Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#49) proci985 válasza kelzsoca (#43) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a boltot nem kommentálnám.

én abból indultam ki, hogy a gépre teljeskörű garancia van (gyakorlatban is!), rendesen össze van rakva (pl nincs alulméretezve semmi), és ezért épeszű prémium van felszámolva. pl a Dell/HP gépek sem ár/érték bajnokok, ugyanakkor a hozzáadott plussz miatt adott esetben gépépítőként nézve sem annyival drágábbak. pl nem kell cserélgetni a hardvereket inkompatibilitás maitt (ezzel a konfiggal nekem ez a második lapom, a harmadik tápom, a harmadik prochűtőm és a harmadik házam... pedig ezek egyike se befolyásolja a 3trémárk eredményt /húzás nélkül/). amit a quaddal nagyon megtanultam, hogy a "támogatott" és a "jól megy vele" távol áll egymástól, mint sün a hátvakarótól. azért meg elég nehéz visszaküldeni bármit is, mert a specifikációs lapon leírtak köszönőviszonyban sincsenek a gyakorlattal.

adott esetben, akinek jó fizetése és kevés gépösszerakásra fordítható ideje van (értsd, jobban jár, ha dolgozik ahelyett, hogy teszteket bújna; gépet használni akarja, nem összerakni), annak ez egy reális plussz kiadás lehet, ugyanis még mindig olcsóbban jön ki.

D1Rect: amit Te leírsz az is egy járható út. én abból indultam ki, hogy otthon kinyithatom a gépet:) bár igazából ha nem, ebben az esetben az se biztos, hogy baj (habár a takarítás gáz lehet).

ShellKretor: ritka, de volt fsp beles codegány, ld melyik tápot első hsz:)

az a 20-30k szerintem 300k fölött a prémium szegmensben elfogadható. más fog onnan venni, mint akinek a 60-65ks gép van összerakva.

a 400as FSPkből én még a régi pnf/gln bélből indultam ki :B az 500asnak egyébként tényleg bőven elégnek kell lennie.

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.