Mintha egy Asus-t látnék...
tetszik az elrendezése, kiváncsi lennék tuningban milyen lehet.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Útvonal
Fórumok » Alaplapok, chipsetek, memóriák » [Re:] Újabb X58 chipsetes alaplap érkezik az ASRocktólHozzászólások
AGP? 
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

gabx76
(senior tag)
Asrock mi jót csinál ebben a kategóriában?!
Amúgy szép fekete a nyákja. Tetszik.
ISA 
Different songs for different moods.
Hát azért 50K-t nem adnék egy AsRock lapért...
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
VESA 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)
PUR? 

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Pepe78
(senior tag)
Esélyt minden gyártónak!!
Legalább dolgoznak rajta , hogy elismerjék őket..
Nekem tetszik pl.

Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

D.Orion
(PH! kedvence)
"Csak" 45K!
Én meg ennyi pénz alaplapért.
Személy szerint úgy vélem, hogy ASRock fejlődik. Lassan végleg elhagyja a hibrid-nek elnevezett csodáit. 
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

Sasfészek
(tag)
Valaki árulj el mikor lehet majd 4GB-os memória modullokat kapni? Mert oké hogy 24GB ram de ahhoz kéne olyan memória is nem? 

glutamin
(őstag)
Jól néz ki. De sztem, aki ebben az árkategóriában vásárol az nem AsRockot vesz.
Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

Fáraó
(őstag)
Pár év, és azt fogjuk mondani: ASRock Rulez! 
Ha a piros foglalatok csak nyolcasok nem lehet két tizenhatost kiépíteni csak extra hosszú híddal? 
VIGYORRRGAZMUS.....

helkis
(PH! addikt)
quad-SIMMram?
>> telhetetlenek.. 
[ Szerkesztve ]
(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''

gardener
(őstag)
Hiány van belőle és gondolom, Te meg ilyen lapot akarsz telepakolva.... 
(#15) Quiksilver válasza Keldor papa (#1) üzenetére
"Mintha egy Asus-t látnék..." nekem is ez volt az első gondolatom amikor megláttam
mennyi most a dollár?
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
Igen, plusz vám meg áfa, meg haszonkulcs.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

D.Orion
(PH! kedvence)
1$=227Ft
1Euro=294Ft

Mellesleg ASRock nem Asus leányvállalat?
[ Szerkesztve ]
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Ez a lap kifejezetten tetszik, egyszerű, sallangmentes, minden rajta van, ami kellhet.
ASRockék haladnak! 
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
Akkor ez az alaplap se lesz 50ezer alatt 
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

Cyberpunk
(PH! kedvence)
Nem rossz egyre jobb lesz az Asrock is. Most már a többi gyártónak is lassan komolyan kell számolniuk velük.
De van a lapon 4 db PCIE csati amiből csak a kék színűek 16x-osak a a pirosak 8x-osak.
Na már most a 16x-osak szerintem elég távol vannak egymástól nem? Ha valaki SLI vagy CF rendszert akar és szeretné mindegyik kártyát 16x-osan hajtani akkor elég nagy SLI vagy CF hidra lesz szűksége hogy a két kártyát össze tudja kapcsolni. Vagy netán létezik olyan össze kötő híd ami direkt ekkora 
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD
Elektroncsövek? 
amúgy egész barátságos ez a lap... olyan komoly... nincs az a "gagyi asrock" feelingje
Cyberpunk: az SLI hidat általában az alaplap mellé adják, gondolom akkorát adnak, ami átéri a távot
[ Szerkesztve ]
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

Terentius
(tag)
Ha Cori7-re tudnék váltani,akkor komolyan elgondolkodnék ezen!Gondolom nem egy utolsó ócska lapról van szó,ami teljesen antituningos.Mellette szól az Asrock hihetetlen terméktámogatása is.4 évig biztos nem kéne utána lapot cserélni,mert az újabb CPU-kat biztos támogatni fogja,ahogy azt Asrockéktól megszokhattuk.
"A gyémántot csak a gyémánt vágja, Erős legyél, ki az ütést is állja!"
mókuskerék és kőbalta? 
True Success is Blonde

moha bácsi
(senior tag)
Szimpatikus nagyon ez az AsRock. Csak így tovább fiúk! 
"Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog."

sNORh
(PH! addikt)
hát hiába csóváljátok a fejeteket, ez azért elég versenyképes kis AsRock lapocska lett, énsem venném meg, de na.. 
moha bácsi lehet csajok 
[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)
Ugyan kérlek, már elég régen korrekt kis lapocskákat tákolnak Segkőék.
A minimalista lapjaik persze igen fapadosak, de még akkor sem a VRM-en és hasonlókon spórolnak, ami dicséretes. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

NagyVillany
(kvázi-tag)
ősrobbanás? 
"-Jövőre jönnek az új modellek székletmintás személyazonosítással, ahol majd rá kell sz*rni a laptopra. -Komolyan?" pfff
semmi 
ezt űbereljétek ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

waterman_
(fanatikus tag)
núsz

..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes
Le van írva, csak el kellene olvasni...
"Az alaplaphoz adott kiegészítők száma is megcsappant, a csúcsmodellhez még három különböző méretű SLI hidat csomagoltak, az X58 Deluxe doboza viszont már csak egyet tartalmaz."
Sok választást mondjuk biztos nem ad hozzá. Gondolom az az egy db az a sima x16-oshoz egy normal híd, azt ennyi..
Szerinted kiad egy olyan deszkát, amihez nem ad hidat??
Nemá'.
G
A deszka tetszik, de mi magyarok ismét beleesünk abba a hibába, hogy 1 $ = 1 Euro.
Geller
[ Szerkesztve ]
Pentium 4 630 HT 3.0Ghz/2M/800 S775 for sale. (http://href.hu/x/hs1r)
(#28) Lenry:
Ni
[ Szerkesztve ]
Family Guy Online - Closed Beta

Cefet
(tag)
Bakker, én is ezt akartam! 
(#28) Lenry: 42 
Amúgy tényleg Cool! a lap. Nekem nincsenek előítéleteim, én simán bevállalnám.
[ Szerkesztve ]

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)
Egyre pofasabbak, jol felszereltek az AsRock lapok, de a jol megszokott olcsobb arakon! 
Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...
Biztos én vagyok a hülye, de nem értem a poént.
Hogy jön ide az AGP?
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0
ASSrock csinált valami S775 C2D alapú förmedvényt, amin AGP volt 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!
Bezony. ASRock 4CoreDual -VSTA (legalábbis nekem ilyenem volt)
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"