Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#101) .mf

.mf
(PH! addikt)

"Persze itt csak az elvi maximumról van szó, hiszen a leggyorsabb merevlemezek vagy SSD-k is távol vannak még a PCI Express csatorna 250 MB/s-os átviteli korlátjától."

Crucial (micron) RealSSD 355MBps... Távol van tőle, de már a másik irányban. :)

2010-ben 80mm-es hátsó venti ATX-házban? :(((

(#102) donnano válasza tothbe (#95) üzenetére

donnano
(újonc)

Na ja...a kérdés már csak az,hogy a kiírt ár melyikre vonatkozik :U

(#103) rudi válasza Champipi (#94) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az a nagy helyzet, hogy ha ingyen akartok mindenféle tesztet meg hírt olvasni, akkor ki kell bírnotok azt is, hogy néha nem a ti ízlésetek szerinti cikk jelenik meg. Lehet ide írogatni, hogy nem tetszik, de tök fölösleges. Egyszerűen nem kell elolvasni, más majd megteszi, sőt olyan is lesz, akinek majd tetszik.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#104) rudi válasza footy (#93) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Expertben (nagyker).

[ Szerkesztve ]

(#105) scott_free

scott_free
(fanatikus tag)

a 3R System nagyon jó házakat csinál - nekem is ilyen van már vagy 10 éve, de anno még Bécsbe kellett kimennem érte.

(#106) azbest válasza rudi (#103) üzenetére

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hmm, visszanézve régebbi hazai pályára, ott is vannak hasonló jellegű írások... asszem a mostaniban a képek okozhatták az erőteljes reklám érzést (általában háttér nélküli képeket használtok, ahol csak a hardver látszik... ha jól számolom 10x szerepel a cég neve azon a rövid oldalon... más írásban meg 5x is elég volt ;] ).

[ Szerkesztve ]

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#107) benedekco válasza rudi (#103) üzenetére

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

"Lehet ide írogatni, hogy nem tetszik, de tök fölösleges." Asszem pont azért van a fórum, hogy megvitassuk a dolgokat. Szóval szerintem nem felesleges ide írogatni. Ha Ti nem is változtattok egy-két dolgon, legalább pár laikus jobban meglátja miért nem érdemes megvenni az adott konfigot, vagy mit érdemes rajta változtatni. Számomra túl voltak fényezve a gépek. Tény, hogy ezeknél százszor szarabbakat is találunk szerte a neten/boltokban, de ezekben is volt egy-két öngól. Akik leírták a véleményüket általában normálisan tették. Legalább Ti is ráláttok, az olvasók gondolataira. Nem lesz abból baj, ha meghallgattok minket, még ha nem is változtattok bizonyos dolgokon. Többet nem fogok rinyálni a reklám miatt, most leírtam a dolgot. Láttam, hogy olvastad és remélem megértetted a lényegét a mondanivalómnak.
Tisztelettel kívánok Nektek továbbra is sikerekben gazdag éveket! Eddigi munkátoknak is sokat köszönhetünk (irónia nélkül, komolyan mondom)!

:R

Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

(#108) Vegadog

Vegadog
(kvázi-tag)

Most olvastam végig a hsz-eket, szerintem túlreagáltátok a cikket, nem hiszem, hogy kitolás a vevővel, ha megveszi ott azt a konfigot, amire fussa neki, az emberek többsége szerintem ilyen alapon választ, a userek 75%-ának f1ngja sincs mi van a dobozban. Az inkriminált üzletet ismerem, kérésre simán cseréli a srác az egyes komponenseket igény szerint, ha meg valaki úgy megy be, hogy fogalma sincs mi az, hogy alaplap, az nem fogja tudni, hogy egy AM2 vagy AM3-as gép előtt ül és egy pár évig lehet cserélni, ha valami megadja magát.

A másik: saját szememmel láttam olyan kollégámat, aki vett egy új gépet (E1200-as Celeroncs volt benne) és le volt hidalva, hogy az integrált grafikus lassító viszi a DVD-filmet, meg kikerekedett szemmel megkérdezte, hogy ha elindítja a winampot, akkor télleg nem kell kikapcsolni a firefoxot...

[ Szerkesztve ]

"Angels always speak German. It's a tradition."

(#109) Tigerclaw

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Én egyébként az árakkal nem arra utaltam, hogy máshol lehet olcsóbban is venni videokártyákat, hanem arra hogy 5830-at most sehol sem érdemes venni, mert mindenhol túl van árazva. (külföldön is)

(#110) SymbianOS

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

182 ropis noti, de intel vga van benne, akkor minek ez a nagy hű hó?
Mivel jobb? Értitek, nem tud többet mint kispisti notija ez miatt. Mire egy notiba jó vga kerül kiadunk érte 100-al többet. :(

GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap

(#111) rudi válasza SymbianOS (#110) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

És minek a notiba jó VGA? Ha nem akar a júzer játszani vele (és bizony az esetek többségében nem akar), akkor vastagon elég Intel és AMD oldalon is az integrált megoldás. HD filmeket viszi szépen, több meg nem kell.

(#112) Csaszykj

Csaszykj
(tag)

Tetszenek az ATI új kártyái, csak az áruk ne lenne ennyire borsos.... :DDD

"nem az vagy, amit mutatsz, az vagy, amit megélsz, nem az vagy, amit hiszel, az vagy, amit elérsz..." PSP, Xbox360 bűvölést vállalok...

(#113) Rossi

Rossi
(őstag)

Az a Poseidon ház nagyon bejövős. Most Tritonom van, mondjuk nem tervezem lecserélni. Viszont nem sok kicsit az a 350k?

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

(#114) footy válasza rudi (#104) üzenetére

footy
(senior tag)

Kiskerben hol lehet megtalálni ilyen áron? Mert ahol én találtam(ip*n) ott a régi player van ebben az akcióban.

Liter

(#115) SymbianOS válasza rudi (#111) üzenetére

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én megvettem első notimat pár hete, 4500-as intel vga-val, minden megy ami nethet kapcsolódik, játékot nem próbáltam, büntetném vele a gépet. Azért kell bele jó VGA mert így nem lehet elszakadni az asztalitól, aki hozzászokott az asztali szabadságához annak nehéz a noti bizonyos része. Tartok asztalit és notit, utóbbit csak a mobilitása miatt, előbbit a teljesítmény miatt.

De h leírjam ami elsőre eszebejutott: Nem kell akkor ide a 180ezres noti ha jó kisebb is mivel egy bizonyos szintig ugyan úgy elmegy rajta egy win7 mint másokon. Az enyém 109volt és szalad rajta a win7, akkor meg minek ide 182 ezres, főleg ha semmi lényegi dologgal nem tud többet mint a többi?

[ Szerkesztve ]

GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap

(#116) Arni90

Arni90
(kvázi-tag)

Azokat a gépeket olcsóbban is össze lehet hozni...

Adok, veszek, üzletelek.

(#117) dezz válasza Arni90 (#116) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tudjuk...

(#118) csongi válasza AXisBOLD (#6) üzenetére

csongi
(őstag)
LOGOUT blog

Ez igaz. De ne feledjük, a 4000-es szériának is volt egy pár bestby kártyája. 4830,4770, 4850. A 4830 egy picivel volt hamarabb elérhető áron minta 4850, mégis a 4850 lett az igazán tuti. Egy picit várni kell és lesz 5830 30K körüli áron.

Nem szép, de legalább jó öreg!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.