Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) PowerBuldog

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a laptop ventilátor most akkor hova fújja a levegőt? :F

(#2) mv válasza PowerBuldog (#1) üzenetére

mv
(fanatikus tag)

"Az Arctic NC-t a gép hátuljához-aljához kell rakni, a hűvös levegőt a notebook alá fújja, így tartva azt alacsonyabb hőmérsékleten."

Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

(#3) PowerBuldog válasza mv (#2) üzenetére

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Értem én, de szerintem az baromi kevés. :S

(#4) Gergo88

Gergo88
(fanatikus tag)

En sose ertettem ezeket a laptop hutoket. Ha normalis cucca van az embernek, nem valami "gaming" rohely, akkor ugysem melegszik tul.

Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.

(#5) mv válasza PowerBuldog (#3) üzenetére

mv
(fanatikus tag)

Én sem látom sok értelmét. :N

Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

(#6) orbano

orbano
(PH! félisten)

ennyi baromságot....

"megint a számára még új területre merészkedett. Legfrissebb modellje egy kétventilátoros memóriahűtő"

vacak fémházra erősített ventilátorok pár csavarral... mennyire új terület lehet ez a zalmannak... lehet remegett a keze a CADesnek az izgalomtól :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#7) [HUN]Tyson válasza orbano (#6) üzenetére

[HUN]Tyson
(senior tag)

Ja, azt hittem, hogy vmi új technológiával kísérleteznek, ehelyett vmi sufnibuherszerű ventifelfogatóval. Röhej.
Egyik termék sem érdemli meg, hogy cikk legyen belőle.

(#8) Duree

Duree
(PH! addikt)

Ez már megint egy egyszerü marketingfogás,mivel sok értelme nincs ezeknek

(#9) macilaci78 válasza PowerBuldog (#3) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Nem az, hogy baromi kevés, de még árt is. Nagyon sok noti a hátsó frontra fújja ki a meleg levegőt.

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#10) KicsiUbul

KicsiUbul
(őstag)
LOGOUT blog

5 centis venti 2700RPM en 21-25 dBA. Na persze... :(((

Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!

(#11) Picturemaker

Picturemaker
(senior tag)

Jó nagy újdonság ez a memhűtő!
Kb.100 ugyanilyen van forgalomban. :W
Vártam, hogy valami nagy okosságot fogok látni erre = :(

A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

(#12) Geönczy válasza Picturemaker (#11) üzenetére

Geönczy
(fanatikus tag)

Mondjuk ha tényleg nem hangosabb 25dba-nél akkor nem lesz olyan rossz. Mert ugye ekkora kis hűtők atomhangosak szoktak néha lenni.

CSS (Hun)Bloodkiller

(#13) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Zalman némi fáziskéséssel kapcsolt :)

(#14) Devid_81 válasza PowerBuldog (#1) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Kell hozza egy 12CM venti, 2db egyforma radir a a gep ala hatul, ugy hogy ne billegjen es mehet ala a levego...ez a legolcsobb...se ezzel se a masikkal nem fogsz nagyont utazni, szoval boven jo :)

A ramhutok meg tenyleg feleslegesek (szvsz), 2.25Volton nem volt csak 45 fokos a DDR2 a gepemben nyaron a legnagyobb melegben...persze egy borda nelkuli fingmaxot huthet...csak akkor majdnem dragabb a cooler mint a ram.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#15) Picturemaker válasza Geönczy (#12) üzenetére

Picturemaker
(senior tag)

Nekem OCZ hűtőm van kb. 2 éve, úgy 50%-ra leszabályozva. Na úgy nem hangos.
Nyilván ezt is be lehet állítani, meg jó is, de ez nem igazán újdonság.

A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

(#16) RootRulez

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát nem tudom, kibírom nélkülük :K Eget verő újdonságnak még házon belül sem tartom...

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.