Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor már inkább ehelyett a Sony NW-A840 helyett megvenném a múltkori Samut. Bár van amiben ez jobb, árban meg kb. hasonlóan nagyképűek. Igaz nagyon vonzó az a rózsaszín japán nyelvű S-es is. Hú de megvenném. :DDD

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#2) RandomGosu

RandomGosu
(senior tag)
LOGOUT blog

sonic stage majd kell hozzá?

rejtett számot nem veszek fel!

(#3) EmThor

EmThor
(őstag)

zsír, u.az mint az x1050 csak érintőkijelző és wifi nélkül, s-amplifier, clear stereo, clear bass mind megvan, kell!

(#4) nLali

nLali
(fanatikus tag)

Az óarany szín nagyon tetszik.

[ Szerkesztve ]

Meggyújtás előtt kell a cigarettát eltaposni. Sokkal hatékonyabb.

(#5) Skizz válasza RandomGosu (#2) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt jó lenne tudni. Szeretem az NW-met, de ez a sonicstages agymenés kiakaszt mindig....

hírhez: szerintem túl puccosak lettek.

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#6) luw2win válasza RandomGosu (#2) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

az halál... :(((
Én anno vettem egy NW-E505-öt, és az 50 órát bír, de szó szerint, szerintem még többet is, és amikor bejött a MP4 fuu de mekkora filmezni egy ilyenen hát akkor még azt gondoltam h fu de jo lesz, és amikor megvettem 40k-ért a A800-s szériából a 2 gigásat, akkor hát 10p-et filmeztem, a zenelejátszója meg tele van ilyen parasztvakító nyavajákkal, és ha minden fincsi dolog rá van kapcsolva akkor a hivatalos üzemidőt megnegyedeli, és nagyon hamar lekapja az aksit.
Máig az mp4 porosodik, az mp3 meg aranyat ér :U

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#7) k.

k.
(őstag)
LOGOUT blog

Már vagy másfél éve nincs Sonicstages walkman.Sima drag&dropposak.
Azthiszem az A800as széria volt az utolsók egyike.

DANSZ!!

(#8) sp@rtan

sp@rtan
(senior tag)
LOGOUT blog

az a csoki barna legelöl gyönyörű!! :R

(#9) Porcupain

Porcupain
(fanatikus tag)

Ezek tényleg kifejezetten szépre sikerültek. A változatos színvilág is egy nagy piros pontot érdemel.

eladó hardvereim: http://bit.ly/c81IFm

(#10) Peat;) válasza k. (#7) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Az a800-as széria közben volt maga a váltás, a legelső a800-asok még olyanok voltak, de utána már drag&drop. A drag&drop meg az eszközkezelőben kiszedhető, majd usb-ként kérve az illesztőprogramot olyan mint egy pendrive.

Szerintem az árat nagyban magyarázza a füles. A sony az egyedüli szereplő amely nem spórol ezen és árarányosan egyre minőségibb fülest ad a lejátszóihoz. Ha valaki bemegy a boltba és kipróbálja a gyári állapotban, akkor azt érzékeli hogy a sony egy más kategória, miközben lehet hogy a többi is szólna úgy, csak hát a füles...

[ Szerkesztve ]

(#11) luw2win válasza Peat;) (#10) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

így van az A800 hoz adott füles lenyűgöző, csak a hosszabbító kábel elért a dugaj tövénél...
és nem találtam normális hosszuságut a közelbe, így ráhagytam

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#12) k. válasza Peat;) (#10) üzenetére

k.
(őstag)
LOGOUT blog

Konkrétan az A800ra ugy értettem hogy azok még Sonicosok az A810esek viszont már nem!
Egyébként én is ugy vagyok vele hogy elég minőségiek a füleseik.Van pár(7 db:D) és mind kiválló.Az más kérdés hogy aktivan 3at használok mert 2 időszakos-telek stb- 2 pedig a gyári füles amiket a cuccokhoz adtak.(ha érdekel képet mutizok 1-2ről.)

DANSZ!!

(#13) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Az a bronz színű (vagy őzbarna) eszméletlen szép!

(#14) viszta99

viszta99
(fanatikus tag)

ezek eszméletlenül jól néznek ki !!!!

Telefon : 70-403-8474

(#15) Studiossrác válasza viszta99 (#14) üzenetére

Studiossrác
(fanatikus tag)

Szerintem is nagyon szépek :Y

(#16) skajwa

skajwa
(senior tag)

az A sorozat bejövős:)

Egy kis referencia: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=103706

(#17) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

Ezek olyan micimackósak.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3930K, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Rampage 4 Extreme, Radeon 7970 CF, Samsung 830 SSD / 512 GB, X-Fi Titanium HD

(#18) k. válasza Dr. Akula (#17) üzenetére

k.
(őstag)
LOGOUT blog

Nem inkább Miki egeresek?

DANSZ!!

(#19) glutamin

glutamin
(őstag)

Gyönyörűek a nagyobb kijelzős modellek.

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#20) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

29óra zene ez jó.:)

(#21) luw2win válasza szuper-t (#20) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Hát igen, alap módban, de ha rákapcsolod az ilyen élményjavító cuccokat, sokkal kevesebb lesz :(

(#22) Eszleny válasza RandomGosu (#2) üzenetére

Eszleny
(fanatikus tag)

Nekem Sony S639F-en van. Már ahhoz sem kell Sonic stage. Nem is mellékeltek hozzá. Win 7 alatt a Total Commander nem látja meghajtóként, ellenben az Intéző igen. Én speciel Media Playerrel teszem rá a zenéket.

''I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us'' - Calvin & Hobbes

(#23) Eszleny válasza Peat;) (#10) üzenetére

Eszleny
(fanatikus tag)

Az A és S sorozatokhoz tényleg profi füleseket mellékelnek. Nekem tönkrement az gyári füles, garanciában cserélték. Akkor nézegettem az árakat kb. 15.000-be került egy olyan, amit alapból adtak vele.

''I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us'' - Calvin & Hobbes

(#24) bwoay válasza k. (#7) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

de még amelyik Sonic Stage-es is, annál is marha könnyen ki lehetett
kerülni a dolgot, voidmp3-al például, ami a lejátszóra telepíthető,
és onnan futtatható tök egyszerű file browser.

szóval aki SS-el szopott, és nem járt utána, hogyan lehet megszabadulni tőle,
az megérdemli

[ Szeretkezve ]

(#25) k. válasza bwoay (#24) üzenetére

k.
(őstag)
LOGOUT blog

Én tudtam hogy ez létezik rá.De atrac formátummal a 6gbos walkmanomon jelenleg van 8gb zene-ugy hogy minőségi különbséget alig veszek észre- és még van kb 1gb hely.Ez nem mindegy hogy kinövöm-e és vennem kell ujat vagy az atracnak hála jó a mostani is... :)

DANSZ!!

(#26) bwoay válasza k. (#25) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

nem is neked szólt, csak a te postod folytatásaként írtam.

[ Szeretkezve ]

(#27) okuma válasza bwoay (#26) üzenetére

okuma
(lelkes újonc)

:R

"-komolytalan ajánlatokkal kiméljetek -"

(#28) k. válasza bwoay (#26) üzenetére

k.
(őstag)
LOGOUT blog

Jah rendben:) :R
Egyik osztálytársam lehet nemsokára vesz egy ugyan olyan walkmant mint az enyém. Pusztán azért mert olcsó-10 ezer alatt- viszont atracnak hála bődületes kapacitású.:)

DANSZ!!

(#29) bwoay válasza k. (#28) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

és a gépeden ATRACban tárolod a zenéket?

amúgy ti miért hajlongtok ennyire? :D

[ Szeretkezve ]

(#30) k. válasza bwoay (#29) üzenetére

k.
(őstag)
LOGOUT blog

A gépemen nem.Csak a walkmanra eredetileg is úgy teszem rá(Konvertál az SS aztán másol). A gépen-bár a vinyó csak 120gb- zenére mindig is lesz hely:)
Azért hajlongunk ennyire mert kell a gyógytorna a sok suli után :)

DANSZ!!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.