Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) harry

harry
(PH! kedvence)

Ez a gamepad féleség érdekes elképzelés, bár én inkább, mint htpc-s kiegészítőként tekintek rá. Néha jól jön azért egy bill is, igaz, nem kéne d-pad meg joy is - helyette inkább lejátszáshoz szükséges gombok (play, stop, stb), vagy egyéb média gombok..

the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

(#2) JohnyBlue

JohnyBlue
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Jópofa ez a játékpad. Nem drága egy pöppet?

Ennek az Allfine gépnek meg mi értelme van?

Aki a D7000 vázától szabadulni akar az keressen meg.

(#3) modern

modern
(fanatikus tag)

érdekes ez az utolsó kütyü, bár sztem kicsit drága:S

Csak előreutalás esetén van posta!!

(#4) TESCO-Zsömle válasza harry (#1) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Amit te szeretnél, arra számtalan megoldás van már. Egyik elegánsabb változata a DiNovo mini. Ez azoknak jó ,akik a TV alá rakott szgéppel játszani is szeretnének. (Mondom ezt annak ellenére, hogy egér+bill párti vagyok)

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#5) depmod

depmod
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én 2 het4e vettem egy acer 110-es projektort, mondjuk 60k-ért. Ezen a szinten nagyon jó, olyan fényereje van, hogy csak eco módban futtattam, úgy meg 5000 órát bír a lámpája. Jó kis masina, ennyiért otthon mozizhatsz, és nem kell az 1080p-s filmekekkel sem szenvedni. Előtte Benq mp610-esem volt, de az meg sem közelítette az acert. Mondjuk mindegyik hibája a dlp-ben rejlik.

..., akkor a nyuszi b***hatja!

(#6) Komcsi

Komcsi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nagyon komolyan néz ki a Gamepad QWERTY billentyűzet! :C

C:\Privátot előbb észreveszem!...

(#7) rudi válasza harry (#1) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Van egy HTPC-s modelljük is, szerintem az érdekesebb lehet neked.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#8) truba

truba
(tag)

Az Asrock lapok tudásukat nézve ilyen árakon, szerintem nagyon jók. Én eddig mindig a nagy márkák közül választottam, de szerintem most már érdemes ennek a cégnek a termékeit is megnézni.

(#9) rankesz

rankesz
(PH! addikt)

A nokia N-gage és a 6600 104 MHz-es Arm 925-ős cpu-t használt, a cikkben 250-et írnak, bér még ingyen se kellene ez a netbook

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#10) ^Clown válasza truba (#8) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon feljött az ASRock. Ha alaplapot kéne vennem vagy ajánlanom, tuti az ő cuccaik közül kerülne ki, ezen kellene a legkevesebbet gondolkodnom :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#11) Kobaljov

Kobaljov
(senior tag)
LOGOUT blog

Kicsit szkeptikus vagyok a IGUGU Gamecore kapcsán. Az ilyen hibrid megoldásoknak a jellemzője, hogy igazán egyik szerepükben sem az igaziak. A billentyűzet kevés használatra, vészesetre elmegy, de a magyar karakterek hiánya és a kis gombok miatt már közepes mennyiségű használatnál is kényelmetlen lehet. Gamepadként pedig a billentyűzet bezavarhat tenyértájon az ergonómiába illetve hosszabb használatnál nem tudom, hogy a súlya mennyire fárasztó a hagyományos gamepad-ekhez viszonyítva.

(Kár, hogy a rádiós, integrált egeres HTPC billentyűzetek piacán mostanában nagyon ritka a magyar kiosztású)

(#12) Kobaljov válasza rankesz (#9) üzenetére

Kobaljov
(senior tag)
LOGOUT blog

Pláne, hogy az első generációs Asus Eee 701-eseket pár hónapja még ugyanilyen 30-35K-s áron adták a boltokban raktársöpréskor.

(#13) kpal

kpal
(PH! kedvence)

X58-ban az Asrock éri meg a legjobban de én már inkább az ujabbat venném és olcsobb is AsRock x58 Extreme3 már 46k-ért kapható és a szine is nagyon jó fekete. :K

(#14) Boxi88 válasza truba (#8) üzenetére

Boxi88
(őstag)

igazad van ASRock ár/érték arányban a legjobb!

Nálam tuti befutó!

(#15) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

lassan már nekem is elkelne itthonra egy Game Pad,árban is kezdenek alakulni

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#16) House M.D

House M.D
(kvázi-tag)

Az AsRock nagyon jól néz ki :)

"A zenészek nem mennek nyugdíjba, egyszerűen abbahagyják, ha már nincs bennük több zene." /Louis Amstrong/

(#17) Prof01

Prof01
(PH! addikt)

Ez az új Msi gép nagyon szimpi. Jó az ára is. :K

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#18) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az utolsó gamepad "baromi" ötletes, de "baromi" drága.

Milyennapvan?

(#19) anaqer válasza rankesz (#9) üzenetére

anaqer
(PH! addikt)

Szerintem 235MHz lesz az - E50-ben volt ilyen, hát nem egy fürge darab...

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#20) Dr. Romano

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem, jól írta. A 6600 és az Ngage egy 104MHz-s CPU-t használt.

[ Szerkesztve ]

(#21) Isee válasza D1Rect (#18) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

+1 ;)

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#22) Nordic

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Az Asus M4A89TD PRO vételára három év garanciával 49 000 forint." - Itt nem írtátok el az árat? Szerintem egy 10k-val kevesebbe fáj egy ilyen lap. 2 Hónapja vettem én is egy ilyen USB3al szerelt változatot és az pont egy 10essel volt olcsóbb... :U

Mellesleg majdnem tökéletesen meg vagyon vele elégedve. Egyedüli hibájának azt tartom, hogy a 2 PCI-E közül az alsó a 16x-os és alsó-tápos házaknál, szűkös lehet a hely egy 2-3 slotot elfoglaló vga-nál(én is így jártam a 8800GT+AC S1 párossal).

"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

(#23) Kobaljov válasza Nordic (#22) üzenetére

Kobaljov
(senior tag)
LOGOUT blog

Lehet a forint/euró/dollár árfolyamok gyengülése miatt drágult (?)

(#24) zoo8800

zoo8800
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tetszik a Lenovo G560A, 200ért egész jó választásnak tűnik.

(#25) Nordic válasza Kobaljov (#23) üzenetére

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt nem hiszem, mivel egy i betűs pesti üzletben még mindig ua-ba kerül mint amikor én vettem tőlük 2 hónapja.

"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

(#26) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

IGUGU eléggé szerencsétlenül néz ki.

(#27) Endreas

Endreas
(tag)
LOGOUT blog

WoW -> ARM proci -> Yeah ;)

(#28) Finwe

Finwe
(őstag)
LOGOUT blog

Ezek az acer vetítők tényleg jók 1080p-s filmek vetítésére? Nem gond az, hogy nem natívan tudják? (egyébként létezik scart bemenetes 1080p-t tudó vetítő?)

Finwe

-{PoH}- Patriots of Hungary (Battlefield3,Crysis2 klán) || Fysiikka || Eladó cuccok: http://href.hu/x/a6uw ||

(#29) KicsiUbul

KicsiUbul
(őstag)
LOGOUT blog

Pár éve volt egy Asrock alaplapom, akkor megfogadtam, hogy soha többet. Lehet előbb-utóbb felül kell bírálni ezt...
Mondjuk az a mini vetni a lapon, elég elmebeteg ötlet, gondolom visít, mint a malac, mikor vágják...

Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!

(#30) Duracellm... válasza KicsiUbul (#29) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

Gyakorlatilag ugyanazt tudja mint a nagyok csak a bios-szokott butább lenni.
illetve valamiért mindig gyengébb a memóriakezelés ezekben a vasakban - legalább is 2-3 éve az volt- :U

a venti szabvány méretű, úgyhogy olyan légszállításúra cseréled amilyenre csak akarod.

[ Szerkesztve ]

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#31) Duracellm... válasza Komcsi (#6) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

A QWERTI padról:

-nem kezel egyszerre két gombnál többet. PL.: nem lehet újratölteni ha guggolsz+előre mész :DD
nagyon hosszan járnak a gombok, mint a távirányítón :DDD

Ha érdekel van egy ilyenem 3-éve vettem csak kipróbálva volt, posta árán a tiéd lehet.(PÜ-z)

[ Szerkesztve ]

(#32) Duracellm... válasza Duracellm... (#31) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

Cyber Snipa Game Pad-ról beszéltem :DDD

Hatalmas bocsánat a sok off-ért és tripla-post-ért

(#33) Godefroy válasza Duracellm... (#31) üzenetére

Godefroy
(senior tag)

Nekem is 2 éve egyszeri kipróbálás után itt van a fiókban.
Karácsonyra kaptam de használhatatlan a Cyber Snipa.

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#34) Duracellm... válasza Godefroy (#33) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

visszaküldtem a gyártónak, kb.: egy 10-es volt a postaköltség, az az üzenet jött vissza hogy: az eszköz hibátlan, küldtek egy Vip-Member-Card-ot meg egy katalógust :DDD

[ Szerkesztve ]

(#35) 04ahgy

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azonnal szólok Oliverdának, hogy olvassa el a cikket! Megvan a 790FX-GD70 utóda. :)

HGyu

Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

(#36) II-Adi

II-Adi
(tag)

Nem azért, de ez kb. copyja az X360 messenger kitnek...

(#37) Godefroy válasza Duracellm... (#34) üzenetére

Godefroy
(senior tag)

Ismerős, a gyártók és a hozzáállás...

Emlékeztet arra, ahogy a Grand Ages of Rome gyártója kezeli azt a problémát miszerint nem fut a gépemen a programjuk mert nem talál a gépben DirectX9 es grafkártyát. :F
Elküldtem nekik hibaüzenetet, automata válasz jött, miszerint ismerik a dolgot csak nagyon kevés gépen van ez de már keresik a problémát.
Kipróbáltam több grafkártyával ugyanez a helyzet.
Majd ellátogattam játék forumára ahol láttam kb 1 éve sok embernek ez a problémája, ugyanezt a választ kapták, de azóta sem történt semmi.
Pént visszafizetés nincs, nesze neked legális játék... :W

[ Szerkesztve ]

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#38) 04ahgy válasza Duracellm... (#30) üzenetére

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem értem, nem értem. Не понимаю. Не понимаю.

Hogy a fenében lehet más a memóriakezelése az IMC-s procik korszakában? Jaaa, hogy a buta embereknek kevésbé tudja automatán beállítani a memóriát. Máris más síkra tereltük a problémát. A lap memóriakezelése ugyan rendben volna, de kevésbé kényelmes. Habár szerintem még ez az eset sem áll fenn.

Engem ez a dolog egyébként nem igazán érint, az al-időzítéseket is manuálisan, fejből állítom be magamnak, semmit nem hagyok a lapra. Semmilyen lapra, legyen épp akármilyenem.

HGyu

Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

(#39) 04ahgy válasza Godefroy (#37) üzenetére

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A gyártók és a hozzáállás:

Az egyik fajta MSI lap (P35 Neo-F volt talán, már eléggé elhalványult az emléke) az MSI oldal szerint támogatta a Wolfdale processzorokat, azonban az ominózus BIOS nem volt letölthető hozzá.

Írtam az MSI Supportnak, 73 perc elteltével válaszoltak. Megadtak egy FTP címet, logint, passt, ahonnan letölthetem, volt ott mindenféle BIOS, egészen friss, nagyon béták is. A válaszlevél végén az állt, hogy a későbbiekben is használjam bátran a szervert, ha szükségem lenne rá.

HGyu

(#40) AXisBOLD

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ennek az IGUGU-nak a legnagyobb találmánya a beépített trackball.

évekkel ezelőtt egy kis csapat próbálkozott PS2-höz olyan gamepadot csinálni mint az eredeti Dualshock2, csak a jobb oldali gomba helyett trackballal. regeltem is hogy majd kell egy, de sajnos nyomtalanul eltűntek nagy sajnálatomra.

reménykedtem, hogy a sony kiad majd valami hasonlót a PS3-hoz, de semmi ilyen szándékuk nincs, pedig sokkal jobb lenne a kis karoknál.

kár hogy ilyen drága és hogy nem gyártanak hasonlót konzolokhoz is. ennek PC-n egyébként sincs nagy jövője, de ne legyen igazam, mert ötletes szerkezet.

[ Szerkesztve ]

Aurea mediocritas

(#41) euchi válasza II-Adi (#36) üzenetére

euchi
(senior tag)

Nem koppintás. Legfeljebb a formája hasonló, hisz az ilyesfajta forma áll kézre. De ez sajnos rosszabb, mint az általad említett.

A d-pad jobb oldalra került, ráadásul kettővel kevesebb akciógomb van és szvsz azok is rossz helyen vannak ott bal-középen. Nem is értem hogy a fenébe tehették egy oldalra az akciógombokat az analóg karral. :F

Ezegyszer jobban jártak volna, ha lekoppintják a konkurens megoldást.

(#42) AXisBOLD válasza euchi (#41) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:Y tényleg ez fel se tűnt este. nagyon rosszul csinálták meg.

ha a trackball az egér, akkor nem is választhat a felhasználó, hogy a gomba vagy a d-pad legyen a helyváltoztató. a d-pad viszont sokkal jobb erre.

Aurea mediocritas

(#43) Prison85

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Van valakinek véleménye a FightPadokkal kapcsolatban? Ha beszereznék egy ilyet, akkor legalább elférne egy méretesebb egérpad az asztalomon továbbá ez a Cyber Snipa Game Pad V2 egész tetszik.

BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)

(#44) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Az a Cyber Snipa gamepad ügyes konstrukciónak tűnik! ;)

[ Szerkesztve ]

(#45) adokveszekBP válasza 04ahgy (#39) üzenetére

adokveszekBP
(fanatikus tag)

nekem is van pozitiv,es negativ elmeny is a gyartok hozzaallasaval kapcsolatban...
egyszer volt gigabyte lapom,jott ra ki uj bios,es feltettem..mire a memoria vezerlesbol eltunt az unganged mode,csak ganged maradt.
irtam nekik,h ez nem okes,nekem unganged kellene..
egy nap elteltevel kuldtek 1 biost,amivel vissza tudtam allitani a vezerlest ungangedre.

ecs-rol: meg most is (sajnos) ecs lapom van...
tortent egyszer,hogy eszrevettem windowsban,hogy a megszokott tuning,ami be van allitva (nem veszes, a 9950emet huztam 3045 mhz-re ugy,h szorzoval 2900-ig,es az fsb 210-en volt)
azt valamiert nem alkalmazza...az fsb-t akarhova allitottam,mindig csak 200 maradt.
aztan ha reseteltem a biost,akkor ujra mukodott kovetkezo kikapcsolasig.
egy ido utan olyat jatszott a lap,hogy pl biosban bios reset utan a datum 1960!!!01.01. volt,es nem engdte atallitani!(es kozben a perc szamlalo kb masodpercenkent 15-20 percet ugrottXD)
leirtam nekik reszletesen a hibat,es kertem tanacsot,hogy vigyem gariztatni,vagy ismerik-e a hibat,vagy van-e ra gyogymod...ez kb 5 honapja volt...azota is jon a valasz....
(kozben a hibajelenseg megszunt,de kb mindig jatszik valami furcsat a lap velem...)

Sony Vaio, Toshiba Folio 100

(#46) sephi

sephi
(őstag)

Windows CE 5.0 alatt van torrent kliens? Milyen hatásfokkal működne a 250MHz-es CPU torrentkliens futtatásakor, mondjuk egy usb-s külső vinyóval? Fogyasztásban biztos verhetetlen.....

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

(#47) Giinos

Giinos
(senior tag)

A snipa paddal kicsit megkéstetek mint újdonság,kb 1 éve adtam el,mert nekem kicsi a kézfejem és messze esnek a gombok egyástól, amúgy én ajánlom bárkinek aki hasonlót keres mert jó anyagból készült!!!! :K

--->Windows-Xbox Live ID ---->DomeZs<---- BattleTag: DomeZs#2972

(#48) Atom Maki válasza Giinos (#47) üzenetére

Atom Maki
(tag)

Nekem is vagy 2 éve megvan a CyberSnipa. Nagyon jóféle. Bedugod azuesbébe, osz't má' műxik is. Nem köll drájver. :) Én se tudom, ez mitől ujdonság. :F

[ Szerkesztve ]

Mit hallott a Terminátor utoljára? Dik'má szinesfém!

(#49) Polllen

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a kontroller nagyon tetszik... :DDD

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#50) lorcsi

lorcsi
(PH! addikt)

az iguguhoz..: logitech

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.