A Saitek eddig arról volt híres, hogy a balkezesekre is gondolt. A játékvezérlő, és az egér viszont jobbkezes, és nem láttam sehol sem, hogy változtatható lenne. Nagy kár.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
A billentyűzet az a periféria, amiből szigorúan csak max. 2000.-ért veszek, elkerülendő a hirtelen felindulásból elkövetkező komolyabb HTK bekövetkezését. 
Az egérrel meg úgy vagyok, hogy inkább maradok a Logitech G5-nél. Esetleg G9, ha lesz felesleges pénzem. 
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

Dr. Akula
(PH! addikt)
Kár hogy ezek is csak drótos vackok...
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3930K, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Rampage 4 Extreme, Radeon 7970 CF, Samsung 830 SSD / 512 GB, X-Fi Titanium HD

robert104
(újonc)
Ezzek mikortól lesznek kaphatóak??
(#5) MegalodonS

MegalodonS
(senior tag)
Nagyon szuper cuccok plane a bill !Lehetne rajta lcd
de igy nem vetelytarsa a G15nek !

Khaal
(őstag)
Úgy néz ki mint egy repülőgép műszerfala.
Brutális.
Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

Balika911
(PH! kedvence)
Végre eredeti termékek! Fiatalabb koromban de tetszettek az ilyenek!

klambi
(őstag)
ittis kicsi az ENTER mért kell ezt csinálni!! 
http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"
Nekem most is de tetszenek!
Kár, hogy ilyen csóró vagyok...
Híven, becsülettel, vitézül! "Menni kell, ha nehéz maradni, egy helyben ülve nem lehet haladni!"

H.O.D.
(senior tag)
Nekem még egy régi Cyborg USB joyom van. Elnyűhetetlen.
Remélem, ezek is ilyenek lesznek.
Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.
ez a billentyűzet - iagzából nem tudom eldönteni, h szép-e vagy sem...
Asszem a gusztára szavazok - ha lesz magyar kosztás, lehet elcsábulok majd... 
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

littlemole
(senior tag)
Hát ez entert valóban meghagyhatták volna normál méretben. 
Kinézetre nem rosszak amúgy. Tisztára mintha valami műszerfal előtt ülne az ember.
Game TODAY OR wait forever

N4r4ncs
(fanatikus tag)
Igen,de most úgy látszik megfeledkeztek róla
Mátyással együtt az igazság is meghalt

harry
(PH! kedvence)
Nekem a régebbi változat tetszett, a fekete, egyszerű, szép forma, egy nem túl erős háttérvilágítással, de ahogy abból sem, így valszeg ebből sem lesz magyar kiosztású sajnos.
the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain
Szomorú. Pedig A SAJT-tech
erről volt igazán híres, hogy szó szerint testreszabható vezérlőket csinált. A Cyborg joy a legjobb példa erre.
Ez a billentyűzet nagyon odaverős!!
Nekem speciel jobban tetszik mint a razer tarantula/lycosa.
Már alig várom hogy kapható legyen! 
BattleTag: madnight#2761 ツ
Eredetinek eredeti, de nem tudom mennyire lesz sikeres, pc-hasznalok viszonylag keves a gamer s koztuk meg kevesebb az aki aldoz ilyesmire, foleg ennyit...
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
A razer és logitech cuccai sem olcsóbbak, és viszik mint a cukrot. Szvsz a játékosok nagyon jó célpontjai ezeknek a gyártóknak.
Nézd csak a vidókarikat: rengetegen áldoznak 50-100.000 ftot csak vidókártyára. / lásd apróhirdetések-> bazárok-> 8800GT-t eladók topikjait/ 
BattleTag: madnight#2761 ツ

Integra
(Jómunkásember)
egyszer kipróbálnám hogy milyen lehet fps-t nyomni ezzel a command unit-tal...

Ősember
(PH! addikt)
kicsit droid 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
Nagyon jó az a kieg. vezérlő. Biztosan jól tudnám használni BF2-zéshez. A billentyűzet viszont szerintem baromi csúnya, túl sok rajta a szín, és nagyon kusza. Biztosan van előnye is, de nekem az nem kéne.
Ja, Saitek-ügyileg az R-220 és kormány nagyon bevált. Mai napig használgatom. Tényleg jó cuccokat gyártottak anno, remélem lesz folytatás.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Balika911
(PH! kedvence)
Cyborg - minden ellenállás hasztalan! 

Hun'reeth
(őstag)
Mindíg meglepnek a Saitek cuccok. Jó a designjuk az biztos. 
''Öregember nem gyorsvonat!''

atti5234
(újonc)
Csak M.O. ilyen drága Ausztriában 58-79 euro 
Galaxy S I9000/jvp/Gingercriskelo's rom v72 Darkcore 2.7.3