban..vicc. Ha nem lesz olcsóbb, veszek használtan egy simát és megnyírbálom saját kezűleg ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

Szép is lenne ha itthon is ennyi lenne az ára
! Best buy
. Na vissza a földre
nekem nem tetszik
az előző sokkal szebb volt szvsz.
Én vagyok a PH! királya.

Kellett már egy kis friss vér a terítékre
Szvsz ugyanazt fogja kb tudni 
All Black...

Nekem kimondottam tetszik, de mondjuk nincsen "sok" változás. 31 eurós ára nem is lenne rossz ha itthon is maradna. Lehet h majd beruházok egy ilyenbe...vagy Silent Knight 2-be... 
(#7) afterburner_ válasza Stalker-2572 (#5) üzenetére
az lof..x
tx2 odakeni akkor? raadasul lehet ocslobban?!
[ Szerkesztve ]
Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku (120g) * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.nyomtassotthon.hu <<<<<<<<

31 euró nettó!!!!
Gondolom ezt senki nem látja.....

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

az alapra történő rögzítést miért nem képesek végre lecserélni a bolt-thru ( csavaros rögzítés ) megoldásra lecserélni?
••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••

Én sem értem, ekkora tömegű fémdaraboknál miért bohockodnak ezekkel a műanyag-pöckökkel még mindig 
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

arról nem is beszélve, hogy a hátlapos rögzítések több esetben bizonyították, hogy növelik a hűtés hatásfokát...
••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••

faszakis kolosszum 
mostanában estig nyomják prohardverék?
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

ez már nem mai hír,h van ninja 2
![;]](/dl/s/v1.gif)
Dura lex, sed lex...
Eébír ekkora mosntrumokat az alaplap? vagy a VAG alápolcolja őket és úgí már nem szakad le?
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

Silent Knight 2! Csak ajánlani tudom!
0 hangerő, remek hűtési teljesítmény.
Nem bántam meg, hogy ezt választottam a Ninja helyett. 
Lassan a hűtők többe kerülnek, mint a procik.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
Igen, elbírja...
Csak hátlappal kell felcsavarozni...
KENWOOD DPX313Y fejegység eladó, dupla din, mp3, 2 pár rca stb..

te mit csinálsz? monitor helyett a cpu hűtőd bámulod?
kit érdekel, ha még hatékonyabban hűt?
már az első nindzsa is zsír volt.. 

dehogy szakad le....
hülyeség

De látjuk, az bruttó ~37 ejuró ~8.6K forint.
Gondolom aki ilyet szeretne, azt ez az ár nem riasztja el.
(#21) antikomcsi válasza afterburner_ (#7) üzenetére

Úgy gondolod, hogy a CM Hyper jobb? Komolyan kérdem, nekem nem volt egyik sem. Olcsóbbnak biztos, hogy olcsóbb, de vajon hatékonyabb is?
most én vagyok a hulye vagy mi van?
az írásban nem az van h réz alap alu bordázat?
a kép ami be van rakva az alu alappal alu bordázattal van... 
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

Vagy be van borítva v.mi más anyaggal (pl. nikkelezett) vagy előre pasztázott és nem látszik......vagy tényleg rossz a kép. 
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
Nekem most CM TX2 van és nehogy azt hidd, hogy nagy varázslat... Megéri az árát, de ne hasonlítgassuk már 70 dekás monstrumokhoz...
Pl.: Ez simán elverte a TX2-met.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/szira/

Na de a TR120 annó került 12k -ba csak a borda ugyebár. Plusz venti 5k (egy jobb) az meg nem tx árkategória. Még a 90 -es is jóval drágább volt.
''Öregember nem gyorsvonat!''

Szép hűtő, de én Mugent veszek, mert az nagyobb és drágább! 
Amiből biztos lesz minimum egy 12-13k HUF mire a fogyasztóhoz kerül.
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

van ehhez is hátlap, külön lehet megvenni, de szörnyen van megoldva :S egy réz lapot kell még betenni a kupak és a blokk közé...bár a teljesítményén nekem nem rontott, egy jó backplates rögzítés kéne csak a régi ninjának is semmi több....
-A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó-
Nem arról van szó, hogy melyik éri meg jobban, hanem hogy egy Ninja 2 jobb-e, mint egy TX2
Ha már egy XP-120 jobb, akkor ez nem is kérdés...
http://www.flickr.com/photos/szira/

Ez bizony nagyon könnyen elképzelhető, de akinél elfér a házban, és mindenáron passzívan akar hűten egy procit, az biztosan megveszi, ha kedveli ezt a márkát.

ez így van.
de a sima nindzsa is elvisz passzívban egy q6600-at gond nélkül.
két folyadékcsapágyas 12 centis szájt van a házban, ennyi.
a legzajosabb az egészben a hangszórókból a center, gépet nem hallani