Újdonságok vannak, de számomra ebből egyik se aktuális/ideális. Nem lehetnek rossz dolgok, de maradok a bevált gyártóimnál. 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
Újdonságok vannak, de számomra ebből egyik se aktuális/ideális. Nem lehetnek rossz dolgok, de maradok a bevált gyártóimnál. 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

Neked nem elég új az az új anyag amiből a vebcam lába készül?
"a megszokott műanyag helyett acélól készült." 
Jól érzed magad? Majd elmúlik.....
Újnak új, bár jelenleg webkamerát se használok. Egyrészt ára miatt nem vennék ilyen kategóriában, másrészt szerintem webchat-ra felesleges a 2mp és feletti képminőség. Korrekt termék, de nem érint igazán. (128kbit-es feltöltéssel meg végképp)
Örömteli hogy csinálnak már ekkora USB Wlan adaptert is. Mondjuk a melegedésre kíváncsi lennék mert nekem egy kétszer ekkorra van hosszúságra és TPLink a márkája és rendesen melegszik. Egy ilyen kisebb cuccnál vajon ezt megoldották?
Kezemben a kulcs.

Ha használnál webcam-ot, pl arra hogy a 2000km-re lévö a családoddal beszélgess, akkor lehet te is jobban örölnél ha rendes képet látnál róluk, mikor velük beszélsz...Esetleg kirakod teljes képernyőre a képet, akkor egy sima egyszerü webcam képe borzasztóan csúnya lesz.
Sztem.....
Jól érzed magad? Majd elmúlik.....
Na igen, teljesen jogos amit mondasz, ezzel is egyetértek. A jelenlegi szemszögemből néztem a dolgokat, csak saját igényeket vettem alapul. 
(#7) antikomcsi

Ez a Media-Tech egyenlő azzal az M-Tech-el, amit "kiváló minőségű" tápegységeiről ismerek?

Nagyon kis kreatív cég (fagyasztóban hűthető notebook párna, vevőrészbe kiabálós vezetéknélküli headset, stb...).
Engem mindig felvidítanak a termékeik.
... persze, hogy dolgozom... amíg kényszerítenek rá!

minden második hír noti és egér ezen kívül csomó helyesírási hiba ... jöhetne már valami izgi tesz 
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

bocsi, nem Szlovák cég
és a a jó link:[link]
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=mongi

van EMTEC is, a régi BASF -ból lett 
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00