Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#51) VaniliásRönk válasza Chaser (#50) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Az SSD-ken egyelőre igyekeznek hülyére keresni magukat a gyártók, valószínűleg még nem tudnak annyit gyártani, hogy megérje jóárasítani.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#52) FRENK1988 válasza VaniliásRönk (#49) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jogos, de én csak arra mondom, hogy régebben azért volt csak értelme venni :DDD

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#53) 04ahgy válasza buherton (#43) üzenetére

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért, mert a kocsit így gyártják (lehetséges, hogy némely tápot is), a szervizstatisztika mást mutat. Pl. Rubycon elkókkal nem lehet nagyon mellélőni, és olyan tápok is léteznek, amik normálisan szűrtek.

Ha a konik az ilyen kispórolt tápban is szilárdelektrolitosak lennének, még rosszabb lenne a helyzet.

HGyu

Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

(#54) Chaser válasza VaniliásRönk (#51) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Azt mondom hogy a 64 gigás kingston V pár hete még bruttó 30k volt, most meg örülhetsz ha bruttó 40-ért találsz valahol:) Ennek a "jelenségnek" a kialakulása érdekelt volna engem, de valszeg a jó magyar mentalitás lehet a háttérben, jól fogy ez, emeljünk csak rajta kicsit...a többi amúgy is drága volt, azt nem bántották:D

New world...old thinking...IBM T60;)

(#55) VaniliásRönk válasza Chaser (#54) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Nem tudom pár hete mennyi volt, de most a newegg-en sem számottevően olcsóbb, nem először indult meg felfele az SSD-k ára ahelyett, hogy csökkenne, szerintem kivételesen nem a magyar kiskerek a felelősek.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#56) fLeSs válasza Chaser (#50) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

USD 180-190 között volt hosszú ideig, most viszont már 200 fölött van.

[ Szerkesztve ]

(#57) FRENK1988 válasza fLeSs (#56) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

karácsonyi akció volt. Mint Streamen:D

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#58) Balage76 válasza adalbert1 (#34) üzenetére

Balage76
(fanatikus tag)

Még a kanyarban sincs...

www.xbox360szerviz.hu

(#59) Balage76 válasza Alex91 (#6) üzenetére

Balage76
(fanatikus tag)

Nagykerekben már van, max hét közepétől a boltokban is lesz.

www.xbox360szerviz.hu

(#60) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem 1T-s Story Station-om van, de nagyon meg vagyok vele elégedve... És szerintem ha most kellene vennem sem biztos, hogy megvenném a 2T-st... Pont a felébe került az enyém, és (még) ez sincs teljesen kihasználva... Bár ha egy kicsit lejjebb megy a bevezető ár... :)

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#61) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sok érdekesség van, az alaplapoknak sok jelentőséget nem tulajdonítok, nem jön be az új Intel irányvonal. A Asus gamer laptop nem rossz, elfogadnám, de soha nem fizetnék érte.

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#62) Tomcat

Tomcat
(őstag)

Végre kapható itthon is Toshiba noti AMD belsővel. Ha tartósan kapható lesz itthon ez a konfiguráció (AMD-ATI) a Toshiba kiadásban akkor valószínűleg visszapártolok az ACER-ről a Toshiba-ra. :)

Tomcat

(#63) bartucc válasza Tomcat (#62) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez igaz, de csak az új szériás AMD procikat venném meg személy szerint teljesítményük miatt. A 4570-el szerelt gépek viszont egész kívánatosak. :)

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#64) Tomcat válasza bartucc (#63) üzenetére

Tomcat
(őstag)

Én is arra várok. Remélem hamarosan kapható lesz mert a mostani Turion X2-vel sokkal rövidebb az akkumulátoros üzemmód mint az elfogadható lenne. :)

Tomcat

(#65) EarL 007 válasza 04ahgy (#40) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:R Gondolom előbb menne tönkre a lap, minthogy a kondi kiszáradna. Egy ilyen hagyományos kondinak (jó hűtés mellett) mennyi az élettartama? :R Érdekes, én még nem hallottam egy szilárd elkós kondis lapot ciceregni, ezt mi okozza?

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#66) Fryskitt

Fryskitt
(senior tag)
LOGOUT blog

Kicsit sok ez a Toshiba. ÉS nem is tetszik. Tényleg annyival jobb, mint egy ASUS vagy MSI vagy Acer?

„Van mi arany bár nem fénylik, /van ki vándor, s hazaér/ régi erő nem enyészik/ fagyot kibír mély gyökér./ Lángját a tűz visszakapja, / árnyékból a fény kiszáll;/ összeforr a törött szablya/ s koronás lesz a király.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.