Akkor már inkább ehelyett a Sony NW-A840 helyett megvenném a múltkori Samut. Bár van amiben ez jobb, árban meg kb. hasonlóan nagyképűek. Igaz nagyon vonzó az a rózsaszín japán nyelvű S-es is. Hú de megvenném. 
<-ƘƘ-> Rendszerment
Akkor már inkább ehelyett a Sony NW-A840 helyett megvenném a múltkori Samut. Bár van amiben ez jobb, árban meg kb. hasonlóan nagyképűek. Igaz nagyon vonzó az a rózsaszín japán nyelvű S-es is. Hú de megvenném. 
<-ƘƘ-> Rendszerment
(#2) RandomGosu
sonic stage majd kell hozzá?
rejtett számot nem veszek fel!

zsír, u.az mint az x1050 csak érintőkijelző és wifi nélkül, s-amplifier, clear stereo, clear bass mind megvan, kell!

Az óarany szín nagyon tetszik.
[ Szerkesztve ]
Meggyújtás előtt kell a cigarettát eltaposni. Sokkal hatékonyabb.
Azt jó lenne tudni. Szeretem az NW-met, de ez a sonicstages agymenés kiakaszt mindig....
hírhez: szerintem túl puccosak lettek.
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
az halál...
Én anno vettem egy NW-E505-öt, és az 50 órát bír, de szó szerint, szerintem még többet is, és amikor bejött a MP4 fuu de mekkora filmezni egy ilyenen hát akkor még azt gondoltam h fu de jo lesz, és amikor megvettem 40k-ért a A800-s szériából a 2 gigásat, akkor hát 10p-et filmeztem, a zenelejátszója meg tele van ilyen parasztvakító nyavajákkal, és ha minden fincsi dolog rá van kapcsolva akkor a hivatalos üzemidőt megnegyedeli, és nagyon hamar lekapja az aksit.
Máig az mp4 porosodik, az mp3 meg aranyat ér 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Már vagy másfél éve nincs Sonicstages walkman.Sima drag&dropposak.
Azthiszem az A800as széria volt az utolsók egyike.
DANSZ!!
az a csoki barna legelöl gyönyörű!! 

Ezek tényleg kifejezetten szépre sikerültek. A változatos színvilág is egy nagy piros pontot érdemel.
eladó hardvereim: http://bit.ly/c81IFm

Az a800-as széria közben volt maga a váltás, a legelső a800-asok még olyanok voltak, de utána már drag&drop. A drag&drop meg az eszközkezelőben kiszedhető, majd usb-ként kérve az illesztőprogramot olyan mint egy pendrive.
Szerintem az árat nagyban magyarázza a füles. A sony az egyedüli szereplő amely nem spórol ezen és árarányosan egyre minőségibb fülest ad a lejátszóihoz. Ha valaki bemegy a boltba és kipróbálja a gyári állapotban, akkor azt érzékeli hogy a sony egy más kategória, miközben lehet hogy a többi is szólna úgy, csak hát a füles...
[ Szerkesztve ]
így van az A800 hoz adott füles lenyűgöző, csak a hosszabbító kábel elért a dugaj tövénél...
és nem találtam normális hosszuságut a közelbe, így ráhagytam
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Konkrétan az A800ra ugy értettem hogy azok még Sonicosok az A810esek viszont már nem!
Egyébként én is ugy vagyok vele hogy elég minőségiek a füleseik.Van pár(7 db
) és mind kiválló.Az más kérdés hogy aktivan 3at használok mert 2 időszakos-telek stb- 2 pedig a gyári füles amiket a cuccokhoz adtak.(ha érdekel képet mutizok 1-2ről.)
DANSZ!!
Az a bronz színű (vagy őzbarna) eszméletlen szép!

ezek eszméletlenül jól néznek ki !!!!
Telefon : 70-403-8474

Szerintem is nagyon szépek 

az A sorozat bejövős
Egy kis referencia: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=103706

Ezek olyan micimackósak.
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3930K, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Rampage 4 Extreme, Radeon 7970 CF, Samsung 830 SSD / 512 GB, X-Fi Titanium HD
Nem inkább Miki egeresek?
DANSZ!!

Gyönyörűek a nagyobb kijelzős modellek.
Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni
Hát igen, alap módban, de ha rákapcsolod az ilyen élményjavító cuccokat, sokkal kevesebb lesz 

Nekem Sony S639F-en van. Már ahhoz sem kell Sonic stage. Nem is mellékeltek hozzá. Win 7 alatt a Total Commander nem látja meghajtóként, ellenben az Intéző igen. Én speciel Media Playerrel teszem rá a zenéket.
''I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us'' - Calvin & Hobbes

Az A és S sorozatokhoz tényleg profi füleseket mellékelnek. Nekem tönkrement az gyári füles, garanciában cserélték. Akkor nézegettem az árakat kb. 15.000-be került egy olyan, amit alapból adtak vele.
''I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us'' - Calvin & Hobbes
de még amelyik Sonic Stage-es is, annál is marha könnyen ki lehetett
kerülni a dolgot, voidmp3-al például, ami a lejátszóra telepíthető,
és onnan futtatható tök egyszerű file browser.
szóval aki SS-el szopott, és nem járt utána, hogyan lehet megszabadulni tőle,
az megérdemli
[ Szeretkezve ]
Én tudtam hogy ez létezik rá.De atrac formátummal a 6gbos walkmanomon jelenleg van 8gb zene-ugy hogy minőségi különbséget alig veszek észre- és még van kb 1gb hely.Ez nem mindegy hogy kinövöm-e és vennem kell ujat vagy az atracnak hála jó a mostani is... 
DANSZ!!
nem is neked szólt, csak a te postod folytatásaként írtam.
[ Szeretkezve ]

"-komolytalan ajánlatokkal kiméljetek -"
Jah rendben
Egyik osztálytársam lehet nemsokára vesz egy ugyan olyan walkmant mint az enyém. Pusztán azért mert olcsó-10 ezer alatt- viszont atracnak hála bődületes kapacitású.
DANSZ!!
és a gépeden ATRACban tárolod a zenéket?
amúgy ti miért hajlongtok ennyire? 
[ Szeretkezve ]
A gépemen nem.Csak a walkmanra eredetileg is úgy teszem rá(Konvertál az SS aztán másol). A gépen-bár a vinyó csak 120gb- zenére mindig is lesz hely
Azért hajlongunk ennyire mert kell a gyógytorna a sok suli után
DANSZ!!