Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mintha egy Asus-t látnék...:) tetszik az elrendezése, kiváncsi lennék tuningban milyen lehet.

(#2) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

AGP? :(

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#3) gabx76

gabx76
(senior tag)

Asrock mi jót csinál ebben a kategóriában?!
Amúgy szép fekete a nyákja. Tetszik.

(#4) Thrawn válasza Skizz (#2) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ISA :(

Different songs for different moods.

(#5) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát azért 50K-t nem adnék egy AsRock lapért...

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#6) lezso6 válasza Thrawn (#4) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

VESA :(

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#7) VaniliásRönk válasza Thrawn (#4) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

PUR? :(

:D

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#8) Pepe78

Pepe78
(senior tag)

Esélyt minden gyártónak!! ;] ;]
Legalább dolgoznak rajta , hogy elismerjék őket..
Nekem tetszik pl.

:C :C :C

Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

(#9) D.Orion válasza Oliverda (#5) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

"Csak" 45K!

Én meg ennyi pénz alaplapért. :D

Személy szerint úgy vélem, hogy ASRock fejlődik. Lassan végleg elhagyja a hibrid-nek elnevezett csodáit. :U

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#10) Sasfészek

Sasfészek
(tag)

Valaki árulj el mikor lehet majd 4GB-os memória modullokat kapni? Mert oké hogy 24GB ram de ahhoz kéne olyan memória is nem? :D

(#11) glutamin

glutamin
(őstag)

Jól néz ki. De sztem, aki ebben az árkategóriában vásárol az nem AsRockot vesz.

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#12) Fáraó

Fáraó
(őstag)

Pár év, és azt fogjuk mondani: ASRock Rulez! :DDD

Ha a piros foglalatok csak nyolcasok nem lehet két tizenhatost kiépíteni csak extra hosszú híddal? :F

VIGYORRRGAZMUS.....

(#13) helkis válasza Thrawn (#4) üzenetére

helkis
(PH! addikt)

quad-SIMMram? :( >> telhetetlenek.. :))

[ Szerkesztve ]

(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''

(#14) gardener válasza Sasfészek (#10) üzenetére

gardener
(őstag)

Hiány van belőle és gondolom, Te meg ilyen lapot akarsz telepakolva.... :DDD

(#15) Quiksilver válasza Keldor papa (#1) üzenetére

Quiksilver
(senior tag)
LOGOUT blog

"Mintha egy Asus-t látnék..." nekem is ez volt az első gondolatom amikor megláttam ;]
mennyi most a dollár?

Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

(#16) Oliverda válasza D.Orion (#9) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igen, plusz vám meg áfa, meg haszonkulcs.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#17) D.Orion válasza Quiksilver (#15) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

1$=227Ft
1Euro=294Ft

:(

Mellesleg ASRock nem Asus leányvállalat?

[ Szerkesztve ]

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#18) EarL 007

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez a lap kifejezetten tetszik, egyszerű, sallangmentes, minden rajta van, ami kellhet. :) ASRockék haladnak! :C

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#19) Quiksilver válasza D.Orion (#17) üzenetére

Quiksilver
(senior tag)
LOGOUT blog

Akkor ez az alaplap se lesz 50ezer alatt :(

Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

(#20) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Nem rossz egyre jobb lesz az Asrock is. Most már a többi gyártónak is lassan komolyan kell számolniuk velük.
De van a lapon 4 db PCIE csati amiből csak a kék színűek 16x-osak a a pirosak 8x-osak.
Na már most a 16x-osak szerintem elég távol vannak egymástól nem? Ha valaki SLI vagy CF rendszert akar és szeretné mindegyik kártyát 16x-osan hajtani akkor elég nagy SLI vagy CF hidra lesz szűksége hogy a két kártyát össze tudja kapcsolni. Vagy netán létezik olyan össze kötő híd ami direkt ekkora :F

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#21) Lenry válasza VaniliásRönk (#7) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Elektroncsövek? :(

amúgy egész barátságos ez a lap... olyan komoly... nincs az a "gagyi asrock" feelingje

Cyberpunk: az SLI hidat általában az alaplap mellé adják, gondolom akkorát adnak, ami átéri a távot

[ Szerkesztve ]

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#22) Terentius

Terentius
(tag)

Ha Cori7-re tudnék váltani,akkor komolyan elgondolkodnék ezen!Gondolom nem egy utolsó ócska lapról van szó,ami teljesen antituningos.Mellette szól az Asrock hihetetlen terméktámogatása is.4 évig biztos nem kéne utána lapot cserélni,mert az újabb CPU-kat biztos támogatni fogja,ahogy azt Asrockéktól megszokhattuk.

"A gyémántot csak a gyémánt vágja, Erős legyél, ki az ütést is állja!"

(#23) Ste válasza VaniliásRönk (#7) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mókuskerék és kőbalta? :(

True Success is Blonde

(#24) moha bácsi

moha bácsi
(senior tag)

Szimpatikus nagyon ez az AsRock. Csak így tovább fiúk! :R

"Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog."

(#25) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

hát hiába csóváljátok a fejeteket, ez azért elég versenyképes kis AsRock lapocska lett, énsem venném meg, de na.. :)
moha bácsi lehet csajok :DDD

[ Szerkesztve ]

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#26) VaniliásRönk válasza Ste (#23) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Ugyan kérlek, már elég régen korrekt kis lapocskákat tákolnak Segkőék. ;) A minimalista lapjaik persze igen fapadosak, de még akkor sem a VRM-en és hasonlókon spórolnak, ami dicséretes. :K

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#27) NagyVillany

NagyVillany
(kvázi-tag)

ősrobbanás? :(

"-Jövőre jönnek az új modellek székletmintás személyazonosítással, ahol majd rá kell sz*rni a laptopra. -Komolyan?" pfff

(#28) Lenry válasza NagyVillany (#27) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

semmi :(

ezt űbereljétek ;]

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#29) waterman_ válasza Lenry (#28) üzenetére

waterman_
(fanatikus tag)

núsz :(
:)

..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

(#30) Geller_1972 válasza Cyberpunk (#20) üzenetére

Geller_1972
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Le van írva, csak el kellene olvasni...
"Az alaplaphoz adott kiegészítők száma is megcsappant, a csúcsmodellhez még három különböző méretű SLI hidat csomagoltak, az X58 Deluxe doboza viszont már csak egyet tartalmaz."

Sok választást mondjuk biztos nem ad hozzá. Gondolom az az egy db az a sima x16-oshoz egy normal híd, azt ennyi..

Szerinted kiad egy olyan deszkát, amihez nem ad hidat??
Nemá'.:DG

A deszka tetszik, de mi magyarok ismét beleesünk abba a hibába, hogy 1 $ = 1 Euro.
Geller

[ Szerkesztve ]

Pentium 4 630 HT 3.0Ghz/2M/800 S775 for sale. (http://href.hu/x/hs1r)

(#31) Enton válasza waterman_ (#29) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

(#28) Lenry:

Ni

[ Szerkesztve ]

Family Guy Online - Closed Beta

(#32) Cefet válasza NagyVillany (#27) üzenetére

Cefet
(tag)

Bakker, én is ezt akartam! :(

(#28) Lenry: 42 :(

Amúgy tényleg Cool! a lap. Nekem nincsenek előítéleteim, én simán bevállalnám.

[ Szerkesztve ]

(#33) N-vidi-A

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

Egyre pofasabbak, jol felszereltek az AsRock lapok, de a jol megszokott olcsobb arakon! :R

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

(#34) sanzi89 válasza Skizz (#2) üzenetére

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Biztos én vagyok a hülye, de nem értem a poént. :DDD Hogy jön ide az AGP?

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

(#35) Mr.Csizmás válasza sanzi89 (#34) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ASSrock csinált valami S775 C2D alapú förmedvényt, amin AGP volt :DDD

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

(#36) Skizz válasza Mr.Csizmás (#35) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bezony. ASRock 4CoreDual -VSTA (legalábbis nekem ilyenem volt)

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.