Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) syn7h37ic

syn7h37ic
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A Saitek eddig arról volt híres, hogy a balkezesekre is gondolt. A játékvezérlő, és az egér viszont jobbkezes, és nem láttam sehol sem, hogy változtatható lenne. Nagy kár.

(#2) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A billentyűzet az a periféria, amiből szigorúan csak max. 2000.-ért veszek, elkerülendő a hirtelen felindulásból elkövetkező komolyabb HTK bekövetkezését. :DDD

Az egérrel meg úgy vagyok, hogy inkább maradok a Logitech G5-nél. Esetleg G9, ha lesz felesleges pénzem. :K

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#3) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

Kár hogy ezek is csak drótos vackok...

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3930K, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Rampage 4 Extreme, Radeon 7970 CF, Samsung 830 SSD / 512 GB, X-Fi Titanium HD

(#4) robert104

robert104
(újonc)

Ezzek mikortól lesznek kaphatóak??

(#5) MegalodonS

MegalodonS
(senior tag)

Nagyon szuper cuccok plane a bill !Lehetne rajta lcd :K de igy nem vetelytarsa a G15nek !

(#6) Khaal

Khaal
(őstag)

Úgy néz ki mint egy repülőgép műszerfala.
Brutális.

Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

(#7) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Végre eredeti termékek! Fiatalabb koromban de tetszettek az ilyenek! :R :B

(#8) klambi

klambi
(őstag)

ittis kicsi az ENTER mért kell ezt csinálni!! :(

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"

(#9) Zolaash válasza Balika911 (#7) üzenetére

Zolaash
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem most is de tetszenek! :K Kár, hogy ilyen csóró vagyok...

Híven, becsülettel, vitézül! "Menni kell, ha nehéz maradni, egy helyben ülve nem lehet haladni!"

(#10) H.O.D.

H.O.D.
(senior tag)

Nekem még egy régi Cyborg USB joyom van. Elnyűhetetlen. :R Remélem, ezek is ilyenek lesznek.

Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.

(#11) bolondember

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ez a billentyűzet - iagzából nem tudom eldönteni, h szép-e vagy sem...

Asszem a gusztára szavazok - ha lesz magyar kosztás, lehet elcsábulok majd... :B

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#12) littlemole válasza klambi (#8) üzenetére

littlemole
(senior tag)

Hát ez entert valóban meghagyhatták volna normál méretben. :(

Kinézetre nem rosszak amúgy. Tisztára mintha valami műszerfal előtt ülne az ember.

Game TODAY OR wait forever

(#13) N4r4ncs válasza syn7h37ic (#1) üzenetére

N4r4ncs
(fanatikus tag)

Igen,de most úgy látszik megfeledkeztek róla

Mátyással együtt az igazság is meghalt

(#14) harry válasza bolondember (#11) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

Nekem a régebbi változat tetszett, a fekete, egyszerű, szép forma, egy nem túl erős háttérvilágítással, de ahogy abból sem, így valszeg ebből sem lesz magyar kiosztású sajnos.

the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

(#15) syn7h37ic válasza N4r4ncs (#13) üzenetére

syn7h37ic
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szomorú. Pedig A SAJT-tech :) erről volt igazán híres, hogy szó szerint testreszabható vezérlőket csinált. A Cyborg joy a legjobb példa erre.

(#16) Madn!ght

Madn!ght
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez a billentyűzet nagyon odaverős!! :Y Nekem speciel jobban tetszik mint a razer tarantula/lycosa.
Már alig várom hogy kapható legyen! :)

BattleTag: madnight#2761 ツ

(#17) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Eredetinek eredeti, de nem tudom mennyire lesz sikeres, pc-hasznalok viszonylag keves a gamer s koztuk meg kevesebb az aki aldoz ilyesmire, foleg ennyit...

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#18) Madn!ght válasza venember83 (#17) üzenetére

Madn!ght
(senior tag)
LOGOUT blog

A razer és logitech cuccai sem olcsóbbak, és viszik mint a cukrot. Szvsz a játékosok nagyon jó célpontjai ezeknek a gyártóknak.
Nézd csak a vidókarikat: rengetegen áldoznak 50-100.000 ftot csak vidókártyára. / lásd apróhirdetések-> bazárok-> 8800GT-t eladók topikjait/ :)

BattleTag: madnight#2761 ツ

(#19) Integra

Integra
(Jómunkásember)

egyszer kipróbálnám hogy milyen lehet fps-t nyomni ezzel a command unit-tal...

(#20) Ősember

Ősember
(PH! addikt)

kicsit droid :U

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#21) simonzé válasza Integra (#19) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon jó az a kieg. vezérlő. Biztosan jól tudnám használni BF2-zéshez. A billentyűzet viszont szerintem baromi csúnya, túl sok rajta a szín, és nagyon kusza. Biztosan van előnye is, de nekem az nem kéne.

Ja, Saitek-ügyileg az R-220 és kormány nagyon bevált. Mai napig használgatom. Tényleg jó cuccokat gyártottak anno, remélem lesz folytatás.

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#22) Balika911 válasza Ősember (#20) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Cyborg - minden ellenállás hasztalan! :D

(#23) Hun'reeth

Hun'reeth
(őstag)

Mindíg meglepnek a Saitek cuccok. Jó a designjuk az biztos. :D

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#24) atti5234

atti5234
(újonc)

Csak M.O. ilyen drága Ausztriában 58-79 euro :W

Galaxy S I9000/jvp/Gingercriskelo's rom v72 Darkcore 2.7.3

(#25) zsocaozd

zsocaozd
(fanatikus tag)

Saitek Cyborg 5.1 féláron:

[link]

ÚJ Saitek Cyborg 5.1 mikrofonos fejhallgatók!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.