Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#51) Csabee.

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az Asus notiba annyi pénzért igazán beletehettek volna +2GB memóriát.

Üdv: Csabee.

(#52) Jhonny06 válasza ShellKretor (#9) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez mondjuk azért még elég messze van a high-endtől.

What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

(#53) D1Rect válasza proci985 (#49) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Bele lehet foglalni egy 6 havonta esedékes "garanciális átnézést/takarítást" megint egy lehetőség, hogy a "szegény kicsi fóka" jól érezze magát nálunk. :)
Persze díjmentesen.

Milyennapvan?

(#54) AXisBOLD válasza D1Rect (#42) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

csinálj egy ilyen boltot, törzsvásárló leszek :R

Aurea mediocritas

(#55) proci985 válasza Roxbury (#50) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

pontosabban FSP-400GLN(60) bele van:) viszont teljesen igazad van, az jó táp (bár szerintem a csúcskonfighoz eléggé határeset szinten lenne elég). ami ideiglenesen szintén le tud adni 400nál többet (azt hiszem 430as peaket ad meg az FSP). egyébként tényleg jó táp, a nagytestvéréből (500gln) pihen nekem is egy Mo.n.

kicsit pongyolán fogalmaztam, a SuperB a Giga olcsó vonala, és tényleg csak a matricát veszik.

viszont, a 460as Superb FSP, az 550es egy régebbi AcBel, 360Wos kombinált 12Vs teljesítményel (az FSP GHN400 többet tud rajta), a 720as meg szintén egy AcBel, 3 részre bontott 12Vs ága van, ami hosszútávon tud max 610Wot (én inkább rádobnék 1-2ezret, és 650es Corsairt vennék ennyiből).

D1Rect: na, ez mindjárt jobban hangzik:) normális hozzáállást egyébként díjazzák páran (analógiával xpressnek is eléggé jól megy tudomásom szerint, pedig nem ők a legolcsóbbak, viszont rendesek), szóval kereslet szvsz lenne:)

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#56) D1Rect válasza AXisBOLD (#54) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezaz, lennének még páran. :)
Itthon sajnos az a jellemző, hogy csak az árral próbálnak meg harcolni a vásárlóért.

Milyennapvan?

(#57) Roxbury válasza proci985 (#55) üzenetére

Roxbury
(senior tag)

Köszi :D Ez egy kicsit pontosabb megfogalmazás. :) :)

(#58) ShellKretor válasza Jhonny06 (#52) üzenetére

ShellKretor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Miért mi szerinted a High-End? Nagyon kíváncsi vagyok:)

ҳ̸Ҳ̸ҳ AKCIÓ: Antec Twelve Hundred V3: 28k, NZXT 210 Source fekete: 9900 Ft

(#59) Jhonny06 válasza ShellKretor (#58) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A high-end a csúcskategóriát jelenti, nem a felső-középkategóriát, szerintem ezt nem árt tisztázni, még az elején.

i7 Extreme (965,975), 5970/5970CFX, vagy GTX480/GTX480SLi, RAM nagyjából lényegtelen. Na ez high-end.

[ Szerkesztve ]

(#60) helkis

helkis
(PH! addikt)

5830-hoz lesz hybrid bios @5870? ;] ebben az egy esetben bevállnám.. egyébként sokra árazták, de gondolom hogy a drágábbat vegye eleve a user.. szvsz 50k lenne a reális, középkateg Ferni mikorra várható?

(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''

(#61) ddekany válasza D1Rect (#56) üzenetére

ddekany
(PH! addikt)

Pedig amilyen dömping van hardver boltokból, mindig csodálkozok, hogy szinte senki nem próbál kitűnni semmivel... már az ártól eltekintve.

Amúgy nálam ez egyik fő gond az információhiány. A legtöbb termékről egyszerűen nincs kielégítő információ, így az ember gyakran csalódni kénytelen, mikor elviszi a cuccot. Emiatt én magánéletben már úgy kerülöm a vásárlást ahogy csak lehet... ezt érték el (ezzel és sok hibás fossal), mikor elvileg (felesleges) fogyasztásra akarnak sarkallni. Ha meg muszáj vásárolni valamit, akkor rendszeresen azok a termékek nyernek, amikről volt elég szilárd információ... pedig lehet, hogy a másik jobb lett volna, de, pl. nem fogok úgy megvenni egy diktafont, hogy nem tudom MSC-ként működik-e. Vagy, nem fogok úgy megvenni egy notebook-ot, hogy nem tudom glossy vagy matt a képernyője (sok típusból mindkettő van, de hogy te ép mit kapsz... azt a legtöbb boltban nehéz megtudni).

[ Szerkesztve ]

(#62) Tomate

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez a konfigurációs oldal igazából egy hirdetés? Megkapja a PH! utána a jussát? Vagy tényleg "csak" kitettétek? Nem kötekedés képpen, csak kíváncsi vagyok ha publikus. :))

[ Szerkesztve ]

(#63) ddekany válasza Tomate (#62) üzenetére

ddekany
(PH! addikt)

Na, vajon... :DDD

(#64) Silentfrog válasza Champipi (#30) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

Kizártnak tarom ,hogy egy "normális" konfig beleférjen egy ilyen házba.
Egy időben kacérkodtam én is az ötlettel amig élőben nem láttam egy ilyen házat.
Picike nagyon...

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#65) ShellKretor válasza Jhonny06 (#59) üzenetére

ShellKretor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ki vesz 250eFt-ér csak processzort, meg 2x150eFt-ért VGA karit? Ez a 3 alkatrész csak fél milla lenne. Ehhez még pl. 3 db 24 colos TFT meg satöbbi és 1 millás konfignál járunk. Vesz ilyent egyáltalán vki?

Egyébként nem én neveztem high end-nek, hanem eme kedves bolt:)

ҳ̸Ҳ̸ҳ AKCIÓ: Antec Twelve Hundred V3: 28k, NZXT 210 Source fekete: 9900 Ft

(#66) Jhonny06 válasza ShellKretor (#65) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van itt a PH!-n pár kedves kolléga, ha akarod tudni. De nem is ez a lényeg, hanem, hogy ez a high-end, mindegy, hogy mennyibe kerül és hogy csak pár ember engedheti meg magának.

Teljesen mindegy, hogy ki nevezte annak, én csak javítottam, így korrekt.

(#67) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Végre itt van a 890-es chipkészlet, bár vga téren többet vártam. :U

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#68) Tomate válasza ddekany (#63) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mondhatjuk úgy is, hogy a kérdésem költői :D

(#69) benedekco

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

Ezek a konfig dolgok Nekem se tetszenek! Miért kell iylen elkúrt gépeket idetenni? Mikor mindenütt a fórumon azt hallani, hogy codegen hkc tápok kerülendők, stbstbstb, green wincsi egy ilyen drága gépbe? Még Nekem is lassú, nemhogy egy ilyen gépbe. Nomeg lehetne sorolni.

Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

(#70) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Az a Sapphire 5830 jöhetne, szép darab :D

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#71) dudika10 válasza benedekco (#69) üzenetére

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gondolom Te se szeretsz ingyen dolgozni. Na hát a PH!-nak dolgozók sem.
És mivel mi nem fizetünk azért, hogy fórumozzunk kénytelenek valahonnan máshonnan fedezni a nap mint nap felmerülő költségeket. Ezért szerepel 1 oldal egy informatikai szaküzlet kínálatával a cikkben. Megnézte mindenki, minden 5. ember megnézte a bolt honlapját is, a PH! megkapta utána a reklámért járó pénzt és mindenki boldog. Ha nem érdekel egyszerűen átlapozol rajta. :)

Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

(#72) szabage

szabage
(kvázi-tag)

Hmm ezek a gépek :)
Ami nekem fontos (ház,táp,hűtő) az gagyi, proci meg sok (tudom mindenki videót vág a géppel...)

telefon+200sms+200perc+1gbnet != telefon

(#73) Gergo88 válasza benedekco (#69) üzenetére

Gergo88
(fanatikus tag)

Én 6-7 évig használtam a Codegen 300 wattos tápomat és úgy dobtam ki hogy még működött. Akkor csak nekem volt mákom?

Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.

(#74) Tomate válasza Gergo88 (#73) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mákod volt és nem volt alatta normális configod. :))

(#75) Tigerclaw

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Nem tudom, hogy milyen boltból nézitek az árakat, de valami nem kerek. Az árgépen nézve több boltban is a legolcsóbb árak:

5770-1024MB: 37 ezer Ft
5830-1024MB: 58 ezer Ft
5850-1024MB: 63 ezer Ft

Az 5850 átlagban 35-40%-al erősebb az 5770-nél, árban viszont 70%-al drágább.
Az 5830 átlagban 8-15%-al erősebb az 5770-nél, árban pedig 56%-al drágább.
Az 5850 átlagban 20-32%-al erősebb az 5830-nál, árban pedig csak 8%-al drágább.

Szóval ár/teljesítmény arányt nézve messze az 5770 a nyerő, az 5850 erősebb kártya, de keményen megkérik az árát, az 5830 pedig jelenleg nagyon túl van árazva. Akinek annyi pénze van hogy 5830-ra jut, akkor már sokkal jobban jár az 5850-el.

(#76) 14adam

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért azokra a gépekre ráférne egy tápcsere... :U

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#77) urdongo

urdongo
(tag)

Hát...szerintem annyival nem szarabb az ATI HD 5850-es Ref hűtője, hogy ne érne meg egy Sapphire változat 63.000 Ft-ot.....szemben a nem Ref-hűtős Sapphire 5830-al...ami 60.000 Ft.

Jól látom, hogy 3.000 Ft-al többért sokkal gyorsabb kártyát kapunk? :D:D

[ Szerkesztve ]

(#78) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

A cikkben az 5830-asnak pont egy lényeges paraméterét nem látom, vagy csak átsiklottam fölötte. Mindenesetre, mint már többen mondták az ár vicc egy ilyen 16 ropis kártyáért.

Az xdl házak meg nagyon jól mutatnak képen, de gyakorlatilag "papírból" vannak. Aki már rakott össze ilyen házzal gépet, az tudja, hogy a szerkezet merevségét gyakorlatilag az alaplap becsavarozása adja meg. Akármilyen olcsó, én senkinek nem ajánlanám.

(#79) Gergo88 válasza Tomate (#74) üzenetére

Gergo88
(fanatikus tag)

Ne viccelj, akkoriban nagyon jó konfig volt az 1.3mas Thunderbird meg a 7500-as radeon :D

Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.

(#80) ProEvoFan válasza ProEvoFan (#16) üzenetére

ProEvoFan
(őstag)
LOGOUT blog

erre valaki :F

EVIL IS BACK!

(#81) Jhonny06 válasza ProEvoFan (#80) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Teljesen típusfüggő. Valamelyikhez adnak, valamelyikhez nem, ahogy eddig is. De ha veszel valamit, rákeresel a Sapphire oldalán, ennyire egyszerű.

(#82) ProEvoFan válasza Jhonny06 (#81) üzenetére

ProEvoFan
(őstag)
LOGOUT blog

eszemben sem volt:D...
HD5830 és 5850hez fog járni

EVIL IS BACK!

(#83) donnano válasza atuci (#26) üzenetére

donnano
(újonc)

Annak a háznak szerintem így kellene kinéznie.

(#84) veector válasza helkis (#60) üzenetére

veector
(senior tag)
LOGOUT blog

"5830-hoz lesz hybrid bios @5870? ;] "

reméljük :K úgy ár/értékbe egész jó lenne.

[ Szerkesztve ]

(#85) Jhonny06 válasza veector (#84) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Remélem olyan hybrid lesz az a cucc, hogy a ROP-ok és a textúrázók is jönnek vele együtt! :DDD ;]

(#86) Plazmacucci

Plazmacucci
(őstag)

Garanciáról annyit, hogy jártam úgy egy bizonyos "piros torony" kompjúter szaküzlettel, hogy vásároltam gépet, és pár hónap múlva megmakkant, demikor visszamentem a bolt már lehúzta a rolót... Aztán az egyik fószert felhívtam, mondta h kijön 5000ért személyesen, mert a gari ugrott a cégével együtt. Hát az anyjuk p/csáját az ilyeneknek.

(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!

(#87) proci985 válasza helkis (#60) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kizárt, az x800asok óta lézerrel levagdossák a nem kellő részeket. az nekik annyira nem volt jó, hogy gtkből gtok, gto2kből meg 16/16os XTk lettek:DDD

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#88) benedekco válasza Gergo88 (#73) üzenetére

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

Igen! Mellesleg most cseréltem le egy Codegen tápomat, ami 300W-os csendes táp volt. Ami 8 évig üzemelt az aktuális konfigjaim alatt és tényleg halk volt, sose volt vele gondom. DE! Szerencsém volt! Igen! Mert biza nem pukkant ki, ha kipukkant volna, akkor vitt volna mást is tutira. No meg gyenge vasak voltak alatta, a legutóbbi már sok volt neki itt már visított a venti 1200MHz-es Duron(Morgan mag), a 750-essel még nem visított. Uhhogy kapott egy cserét, nem kockáztatok. Mellesleg villámvédő volt előtte és viharokban, vagy áramingadozásoknál áramtalanítás történt, nomeg szinte mindig mikor gép kikapcs volt, azaz kíméltem. Nemrég gondolkodtam, el kéne küldeni egy jó táp tesztre :) de tuti elfüstölne hamar. Nameg fogalmam sincs, milyen feszkókat adott le. Igaz a wincsieim bírták sokáig

re: (#71) dudika10
De szerintem van olyan is aki keményen beszopja ezt a cikket és megveszi a konfigot csak amiatt mert a jó nevű sajtóban olvasta. És ez már annyira nem szép! Mellesleg vannak reklámok az oldalon és van jó pár cég aki a PH! reklámok miatt futott fel. Gondolom PŐk is tejeltek. Mellesleg, van több támogatója a PH!-nak, MSI ASUS Genius.... stbstbstb. Tőlük sok sok terméket tesztelnek, gondolom az se puszi szinten megy. Mellesleg azok a tesztjeik eléggé hitelesek. Csak feleslegesen nem kapják meg a különösen ajánlott plecsnit. Ez az első eset amikor valami Nekem sok volt ebben a témakörben. Egyébként sztem lehetne kitenni egy támogass minket című gombocskát(paypal,mastercard, stbstbstb) a főoldalra és messze jobban örülnénk annak, mint egy teszt/leírás-nak aminek pénz szaga van. Ez privát vélemény. Nem uszításként írtam. Remélem más se vesz/éli meg annak.
Tiszteletem a PH! felé, mert sokat köszönhetek/ünk nekik!
:R

(ha lenne olyan támogatós gomb, akkor tőlem menne egy kicsi az fix)

Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

(#89) nixx-21

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

az Asrock nagyonszimpi :C :C

Ati VGA tulajok baráti klubja topik.  Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

(#90) pip válasza ^Clown (#17) üzenetére

pip
(fanatikus tag)

ilyesszeru hazat regota lehet venni olcson es jo minosegben, lasd Antec NSK1300 (ex Antec Aria). Kb 70 euro, egy 300 W antec tap is van benne, es egyetlen darab becsuletes 120 mm-es ventillatora van hatul, amely a tap es a haz huteseert is felel es amelynek a hangja nem hallhato normal halandok szamara. Persze lehet nem ennyire csicsas, de nalam pl tobbet huz a halk mukodes a latban. A V20-as hazat nem hallottam meg, de az 50 es 80 mm-es ventik nem sok jora engednek kovetkeztetni...

(#91) Hunter2 válasza Jhonny06 (#59) üzenetére

Hunter2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És erre lenne itt magyarországon fizetőképes kereslet szerinted? :F

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

(#92) zed1983

zed1983
(őstag)

Egy PH-s 5830 tesztet szívesen megnéznék.

(#93) footy

footy
(senior tag)

A WD TV 250-es Passporttal most hol van akcióban?

[ Szerkesztve ]

Liter

(#94) Champipi válasza dudika10 (#71) üzenetére

Champipi
(fanatikus tag)

Én nem vagyok boldok a PCbolt reklámjával. Ugyanis ez egy PC fan oldal, ahová olyanok jönnek akik legalább alapszinten értenek egy PC összerakásához.

Na de a reklám meg olyan szinten íródott, mintha egy mediamárktba beszédülő anyuka lenne a célpontja.

Tehát legyen reklám, de olyan ami a célcsoportnak megfelel. Mert akkor fog profitálni a hirdető, és ha profitál, akkor legközelebb is itt fog reklámozni.

De ez a reklám szerintem kicsit félrement.

(#95) tothbe válasza donnano (#83) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

igen, én is azt néztem, hogy a képet sikerült az első generációsról betenni. Pedig a link ott van, jó is és azon ott vannak a kéek a fekete belsőről.
Vszleg a konfigreklám után erre már nem maradt idő átnézni. :(

By(e) Tothbe

(#96) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tegnap este olvastam el az utolsó két oldalt, az XDL ház egész megtetszett. Tudom, papírból van, de nem hordozom a házat, az egy vinyó meg nem sok rezonanciát csinál. A HDD fiók nagyon praktikus, a két 12-es ventihely ami miatt igazából jónak tűnik nekem a ház. Az LCD meg elfér, anélkül is meglennék. Bár lehet hogy az új Sharkoon házak valamelyikére esik a választás, azok minőségben azért magasabb szintet képviselnek, alig drágábban.

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#97) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezek a házak baromi rondák szerintem :U Az összeállított konfigok meg olcsóbban összeállíthatók :K A laposok tetszenek :)

(#98) dudika10 válasza Champipi (#94) üzenetére

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem hiszem, hogy csak olyanok olvasnák az oldalt akik teljes mértékben tisztában vannak a dolgokkal, szóval nem baj, ha nem adattenger az egész szerintem. :N
Te tisztában vagy vele, átfutsz rajta és lapozol a PH! meg meg tud valamiből élni.

Nem hiszem, hogy érthetetlen dolog az, hogy vannak emberek akik nem szeretnek ingyen dolgozni vagy szeretnék eltartani a családjuk. Fogd fel úgy, hogy jótékonykodtál. :)

Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

(#99) azbest válasza dudika10 (#71) üzenetére

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nos, nem hiszem, hogy szükséges hogy a fórumozók mossák a PH! cikkíróinak nevét, majd megvédik magukat, ha akarják.

Azzal egyetértek, hogy illene jobban megkülönböztetni a hirdetést a tesztektől.

[ Szerkesztve ]

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#100) dudika10 válasza azbest (#99) üzenetére

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem állt szándékomban mosni a nevük, csak leírtam, hogy mi az én véleményem a reklámról/hirdetésről ugyan úgy, ahogy megtették azt mások is.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.