Igen, pont ezt írtam
Nem igazán tudom hogyan jutottál erre a zseniális következtetésre
Meg azt sem értem ha valaki most venne ilyen kártyát (egyedi tervezésű tuningolt nv dupla memóriával, egyedi hűtéssel) mondjuk 70k-ért, az miért járna sokkal sz@rabbul mintha kb hasonló teljesítménnyel rendelkező 4890-et venne kb 55-62k-ért (VaporX, Toxic).
A DX10.1 - DX11 miatt?
Fél-egy éven belül a júzerek nagyon nagy többsége (világviszonylatban mindenképp, de PH-n is nagy százalékban) VGA-t vált. Akinek most van DX10.1-es kártyája az nagy valószínűséggel ugyanúgy le fogja cserélni DX11-re. Nagyon népszerű lett az a teória itt PH-n, hogy DX11-ig nem érdemes új VGA-t venni. Aki most akar játszani az nem fog még hónapokat, fél évet várni az új kártyákra. Ez a VGA biznisz ha jól tudom több (tíz, száz) milliárd dolláros üzlet évente, nem hinném, hogy bármilyen elkövetkező újítás érezhetően lelassítaná az értékesítésket, a DX11 sem. Aki nem akar vagy nem tud új kártyát venni az magáévá teszi ezt az elméletet, de ettől még el fog adni az ATI is DX10.1-es, az nv pedig DX10-es kártyákat DX11 előtt igen szép számban.
Annyiban azért egyetértek veled, hogy egy ilyen kártyához nv fan(atikus)nak kell lenni.
Hardveren meg csak bukni tud az ember (főleg ha hosszú távra rendezkedik be) ezzel nem lehet mit kezdeni.