Azért idáig eljutottam, mint irtam, az Eclipse és a Latex editor, amit használok, nagyon szépen kezeli a különböző betüéreteket. Csak az volt a baj, hogy a Win XP még nem volt képes ilyen okosan skálázni, és a betűk egy részét levágta, mert rosszul méretezte a legördülő menüket, és összességében is ocsmány, aránytalan lett minden. Ugyanezt tapasztaltam Ubuntu alatt is. Az Opera meg Explorer - tudom, nem ezeket kéne használni - sem skálázta valami szépen a betűit.
Viszont ez jól néz ki, a laptopomra majd Win 7-et teszek, campus-ban úgyis ingyen van. Kösz a tippet 
Most kipróbáltam megint XP-n, minden betűt kirajzol, csak ronda. Viszont pld Total Commander-t külön be kell állitani, mert a saját betűit maga kezeli. És valószinüleg még sok-sok alkalmazás. Kérdem én, akkor mire jó a nagy felbontás, ha utána mindennek növelni kell a méretét, hogy látszódjon? Nem hiszem, hogy minden felhasználó, akire rásózzák a FullHD notebook-ot grafikai munkaállomásnak fogja használni. A notebooknál meg azt sem lehet mondani, hogy azért, hogy jól nézzenek ki a játékok és filmek, mert előbbihez nincs benne elég jó VGA, utóbbihoz meg nincs benne BR lejátszó.
[ Szerkesztve ]
Aki teheti legyen becsületes!