Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Újdonságok vannak, de számomra ebből egyik se aktuális/ideális. Nem lehetnek rossz dolgok, de maradok a bevált gyártóimnál. :)

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#2) Simi2000 válasza bartucc (#1) üzenetére

Simi2000
(tag)

Neked nem elég új az az új anyag amiből a vebcam lába készül?

"a megszokott műanyag helyett acélól készült." :)

Jól érzed magad? Majd elmúlik.....

(#3) bartucc válasza Simi2000 (#2) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Újnak új, bár jelenleg webkamerát se használok. Egyrészt ára miatt nem vennék ilyen kategóriában, másrészt szerintem webchat-ra felesleges a 2mp és feletti képminőség. Korrekt termék, de nem érint igazán. (128kbit-es feltöltéssel meg végképp)

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#4) mraco

mraco
(senior tag)
LOGOUT blog

Örömteli hogy csinálnak már ekkora USB Wlan adaptert is. Mondjuk a melegedésre kíváncsi lennék mert nekem egy kétszer ekkorra van hosszúságra és TPLink a márkája és rendesen melegszik. Egy ilyen kisebb cuccnál vajon ezt megoldották?

Kezemben a kulcs.

(#5) Simi2000 válasza bartucc (#3) üzenetére

Simi2000
(tag)

Ha használnál webcam-ot, pl arra hogy a 2000km-re lévö a családoddal beszélgess, akkor lehet te is jobban örölnél ha rendes képet látnál róluk, mikor velük beszélsz...Esetleg kirakod teljes képernyőre a képet, akkor egy sima egyszerü webcam képe borzasztóan csúnya lesz.
Sztem.....

Jól érzed magad? Majd elmúlik.....

(#6) bartucc válasza Simi2000 (#5) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na igen, teljesen jogos amit mondasz, ezzel is egyetértek. A jelenlegi szemszögemből néztem a dolgokat, csak saját igényeket vettem alapul. :B

(#7) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Ez a Media-Tech egyenlő azzal az M-Tech-el, amit "kiváló minőségű" tápegységeiről ismerek?

(#8) Area117

Area117
(újonc)

Nagyon kis kreatív cég (fagyasztóban hűthető notebook párna, vevőrészbe kiabálós vezetéknélküli headset, stb...). :DDD Engem mindig felvidítanak a termékeik.

... persze, hogy dolgozom... amíg kényszerítenek rá!

(#9) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

minden második hír noti és egér ezen kívül csomó helyesírási hiba ... jöhetne már valami izgi tesz :K

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#10) mongi válasza antikomcsi (#7) üzenetére

mongi
(senior tag)

Nem is olyan kis cég, Lengyelországban székelnek: [link], szerintem nem azonos a tápgyártóval (emtech az Szlovák cég :[link] )

[ Szerkesztve ]

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=mongi

(#11) mongi válasza mongi (#10) üzenetére

mongi
(senior tag)

bocsi, nem Szlovák cég :B és a a jó link:[link]

[ Szerkesztve ]

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=mongi

(#12) Quan-Chi válasza mongi (#11) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

van EMTEC is, a régi BASF -ból lett :K

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#13) sanzi89

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Csak nekem tűnik piaci bóvlinak az összes cucc? :U

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.