nekem is van pozitiv,es negativ elmeny is a gyartok hozzaallasaval kapcsolatban...
egyszer volt gigabyte lapom,jott ra ki uj bios,es feltettem..mire a memoria vezerlesbol eltunt az unganged mode,csak ganged maradt.
irtam nekik,h ez nem okes,nekem unganged kellene..
egy nap elteltevel kuldtek 1 biost,amivel vissza tudtam allitani a vezerlest ungangedre.
ecs-rol: meg most is (sajnos) ecs lapom van...
tortent egyszer,hogy eszrevettem windowsban,hogy a megszokott tuning,ami be van allitva (nem veszes, a 9950emet huztam 3045 mhz-re ugy,h szorzoval 2900-ig,es az fsb 210-en volt)
azt valamiert nem alkalmazza...az fsb-t akarhova allitottam,mindig csak 200 maradt.
aztan ha reseteltem a biost,akkor ujra mukodott kovetkezo kikapcsolasig.
egy ido utan olyat jatszott a lap,hogy pl biosban bios reset utan a datum 1960!!!01.01. volt,es nem engdte atallitani!(es kozben a perc szamlalo kb masodpercenkent 15-20 percet ugrottXD)
leirtam nekik reszletesen a hibat,es kertem tanacsot,hogy vigyem gariztatni,vagy ismerik-e a hibat,vagy van-e ra gyogymod...ez kb 5 honapja volt...azota is jon a valasz....
(kozben a hibajelenseg megszunt,de kb mindig jatszik valami furcsat a lap velem...)
Sony Vaio, Toshiba Folio 100