Ez a laptop ventilátor most akkor hova fújja a levegőt? 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Hűtés, házak, tápok, modding » [Re:] Újdonságok a Zalman és az Arctic Cooling műhelyébőlHozzászólások

mv
(fanatikus tag)
"Az Arctic NC-t a gép hátuljához-aljához kell rakni, a hűvös levegőt a notebook alá fújja, így tartva azt alacsonyabb hőmérsékleten."
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.
Értem én, de szerintem az baromi kevés. :S

Gergo88
(fanatikus tag)
En sose ertettem ezeket a laptop hutoket. Ha normalis cucca van az embernek, nem valami "gaming" rohely, akkor ugysem melegszik tul.
Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.

mv
(fanatikus tag)
Én sem látom sok értelmét. 
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

orbano
(PH! félisten)
ennyi baromságot....
"megint a számára még új területre merészkedett. Legfrissebb modellje egy kétventilátoros memóriahűtő"
vacak fémházra erősített ventilátorok pár csavarral... mennyire új terület lehet ez a zalmannak... lehet remegett a keze a CADesnek az izgalomtól 
A vér nem válik VAZZE!™

[HUN]Tyson
(senior tag)
Ja, azt hittem, hogy vmi új technológiával kísérleteznek, ehelyett vmi sufnibuherszerű ventifelfogatóval. Röhej.
Egyik termék sem érdemli meg, hogy cikk legyen belőle.

Duree
(PH! addikt)
Ez már megint egy egyszerü marketingfogás,mivel sok értelme nincs ezeknek
(#9) macilaci78 válasza PowerBuldog (#3) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)
Nem az, hogy baromi kevés, de még árt is. Nagyon sok noti a hátsó frontra fújja ki a meleg levegőt.
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
5 centis venti 2700RPM en 21-25 dBA. Na persze... 
Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!

Picturemaker
(senior tag)
Jó nagy újdonság ez a memhűtő!
Kb.100 ugyanilyen van forgalomban.
Vártam, hogy valami nagy okosságot fogok látni erre = 
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

Geönczy
(fanatikus tag)
Mondjuk ha tényleg nem hangosabb 25dba-nél akkor nem lesz olyan rossz. Mert ugye ekkora kis hűtők atomhangosak szoktak néha lenni.
CSS (Hun)Bloodkiller

Devid_81
(PH! kedvence)
Kell hozza egy 12CM venti, 2db egyforma radir a a gep ala hatul, ugy hogy ne billegjen es mehet ala a levego...ez a legolcsobb...se ezzel se a masikkal nem fogsz nagyont utazni, szoval boven jo 
A ramhutok meg tenyleg feleslegesek (szvsz), 2.25Volton nem volt csak 45 fokos a DDR2 a gepemben nyaron a legnagyobb melegben...persze egy borda nelkuli fingmaxot huthet...csak akkor majdnem dragabb a cooler mint a ram.
.::www.megadanceradio.hu::.

Picturemaker
(senior tag)
Nekem OCZ hűtőm van kb. 2 éve, úgy 50%-ra leszabályozva. Na úgy nem hangos.
Nyilván ezt is be lehet állítani, meg jó is, de ez nem igazán újdonság.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
Hát nem tudom, kibírom nélkülük
Eget verő újdonságnak még házon belül sem tartom...
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════